Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vii sa ma iei? Ca sotul meu inca munceste si vad ca nu are de gand sa mergem si acasa vreau sa bolesc si sa nu mai aud nimic, nu m-am odihnit deloc in weekend si cred ca asta este una din ratiunile care ma fac asa de plangacioasa...

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Doamne , Jadi , nu te mai recunosc , ce sensibila ai devenit

Si daca nu va fi fata , Jadi , ce o sa faci , le vei lasa pe nurori sa te "scarmene" ?

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu asa ma bucur ca am facut fetita! N-as da-o pe toti baietii din lume, mai ales cand coboara ea prin alunecare de pe spatarul canapelei direct jos!
Mi-a spus tat-so ca au parat-o de la cresa acu vreo saptamana ca a prins unul mai mic decat ea si incerca sa-l pupe de zor! Cica seamana cu ma-sa, ii plac aia mai tineri

Jadi, valeu, sa nu te recunosc! Esti mama sensibilitatilor la sarcina asta!

Mergi la inceput

Gabi cu trei iezi, cred ca deja te vezi cu trei nurori, una coafeza, alta cosmeticiana si a treia maseuza!

Mergi la inceput

Va als sa vorbiti singure pe aici, am plecat la pediatra. Ne citim maine sa va mai spun povesti de mama de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ina , am pe sotul coafez , asa ca prefer o nora la bucatarie

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Wow, Irina, cate spune si Vladutul tau. Imi place ca stie lucrurile esentiale din viata

Mai Jadi, revino-ti cu firea. Mama lor de greturi! Oi avea tu vreo fetita sensibilicoasa prin burta...

Ina, ce minunat. Sa te coafeze Ilinca. De cand ma stiu, mi-am dorit sa imi faca cineva masaj la cap si sa ma pieptene. Ma rugam la inceput de mama, acum de sot. Dar nici unul nu se omoara. Eu cand merg sa ma tund imi vine sa plang cand termina tanti aia. De-aia imi spuneam ca o sa fac un copil pe care sa-l invat de mic sa se joace la mine in par. Anya este acum in epoca de mare jumuleala si risc sa mai raman cu 2 fire. Dar sunt sigura ca in timp de va perfectiona.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Stiu ca va eram datoare cu o poza cu casuta noua a Anei; iata si casuta Anei
Si aici e Ana
N-am citit ultimele pagini, maine sper.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ana mica si frumoasa! Ce casuta frumoasa ti-a luat mami

Irina, Vladut e mortal, asa cum il stim. Faza cu momo e dementiala, eu ii povestesc lui tati al nostru si nu ii vine sa creada. Alex in afara de "DA, DA" ca raspuns la telefon, nu ne zice nimic. Dar perseveram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Miflore, e o dulce Ana. iar casuta...mortala.

Hai, Ioana, ca e ora 9 si ceva. Ati ajuns de la eco?

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput