Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

seara buna!

Jadi choiar esti de nerecunoscut hehehe si cauta pentru Vladutul tau masina cu scule, eu inca le mai pisez pe tantile de la magazin sa mai aduka, ca asta care am luato pt Vladutul meu si pentru al Irinei e ieftina si misto (350 mii), poate mai gasesc heheh si te fak pe tine "posta rapida" pentru Ioana daca mai vrea masinuta hehehe, ca am inteles ca vii in braila in we.

Irina ce copil deosebit ai mai, cum stie el sa spuna multe, al meu nu vrea nik

Ina cum fu' la pediatru?
Uite nah ca sunt geloasa pe voi astea cu fetitze, vreau si eu .
Gabi, soacra cu 3 nurori hehehe o sa fii regina mama la batranete :)

Ce casuta frumoasa are Ana banana .nu indraznesc sa intreb cati bani ati lasat la magazin, si noi avem casuta da e din material de musama pe suport de tevi de plastik, nu e asa frumoasa ca a voastra.

Aceeasi problema o am si eu cu spatiul si cu jucariile in toata casa.
Am fost si noi azi la dr, Vladi e bine, i-a trecut rosu in gat cu okazia asta l-am cantarit, masurat are 84 cm si 11 kg si ca sa sarbatorim asa cum stim noi ghiciti ce am fakut? da, am mai cumparat niste jucarii, un trenulet care merge pe sine, o chinezarie ieftina si simpatika, adika lui Vladut ii place dar mai mult se joca tasu cu el , am mai luat si jucarii pentru cadouri pentru alti copilashi.

Ioana cum e cu eco?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

mi-am adus aminte, i-am comandat pe net lui Vladi pentru mos craciun o tricicleta biemme, ce ziceti merita? adika copiii vostri stau in tricicleta sa fie plimbati?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna la fete

Ioana gata eco?! haide ..... confirmarea
miflore ce dulce este Ana,pupicei de la noi
alinam al meu nu vrea nici cum sa stea in nimic tricicleta,calut..... nu se stie fa o incercare

eu de craciun trebuie sa ii cumpar neparat o tabla de scris ca inceput sa imi scrie pe pereti Antoine,cum prinde un creion sau un pix .......tusti la pereti

Mergi la inceput

Wow Dana asta e o veste nasoala ca eu deja ma comandato, ca deh, asa sunt eu mai intai fak prostia si dupa ma informez :), sper totusi sa ii plaka.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

alinam stai linistita ca poate Vlad sta,al meu este din fire asa ,cind era mic nici in carut nu vroia sa stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc ca v-ati gindit la mine. Am venit, s-a confirmat sarcina, s-a vazut asa un nasture alb in sacul gestational, ne-a dat si poza. Unde credeti ca a stat Miruna cit mi-a facut ecografia - fix linga/pe mine, cocotzata; nu a vrut cu nici un chip sa stea cu taica-su, cred ca simte ca o sa ma "imparta".

Dupa ce am venit de la dr l-am trimis pe sot sa vineze un brad, asa ca avem bradul montat si un pic impodobit. E primul nostru brad in casa noastra, pina acum faceam bradul doar la parinti. Si bineinteles e de 2 metri jumate; l-am ancorat doar in 2 puncte; va spun peste 2 zile daca a rezistat Mirunei.

Alina, si eu am vrut sa-i iau tricicleta Mirunei, am probat-o prin magazine; nici nu-i ajungeau picioarele foarte bine la pedale - trebuie sa caut o tricicleta foarte mica. Abia astept sa ne spui cum i-a placut lui Vladut.
Zino, am admirat-o si pe Ana Banana, si casuta ei din povesti.
Ina, sanatate Ilincai!
Irina, ai grija ce cuvinte il inveti pe Vladut, da? Sa nu rosheasca fie-mea cind s-or intilni.

Mergi la inceput

Ioana .... despre tricicleta ce sa zic, am cautat una si cu pedale da si cu suport pt picioare, sa poata merge si singur cand o sa invete si sa il imping eu acum si sa aiba si centura

poze

Mergi la inceput

Ioana www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=204" target="_blank">tricileta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ioana, uite si felicitarile oficiale, sa ai o sarcina usoara, nastere la fel si un bebelus sanatos!
Alina, al meu sta in tricicleta, ii place f mult. Si noi avem una care are suport pt picioare care apoi se scoate cand ajunge la pedale si se prinde ce si cum sa faca.

Matei a atins azi noapte o noua culme a rafinamentului torturii mamei sale. Am fost singuri, s-a culcat la 9, s-a trezit la 2 si s-a mai culcat la 5 dupa indelungi parlamentari, jocuri, papa etc. In premiera a dormit cu mine in pat si cred ca am adormit inaintea lui. Iar dimineata cand m-a vazut in pat cu el a tras un chiot, apoi s-a dat jos, a luat o sticla de plastic goala si a inceput sa-mi dea cu ea in cap sa ma scol odata.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Ioana, felicitari oficiale vorba lui Ruxi

eu i-am luat tricicleta MAriei de la Cam se numeste Scooter si era la reducere pe net; nu are tavita pt picioare si chestie de impins pt ca am zis ca pt astea s-a inventat caruciorul; are saua f lunga si poate veni cat de in fata spre pedale, insa nu ajunge inca ca lumea la pedale-in punctul ce mai indepartat pierde contactul; abia astept sa mai creasca un pic, pt ca de impins in pedale s-a prins deja cum se face; ne dam seara cateva minute cand are ea chef; se urca singura pe ea si se da jos tot asa

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput