Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Irina Noeliei, va tzin pumnii sa va iasa planul cel mare, si sa nu va mai razginditi.
Norina, of, sanatate multa lui Teo, sa scapati de toate problemele. Bafta la scoala! Te iert cu fumatul. Ah, si sa stii ca mos Craciun care bate la tobe are fani de toate virstele.
Anto, sanatate lui Victor! Noi i-am facut baie cu apa de 36 grade cind a avut febra.
Gabi, felicitari pentru rezultatul bun!
Bianca, multumesc mult pentru toate informatiile, si felicitari pentru dimensiunile lui Milan! Mai-mai, dar ce Mos darnic o sa aveti voi.
Maddy.
Alina, cumpara copiilor prietenilor jucarii de lemn, sa duci virusul mai departe.

I-am luat ieri copilului un joc de constructie pe care l-am vazut la Ana Banana, unul cu rozete, ii place foarte mult. Si o carte cu flori, ca e disperata dupa flori, le "miroase" incontinuu. Iar cu hainele, nu mai comentez; nu mai stiu daca v-am zis ca am citit intr-un horoscop ca isi va da toti banii pe haine; ei bine, a inceput deja sa fie obsedata de tzoale, sa vedeti cum le analizeaza desenele, cum se uita, daca gaseste una care ii place vine si mi-o da sa o imbrac cu aia, etc. Daca mai facem un copil la fel, in citiva ani falimentam.

Ieri ne-a vizitat Maria Ramonei si parintii ei, s-au jucat copii, avem si poze, doar timp sa pun pozele pe net n-am avut, dar se remediaza saptamina asta. Sa vedeti ce cuminti par in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata.
Ina, ce dilema frumoasa.
Sanatate multa Ilincai, sa terminati cu bolile astea.
Eu ma astept ca anul 2 de colectivitate sa fie mult mai usor ca primul.

Buna idee cu albumul cu jucarii.
Oricum jucariile preferate ale Ancutei v-am mai spus sunt jucariile lui Victor.

Aseara ne-am intalnit cu finutul nostru de 3 ani.
Si se organizasera in 2 tabere: Victor cu finutul in prima, si in a doua Anca.
Anca ii alerga, si ei se ascundeau de ea.
Ii strigau : "Nu ne prinzi, nu ne prinzi, baba fara dinti".

Anca s-a upgradat cu 2 colturi de masele.
In rest, azi mi-a aratat bebelushii-poze de la cresa, si mi-a zis 'Doi'.
Bineinteles ca erau vreo 5, dar si-a dat seama ca sunt mai multi de 1, adica doi.
Matematiciana o facem si pe ea

O sapt super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Ioana, asa sunt fetele astea : innebunite dupa toale.

Mai nou, Victor cu Anca au un alt sport preferat: sa se parfumeze.
MC sigur le va aduce parfumul lor.

Anca daca plange si prefaci ca o parfumezi, se linisteste subit.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, de unde cumperi parfum pentru Anca?

Mergi la inceput

Eu i-am luat lui Victor un parfum Pomme d'Api (miroase a mar) de la Yves Rocher.
Am mai vazut si prin Carrefour/Auchan parfumuri de copii.(cu Barbie, Winnie).

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, cand e eco? La ce ora? Sa ne pregatim sufleteste!
Parfum noi am primit anul trecut de la nasa, e Mustela, e f f dragut si potrivit pt pielea bebelusilor. E important sa nu contina alcool ca irita si mai trece si in sange, acum nu cred ca se imbata de la parfum, mai greu e cu iritatiile.

Tonnia, bine ca mai dai si tu de veste!

Country Girl, mama de Ilinca, eu zic sa nu il tradezi pe Fidelito tocmai acum...ca saracul e cu un picior in groapa si dupa ce or intra americanii nu o sa mai fie Cuba ce-a fost! Muzica in Maldive nu cred ca se compara. E de mers repede si in Maldive, inteleg ca se cam scufunda atolii aia, asa ca peste cativa ani nu o sa mai poti merge deloc acolo...Dar poti sa o lasi pentru o a doua luna de miere...mai incolo, dupa bb 2.

Mi.ati dat o idee super cu trenuletul Choo Choo (sau ciuciu, cum se pronunta, hi hi). O sa vb cu MC sa il aduca!

Alex e mucioasa, are lumanari luuungi la nas pe care le suge tacticos prin suzeta. Nu ma lasa sa ii sterg nasul pentru ca i l-am iritat de atata sters ieri si acum e rosu ca la clovni si cred ca o ustura. O las mai bine sa "guste" lumanarelele, ce sa ii fac.
Nu are nasul infundat, dar e un pic haraita pe piept, are secretii, mai tuseste usor si stranuta. Dr. Alina, e ok ca i-am dat Nurofen alternativ cu Panadol, cate 5 ml de 3 ori pe zi? Ieri dimineata mi.a facut si un pui de febra, nu as vrea sa o luam de la capat cu vreo boala. Ce sa ii mai dau in rest? ii pufai cu spray cu apa de mare in nas si cam asta e tot. Sa incerc sa ii dau si oscillo dizolvat in putina apa? Iti multumesc mult si tin pumnii sa te lase greturile sa te poti bucura cum trebuie de fratiorul Anyei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

kid2003 iti recomand sa ii stergi nasucul cu servetel umed, eu asa am facut si a fost ok, servetelul uscat o irita si cred ca ii lua si un strat de celule

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna ziua

N-am intrat in w/e, dar mi-am facut temele

In primul rand, Gabi, ma bucur tare mult ca totul e in regula. O sa ai 3 iezi cucuieti sanatosi, sa te vad cum te tii dupa ei Misto te-ai prezentat la Jadi.
Delia-Vio, felicitari pt. rezidentiat!

Fetele gravide, cat mai putine greturi va doresc. Am vazut ca vorbeati de tratamente etc. Eu am fost gravida cand eram in US si vreau sa va spun ca acolo unde eram eu, cel putin, te programeaza la prima infatisare la dr. abia dupa ce treci de 12 sap. Ce ecografii, tratamente etc...

Codruta, eu ii dau lui matei de maxim 2 ori din aceeasi supa/mancare, dar ii fac mancare azi si ii dau maine din ea pt. ca nu am timp dimineata (sau mi-e prea lene sa ma scol mai devreme).
Aha, Bianca, si voua v-a zis de analize ... m-am mai linistit . Eu inca nu am ajuns sa i le fac, dar vreau in una din zilele astea. Sper ca mai e valabila trimiterea de acum vreo 2 luni . Nici eu nu prea il decalotez, dar mi se pare ok, adica face pipi pe parchet cu un jet impresionant
A, si eu nu vreau sa-i fac nici un varilix. Oricum nu pana cand il duc la gradi.
Ioana, Miruna ta mi se pare dementiala. Auzi tu, deja sa aibe preferinte pt. tzoale. Ntztztz.
Alina, e mortala Anya cu "te bec".
Simona, eu sunt fan de batista bebelusului in caz de muci. Si oscilo i-am mai dat, jumatate de flacon dim si jumatate seara, dizolvat intr-o lingurita de apa ca sa fiu sigura ca ia tot o data.

Pozele noi le vizionez mai tarziu.

Inscriu si eu copilul la categoria raguseala lejera pe care o tratez deocamdata cu indiferenta. Sper sa ramanem la nivelul asta. Cred ca din cauza ca l-am spalat pe cap si pe urma ne-am alergat prin toata casa si el era cu parul nu tocmai uscat. Da' ce sa-i fac daca nu suporta deloc foenul il usuc si eu cum pot cu prosopul.
Azi a venit bona si a fost foarte incantat Matei. Bona mea l-a invatat sa zica "saru'mana pt. masa". Ma rog, o mormaiala, dar o face foarte convingator fi'miu dupa ce termina de mancat.
Vineri i-am cumparat de la tcm niste dresuri roz. Sper sa nu confuzez copilul dar cand am vazut ca scrie "children's place" pe ele nu m-am putut abtine. Aveau inca si pretul in dolari

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kid, e suficient ce-i dai. Plus oscilo. Se poate da 1/2 flaconas/zi dizolvat in apa sau 1/2 de 2 ori pe zi.Si las-o sa manance lumanarele.
Anca,si eu am incercat cu succes (credeam eu) cu servetele umede la Anya. Asta pana am avut si eu muci si am facut la fel. Se irita nasul si mai rau si usturaaaa, de mori. Asa ca am renuntat.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

eu ii dau oscilo direct in gurita, nu il dizolv. credeti ca este o problema? eu m-am gandit ca e mai bine...
Alina eu nu am incercat insa daca nu a plans, nu s-a iritat...am presupus ca e ok

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput