Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia, eu nu ma simt foarte in forma, dar sper ca pana de sarbatori sa-mi mai revin. Anya ne uimeste tot timpul. Ce ma vaitam eu ca nu ma pupa. De cateva zile vine si ma pupa asa cu buzitele inchise, cu zgomot. Mai ales seara inainte de culcare. Mi se strange inima si imi vine sa mai fac inca 3 copii. Striga prin casa sau cand iesim afara: "mami, mami" si se aude asa de frumos.Imita orice vrem sa spunem noi si incearca sa reproduca si ea. Spune un "te bec" la "te iubesc" pentru ca eu i-am repetat asta de cateva ori pe zi de cand s-a nascut. Chiar ne amuzam intr-un timp ca poate cand o creste copilul o sa creada ca asa il cheama. Ne-a innebunit cu "ghita" pe care il striga prin toata casa, iar cand aude melodia parca intra in priza. Daca merge intr-un loc in care nu are voie, se intoarce catre mine, gesticuleaza cu degetelul, se incrunta si zice :"nu, nu, nu". Exact cum fac eu.
Mai, cum a stiut el Florinel unde sa caute papa!? Ce baietel precoce. Anya inca ma mai cauta in san, dar e de inteles, ca am intarcat-o de putin timp. Ma trage de tricou, se uita in san si zice:"tzitzi, nu, nu,nu", ca i-am tot repetat eu ca nu mai are mami laptic si ca nu e voie la tzitzi.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

ina... iami-iami ce vacanta va asteapta, fie fidelito, fie "pana de strutz".

si-acum, sugestie de a va distra copiii: umflati baloane mari si nu va mai obositi sa le legati, dati-le drumul sa zboare prin camera! pe Florin il distreaza de minune... mai ales daca se mai si sparge vreunul in proces

acum ascult cantari la muzicuta... e tare perseverent baiatul

se vede ca e we si nu sunteti active... din pacate acum am si eu un pic timp sa intru, in rest doar mai trag cu ochiul cateodata.

edit: alina, am scris in tandem . e o scumpa anya, sunt convinsa! asta cu "te bec" e super tare. mi te amintesc din parc exersand pentru asta si uite ca a dat roade

o saptamana buna tuturor,

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna ideea cu albumul de jucarii.

Alina da ce fetitza desteapta ai, auzi sa zica ea "te iubesc" pe limba ei ce-i drept da zice :)

Vorbiti de craciun ca se apropie repejor, eu una abia astept, da am un mare stres cu curatenia plus cadourile , ma tot gandesc ce sa cumpar ca am multi de cadorisit anul asta:copil, sot, parinti ,soacra , nasi cu copil, prieteni cu copil, fini etc.

Ma ingrijoreaza copilul asta al meu de cateva zile ii apar sub oki cearcane rosii plus ca se inroseste de la nasuc in jos spre barba, apare si dispare roseata, nu stiu ce nu e in ordine, iar trebuie sa ajungem la dr, a mai patit careva asa? eu cearcane normale am mai observat la el,am zis ca e genetik ca avea de cand e mik, am zis ca imi seamana dar rosii???

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

dr.alina, sunt convinsa ca o sa t lase greturile pana de Craciun si ca o sa fie super Sarbatorile

alina, te descurci tu cu cadourile - asta-i partea placuta. cu curatenia e mai greu, ca se tine copchilul de tine scai si nu prea poti sa et invarti cu viteza [:d]. eu asa patesc. din fericire s-a obisnuit cu aspiratorul si daca ar fi dupa el, am pune zilnic "acacunul" (nu ma intrebati se unde ii zice asa, ca nu am idee )

gata, am pus una bucata Florin din dotare la nani si ma retrag si eu spre zona de odihna.

pup la toata lumea,

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kristinutza, ai un baiat pe cinste. Mereu ma gandesc cu cat drag povestesti tu despre el cum adoarme singurel, cat e de cumintel. E un dragalas in poze.

Ina, iar cu boli...tz,tz,tz...Stii ce, eu m-am cam saturat .

Alina, si Anya are uneori cearcane vinetii-rosiatice. Nu stiu de la ce, dar ii mai apar. Cand e mai obosita sau cand a facut febra.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

buna seara,

vorbiti de Craciun, si eu abia astept, mai ales ca de maine ne mutam acasa! Abia astept! Cred insa ca Andrei va demola bradul!

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Clar Maldive, am vazut niste poze din concediul unor prieteni si nu cred ca au stat la 5 stele doar sa nu ai fobie de apa si de avioanele de apa (taxiuri ca altfel nu ai cum a ajungi pe o insula de aia de 5 km patrati. Dar e relaxare frate, nu stiu daca e si pentru copil in schimb, e luna de miere mai degraba decat concediu in familie! La Cuba nu mi-e decat de jegul din afara statiunilor, pe afara gardul inauntru leopardul.

Da da, frumos cu jucariile pe emailul comun asta cui nu ii este lene sa le trimita ca eu una am lenea pe mine cat casa poporului.

Voi ma uimiti cu copii vostrii vorbaresti, al meu zice papa si pa pa si apa. In rest gale gale gale, ce ori fi alea, mah in loc de ham si cam atat. Mama cand e bolnav nicidecum mami, tata tot timpul in care nu rosteste celelalte cuvinte de mai sus. Ei mai si pupa de vreo 2-3 saptamani, danseaza la greu si ramane blocat la anumite reclame, nici nu mai respira. Si cred ca stie toate emisiunile de pe animal planet!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

hahah jadi,parca o vad pe ege.si ea este innebunita dupa animale,dupa animal planet si reclame.
abia acum am reusit sa o adorm.ma gandeam sa incerc sa-i dau sedative homeopate.ce parere avetzi?a folosit cineva?
maine vreau sa fac somon,oare pot sa-i dau si ei?
cu vb stam asa si asa.zice deschide (as in tatareste),papa(mamam),face ca pisica,ca vacutza,ca sarpele,imita maimutza si in rest multa dezordine.isi cara toate jucariile si le arunca in cada si zice giugiu,adica vrea sa o spalam,merge la usa si imi arata ca vrea afara,ne da guritze multe multe,cand ii cerem.....
de cateva zile tuseste asa ca maine mergem la dr.
va pup ,noapte buna si o sapt la fel de buna

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Ina, in Maldive nu stiu, dar a fost un prieten in Cuba. El a facut scufundari si a fost super incantat. Dar cred ca si inMaldive se fac.......
nu ma mai lasa sa scriu Petra....tot butoneaza si ea si imi ia timp sa sterg...kmm

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Gabi felicitari ! Astea da vesti !

Sanatate multa copilasilor bolnaviori ! Anto ce mai face Victoras?

Vladut e bine, vesel, jucaus si harnic ! Cum eu inca nu am scapat de obsesia curateniei, sambata m-a ajutat si el sa curat covorul - mi-a luat peria din mana si a frecat si el pe jos! Nu poti face nimic prin casa fara sa participe si el!
L-a invatat bona ca la brazii impodbiti vine Mosu'. Am fost sambata seara in parc la IOR (unde e patinoarul) si mi-a aratat toti brazii zicand 'momo, momo'. L-am dat in masinute de vreo 3 ori (el ar mai fi vrut, dar ametisem eu uitandu-ma ) si s-a zgait vreo 15 min la patinatori.
Am fost si la Kidex, care mi-a placut mai mult ca BE . La intrare era un loc de joaca si Vlad s-a jucat cu tati si alti copii si eu am putut casca gura in voie pe acolo. Era si mult mai aerisit ca BE, chiar daca sunt mai putine firme expozante. I-am luat un costumas de fas super, o sa pun poze. O sa ma duc si la urmatoarele editii. Off topic: daca n-am reusit sa le duc haninutele ramase mici tripeletelor, am reusit sa le donez la Kidex + o sacosa de jucarii.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput