Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna,
am o propunere pentru voi pe care sper sa o gasiti utila. vad ca se tot vorbeste despre jucarii interesante si educative. problema e ca toate informatiile utile se pierd dc nu sunt citite la timp... si nu totdeauna suntem toate la "post" si de aici propunerea de a se crea un album cu JUCARII pe adresa comuna . acolo, cine poate, pune pozici cu copii si jucarici si tot poporul se poate informa la orice ora , mai ales ca au si posibilitatea de a adauga comentarii fotografiei respective (magazin, producator, cost etc.)

va intreb si eu, caci nu stiu. ce alternativa v-a recomandat medicul la ROR? Florin a facut 15 luni, dar nu i-am facut inca ROR... poate in ian.

ma bucur pentru Teo ca e mai bine, dar si pentru gabi - capra cu trei iezi !
sanatate tuturor,

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia, eu gasesc propunerea ta foarte buna.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

dr.alina. ce face anya? dar samburelul? va pregatiti de Craciun?

sa va zic de Florin. m-a uimit o chestie... ieri... el nu a supt decat o luna... si ieri, la peste un an si trei luni, el ma tragea de decolteul bluzei si zicea "papa, papa" si se uita spre sani... m-a topit... mi-a parut tare rau in momentul ala ca nu l-am putut alapta ca alte mamici pe copiii lor, mai multa vreme. lui Florin. il iubesc tare mult!... cum de stia el unde sa caute papa?

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumim pt felicitari si urari.

maine acum un an l-am botezat pe radu.

vio reurean, felicitari!

gabi, eram convinsa ca o sa fie bine!

sanatate multa piticotilor bolnaviori!

uitati cateva poze noi cu radu, de aici incolo.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

vizionat pozici cu Radu chitarist tare dragalas. Florin canta la muzicuta, asa ca vor face formatie

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Kristinuta, pentru ca numai eu se pare ca bantui pe aici, iti laud odorul mare cantaret la chitara.

Ilinca mea iar bolnava (sau tot bolnava, nici nu mai stiu). Uf! si avem maine vizita medicala la noua cresa.

Eu am o mare dilema: Cuba sau Maldive? Am gasit o supermegaoferta pentru Maldive la 5* all inclusive (inclusiv masaj cu pana de strutz) si ma simt tentata sa-l tradez pe Fidelito...

Mergi la inceput

Pardon, acum am vazut e ca si LiaMia pe receptie

Bianca sa stii ca te admir ca esti foarte open-minded, auzi, bucataria lui Winnie pentru Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu asteptam laude mai mari pt pozele din cada, care urmau dupa cea cu chitara .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Eu sunt mai pudica. Nu comentez pozele din cada.

Mergi la inceput

Glumeam. Se bucura de te bucuri si tu de bucuria lui
Si Ilincai ii place sa faca baie si mai ales sa ma stropeasca pe mine cu apa de cate ori ma prinde. (a se intelege ca responsabil cu baia ei este consortul; eu sunt doar guest star)

Mergi la inceput