Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Salut!

Imi pare bine ca bebe strumfii sunt mai bine. Si eu am tras cu Andrei si impachetarile au fost primul gest cand a sarit de 39. Nu vedeam in fata decat materia de la rezidentiat cu atitudinea in caz de febra. Cel mai teribil a fost ca pe masura ce tot citeam parca bebe putea sa faca toate bolile pamantului! Cand am ajuns la intoxicatii la copil si cum scria ca cel mai frecvent apar la baietei pana la 5 ani(ca deh...sunt mai neatamparati),cum fugeam pe unde era Andrei cu taica-sau si pandeam sa vad daca e totul in regula. Sa nu mai spun ce faceam cand ajungeam la rahitism...si asa mai departe.
Suntem extrem de norocoase ca avem un pediatru printre noi.
Uitati-va maine la poze!

Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioaaaaaanaaaaa, ce se intimpla de nu ne spui nimic despre cum a fost la eco ?

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, luni se duce Ioana la eco.

Felicitari ptr rezultatul bun. E o veste super.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aha deci luni este...

Azi eu am avut o zi maraton, al meu copil a refuzat somnul de dupa amiaza ca atare nu am dormit nici eu nici macar o clipa si am o migrena infioratoare. Deoarece nu a dormit, a fost marait, carait si plangacios, dupa ce ca e mucos dupa atatea reprize de plansete cred ca e full de muci dar nu am ce sa ii fac. Am zis ca trecem cu baia la 2 zile ca deja mi-e greu dar nu m-am putut abtine! Acum a plecat si sotul sa rezolve niste probleme si nu pot sa ma culc pana nu vine ca daca ma culc nu mai aud cand plange baiatul asta.

A crescut tare mult, in inaltime of course, de luna trecuta pana acum, avem niste pantaloni pescaresti iar toate dresurile ii stau in vine, parca zici ca il uda cineva la craci de se inalta atat, sunt curioasa saptamana viitoare cand mergem la doctor cati cm mai are. In grasime nu se vede nimic, copilul sticks!

Cristina, nu o sa pot veni pe 15 la serbare desi imi doream! Plecam sa ducem copilul la Braila.

Eu sunt obosita si parca nu simt sarbatorile astea. Am o groaza de cadouri de facut si sunt in pana de idei cu cadourile pentru fimiu.
De unde alti luat masina cu scule? Ca vad ca are lipici la surubelnitele lui tasu. De asemenea ce tablite ziceti voi ca ati luat? Ca parca ar trebui sa inceap sa fac si ceva pe partea de stimulare desi asta e asa de capos incat niciodata nu face cand ii zic eu dar daca nu il vede nimeni, sigur face lucruri bune.

Gata ca m-am plans suficient azi!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Buna dimineata....nu e nimeni pe aici...
[size=1]Jadi[/size=1], in legatura cu mucii incearca inainte de somnic sa ii pui pe o batistuta, langa el in patut o capsula de Karvol. Este un decongestionant nazal natural cu uleiuri volatile, miroase foarte bine si are efect imediat. Am gasit si siteul pentru cine e intersat:www.karvol.co.uk. Au mai multe lucruri interesant pe acolo!
Cu jucariile, incearca la Diverta. Au o gama larga in special pentru grupa asta de varsta si sunt la preturi accesibile. Pe fiecare cutie de jucarii sunt inscrise abilitatile vizate pentru dezvoltareSunt foarte educative!

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Scot fum pe nari!
Intru eu pe album sa mai pun niste poze si vreau sa il fac public. Cand sa incerc imi apare pe ecran ca pozele mele au fost identificate ca avand continut oentru adulti si ca nu pot decat sa fie vizualizate in privat! Ce prostie e asta?! De cand pozele cu parinti si copii sunt etichetate ca fiind echivalente cu filmele si pozele pentru adulti? Le-am scris si sper sa rzolve problema. A mai patit cineva asa ceva?

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

jadi, masinutza cu scule gasesti ori la Auchan ori pe internet la bebelusul tau, de la firma Shelcore, cu piese mai mari decat cea de la auchan. tablita magnetica de desenat am vazut si in carrefour si in cora...cred ca gasesti peste tot.
De la diverta iti recomand trenuletul Choo-choo care il fascineaza pe Milan, l-am vazut si pe internet, o mica ferma cu o vaca, o gaina si un porc si cu "copiii" lor, set de desenat/pictat cu bureti...
Tot de la la Shelcore am comandat si un xilofon si un "centru" de activitate pt baie. Abia astept sa coboare mosul de pe sifonier!! de la carrefour i-am luat bucataria lui Winnie, (da da, lasati prejudecatile la o parte!!) de care s-a indragostit de cand a vazut-o!(de fapt o luasem pt verisoara lui) dar foarte frumos mi s-a parut si un trenulet de la chicco.

am fost si noi la dr ieri si ne-am cantari/ masurat. 12kg900 si 82 cm! ca de obicei a fost foarte cuminte... si i-a spus doamnei dr cand a vazut-o scriind la calculator: "tata"!

Ioana, despre vaccinuri am intrebat...a spus ca fiind in colectivitate ea le recomanda, chiar daca nu dau imunitate pe viata, si in ideea ca cu cat sunt mai multi copii vaccinati cu atat cazurile vor fi mai rare iar peste 10 ani vom fi cu totii mai putin expusi! oricum, a spus ca fiind optionale, decizia e a parintilor in final. si mi-a repetat ce ti-am spus si data trecuta parca, faptul ca varicela e o boala urata, iar copiilor atat de mici le e greu sa nu se scarpine...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ruxandra, ne-a recomantat si noua dr analize pana intr-un an jumate...desi nu pare a avea nimic. Si l-a comparat pe Milan cu un mar (!!!!) care e frumos pe dinafara, dar poate avea ceva pe interior!ne-a spus sa stam linistiti, e doar o chestie de rutina/evaluare...insa ne-a "certat" ca nu am avansat cu decalotarea...adevarul e ca m-am cam culcat pe o ureche. Ne-a vorbit de o "inventie" a urologului lor care se pare ca ajuta...dau amanunte pt cine e interesat.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BiuMil, spune-mi mie, al meu e cam fimozat si tot nu ma hotarasc ce sa mai fac.
Eu am decis sa mai aman varilixul o vreme, cica le scade imunitatea dupa, multi au racit etc si ma gandesc ca nu e un moment bun pentru noi acum.
Eu sunt pe aici dar mi-e lene sa mai povestesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

nu mi-a mers netul si sunt in urma rau de tot cu cititul...sper sa recuperez de maine.

am citit ultimul capitol pe fuga si vad ca avem multe noutati.

Ioana,felicitari pentru bb2! Sarcina usoara!

Gabi,felicitari pentru analize!Am inteles eu bine o sa ai tot baietel?!Wow!

Vio,felicitari pentru rezidentiat!

Am facut si noi Infanrixul vineri,mi-a facut noaptea febra dar acum e bine.In schimb de 3 nopti plange f tare,din jumate-n jumate de ora,cred ca de dureri de maselute ...eu sincer nu mai rezist cu somnul,au vrut sa ma culc si eu la prana si a inceput vecinul sa baraie cu bormasina.

Ieri am rupt turta finutei mici.A fost frumos ,a luat de pe tava oja,cardul,cheile de la masina si bani!Mi-e frica sa nu raceasca Bianca ca erau si copii care mai tuseau.

Fug ca s-a trezit!

Mergi la inceput