Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
quote:
Originally posted by gripo
INNI, frumoasa rau AMI, vazut ultimele poze, ma rog, primele din lista.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">

Amalia si paginutza ei 

Ignatica spune:
Dori ma bucur ca e bine micutzul si ca nu s-a vazut ceva suspect la ecografie. Poate o sa mearga cu cereale si scapa Raducu de bariu si raze.
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
mephala30 spune:
La multi ani de Sf. Nicolae! La multi ani Nicolas Mihai, Nicolas Rares si Nicolstoy! 
La multi ani bolfosului meu care azi implineste 3 luni si
La multi ani sarbatoritilor de azi: Patricia Maria, Sophia-Adina, Daria Elena si Tora!
Multumim celor care ne-au pupacit falcutzele grase: Camisol, Eloise, Gripo, Alessia, Vauva, Cri19, Raluca, Nicol, Ioana, Oanacn, Alina, Ramomar si va oferim o www.totsites.com/totimages/11503/199243-IMG_0396.jpg" target="_blank">felie de tort.
La multi ani pentru sotul Ralucai! 
Alina, vazut pozele: frumoasa intreaga familie. De la cina au mostenit copilasii okisorii albastri?
Raluca, poza cu bentitza e
!
Crisnemes, ce-mi place caciulitza lui Victor! E tare scump!
Inni, am admirat-o si eu pe Ami. O bomboana: Chokotoff
, asa e de dulce!
Gripo, ma bucur ca aveti vesti bune si ca Raducu e sanatos! 
Camisol, multumim in mod special pentru aprecieri!
Alessia, ce sa-ti zic despre oprirea lactatiei: tine o cura de slabire mai drastica. Eu asa am scapat de lapte.
Astept noile poze cu Armand.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
eloise spune:
Salutare !
LA MULTI ANI Nicolas-Mihai si Rares-Nicholas
!
LA MULTI ANI Nicolstoy! (e si ziua ta, nu-i asa?)
LA MULTI ANI tuturor puiutilor care astazi mai implinesc o luna: Daria-Elena, Teodor, Sophia-Adina, Patricia-Maria si Tora!
Gripo sper sa sa rezolve cu usurinta micile probleme ale lui Raducu.
Ramo Patricia ta se frumusheshte pe zi ce trece! Chiar asa, ce sprancenute faine, parca-s desenate! Pupici!
Iancuta l-am admirat si pe puiul tau, dar si pe tine, care ai o silueta neverosimila dupa nastere (dar si in sarcina ai avut). Nu te intreb cum reusesti, presupun ca esti dintre norocoasele binecuvantate!
Oana multumim,
pentru Lisa, si ea e o scumpete, chiar asa fara perisor!
Roxana01 vazut pozele cu Daria... o dulcetica grasunica
!
Ce credeti ca am primit, printru altele, de la Mos? Bomboane Bucuria! hehehe, nu mai mancasem de peste 2 luni, de cand eram gravi... acum sa te tii! mai ales ca am primit si sortimete noi pe care nu le mai incercasem: bomboanele Moulin Rouge si Vacutza (
)
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
nicolstoy spune:
Daaa,Eloise, eeeeeee...... 
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
gripo spune:
Aoleoooo, NICOL,
, LA MULTI ANI FERICITI, ALATURI DE CEI DRAGI TIE!
IGNATICA,
.
INNI, si eu
.
ELOISE, Vacutza, zici?
, 
MEPHALA, 

eloise spune:
Da, Gripo, Vacutza se numesc, au un ambalaj alb cu pete negre ca de vacutza, sunt de ciocolata umpluta cu caramel cu lapte 
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
Adevaru-i ca au pus niste denumiri foarte originale si haioase bomboanelor Bucuria, pe langa Vacutza mai sunt: Bucurel, Veverel, Meteorit, Miracol cu alune, Masca, Originale, Inspiratie.... 
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
pozele noastre
cri19 spune:
Sa va dau si eu o veste buna:m-am intalnit cu nasa IULIEI si i-am dat cadourile din partea noastra;a spus ca a fost primul ajutor substantial care l-a primit ( n-au avut loc in portbagaj,a trebuit sa puna si pe bancheta cateva sacosele ![]()
![]()
).Pana cand va reusi sa intre pe DC sa va multumeasca m-a rugat pe mine s-o fac,asa ca : RALU, LEXI, ROXANA, GRIPO,ITZY, ADRIANA , ALESSIA, PUTZURUCA

.Si alte vesti bune:tripletele au fost mutate de la terapie intensiva in salon si probabil ca vineri le va da drumul acasa.

.Cand o sa se mai linisteasca putin a zis ca o sa ma sune sa-i dau nr. voastre de tel. ca sa va multumeasca personal.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19