Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cred ca o sa ma dea afara de pe DC la cata reclama le fac astora... si incurand nimeni n-o sa ma creada ca n-am actiuni la Bucuria... ce-i drept ar trebui sa le cer sa ma recompenseze cumva, sa-mi trimita macar o cutie de Veverel, de Bucurel, acuma, de Craciun, ca doar nu am batut la tastatura degeaba...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cri, ma bucur ca au ajuns pachetele la Iulia, mai ales ca azi e Sf. Nicolae. Ce bine ca micutele sunt bine. Pupici tie si lui Roberto.

Eloise, daca ai sti cata cioco am mancat din cauza ta in timpul sarcinii...

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
in primul rand la multi ani puiutilor care azi implinesc 2 respectiv 3 luni!
La multi ani Nicolas Mihai,Rares Nicholas si Alexia Nicole precum si tuturor celor care poarta numele Sfantului sau derivate! Sa fiti sanatosi si fericiti
Ralu, sa-ti traiasca sotiorul sa fiti fericiti toti 3 impreuna si sa va iubiti muuuuuuuuuuuulti ani de-acum incolo!
Gripo, ma bucur mult ca nu e nimic grav cu Raducu. dulce un baietel frumos!
Cri, ma bucur ca fetitele au primit un ajutor atat de substantial, dar zau ca mie nu trebuie sa-mi multumesti, fleacul pe care l-am dat eu e egal cu zero in comparatie cu ce au dat alte fete. Dar lasa ca data viitoare imi scot parleala. Nu-mi pare rau, am ajutat alti doi copii de aici de pe forum, dar promit ca data viitoare pun deoparte ceva special pentru triplete.

Si acum vin cu o mare rugaminte la voi:

Fetelor, va rog, ma puteti ajuta cu asta?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nicol si !Sa fii fericita!

si bebelusilor care mai implinesc azi o luna!

Eloise iar incepi cu Bucuriile tale?M-ai impins la pacate in timpul sarcinii....vad ca acum o iei de la inceput!

Carmen bun tortul...miammmmm!Zi-ne si ce fel de tort e sa stim ce am gustat!

Avem si noi www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">poze proaspete(aburinde chiar)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Daca maine mai am site-ul fi-mii...ma declar multumita. Am reusit sa-i fentez p-astia . Am reusit sa pun cateva poze in jurnal. Nasol e ca s-a latit pagina mult si animalele alea de decor sunt decapitate . Poate ma dau afara de pe site . Dar ei sunt de vina ca au programul prost...si mi-a permis sa ii fraieresc.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Pufy..tu vorbesti de pacate in timpul sarcinii ? Erai tare cuminte. Toata ziua faceai ba compoturi, ba dulceturi, ba prajituri. AI uitat ? Si mai si spuneai in gura mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni imi faceam doar aprovizionarea pentru iarna!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Aoleo..Carmen ..ce poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Nicolas Mihai, Nicolas rares, Alexia Nicole, Nicolstoy!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Multumim pt aprecieri Putzuruca! Ti-am vazut printesa si in realitate, chiar daca numai cateva minute, dar pot spune ca e clar ca ai cu ce te mandri! Gripo (cu Raducu cel cu ochii mari), Pufymic (cred ca Nicolas incearca sa ne ajunga la falcutze) si Eloise (ai acolo un viitor Banderas, ce sa mai zic), multumesc ca mi-ati apreciat cocutza. Cu asa flacai prin preajma, sunt sigura ca fiica-mea va avea o adolescenta fericita!

Camisol, Beatrix, Mephala, multumim pentru urari. azi de dimineata cant de fiecare data cand sunt cu ea "Multi ani traiasca!" imi vine s-o mananc, nu alta!

va pup,

roxana, cu Daria Elena (06.09.06) http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

PUFY, INNI frumosi bebei! iar ELOISE, o sa primeasca ce i se cuvine... si ma gandesc la o cura de slabire dupa ce termina cu alaptatul, ei, si atunci vede ea ce descrieri de prajituri si creme fac!!

Mergi la inceput