Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 23
martha78 spune:
PUFY, tare scumpic mai e bebele! Superbe pozele..
LA MULTI ANI pt Nicolas si de asemenea tuturor sarbatoritilor de azi!!
Martha & Darius
Roxana01 spune:
Mephala, in sfarsit, am gasit si eu un bebe care sa-i concureze falcutzele Cocutzei mele!!! A mea, mai mult falcutzele de ea, in rest azi, la fix 3 luni, are 6.150 kg, ceea ce inteleg ca este destul de des intalnit pe forum, chiar depasit.
pupici
pufymic spune:
Roxana, Martha
si multumim!
Inni super arata jurnalul vostru acum!
E o scumpete Ami!
Dori ce sadica esti!![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
ramomar spune:
eloise
multumim de urari si aprecieri.
toate fetele care ne-au felicitat pentru cele 3 lunisoare implinite azi!
noi tocmai ne-am intors de la plimbare. Asta mica a stat cuminte , a admirat peisajul, a dormit un pic...mai fetelor e o vreme superba, parca vine primavara asa cald e!, nu prea ai zice ca e 6 decembrie, ce mai ciudata si vremea asta.
vazut pufii cei mici, dragalsi foc
. Care dintre ei a primit bastonas? ![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
inni spune:
Aici e o ceata de-ti bagi de'shtele in ochi
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

ramomar spune:
atunci mai bine nu le bagati, ca ajunge ceata 

mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
inni spune:
![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Sephora spune:
Va pup fetelor si pe minunile voastre.
Am intrat sa va dau de stire ca bebe Matteo nu are nimic din ce a zis imbecila de asistenta,am fost la dr Santimbreanu dupa o coada de aproape 3 ore,am reusit sa intru.
Mi l-a verificat si mi-a zis sa nu-mi fac nici un fel de problema,bebele e absolut ok nu are anemie,nu e suspect de rahitism,nu are displazie,mi-a zis ca arata ca un copil de 4 luni.Si mai ales sa incep sa-i dau suc de mar de la 4 luni si nicidecum de acum.Mi-a zis ca sunt prea multe 5 picaturi de Vigantol ca il fortez si ai diminueaza si pofta de mancare,asa ca pentru 2 saptamani nu-i mai dau si pe urma doar 2 pic;calciu 10 zile /luna si doar din 2 in 2 luni.
Asa ca asta a fost cadoul mau de la Mos Nicolae.
Copilul meu a stat ieri nemancat de la ora 13 pana la 19,bine ca a dormit ca eram pe drumuri si nu puteam sa scot tata pe strada.
Alinache mercic ptr raspuns.
Am vazut si eu poze,tare frumoase.
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
mephala30 spune:
Roxana01, da, noi intram la categoria grea. Cine concureza cu noi?
7,5 kg. la 3 luni. (dupa cantarul nostru...maine mergem sa-l cantarim si va comunicam greutatea oficiala)
Inni, am admirat-o pe Ami in jurnal. Ce okisori negri are! Si omida aia e tare faina!
Ioana, ce de cadouri a primit Alesio!
Si Nicolas? A primit o nuielusa? ![]()
....
intrebai de tort: blat de cacao, frisca aerata si visine din compot. Buunnn: am la activ 2 felii!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
gripo spune:
SEPHORA, ma bucur ca e bebe bine, felicitari! Mey, sunt unii dr. de te-ntrebi cum au trecut prin facultate!
ELOISE, ca urmare a reclamei tale, am ras o milka aerata primita cadou, desi ma abtinusem cu stoicism pana acum, ca as vrea sa mai renunt si eu la aspectul de fulga de pana acum. Asa ca, pentru tine