Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

CRI- nu vreau sa ma sune sa-mi multumeasca. E absolut normal sa facem asta!
M-am gandit la ceva, daca sunteti si voi de acord: Mamica si cele 3 fetite au nevoie de ajutor tot timpul nu doar de Craciun!
Eu propun sa facem prin rotatie si sa le ajutam in fiecare luna-macar pana la 6 luni cu pampers si lapte praf!

Daca nu se mai ofera nimeni, as vrea sa-mi dai nr Iulie sa o ajut eu cand mai pot!

DANIDANI- Multumesc mult de sfaturi, am sa le pun in aplicare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

A, da, ALESSIA are dreptate, nici eu nu vreau sa ma sune, pai daca ar suna pe toata lumea, ar cheltui mai multi bani pe tel. decat ce a primit, sa-si pastreze banii pentru fetite, cel mai bine. Si-apoi am facut asta pentru ca asa am simtit si eu si Vio, nu vreau multumiri, ma bucur ca cele trei fetite au ce le trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

LA multi ani!tuturor Nicolailor si Nicoletelor.
LA multi ani!bebeilor care implinesc azi 2 luni,3 luni,4 luniSa va traiasca bebeii,sanatosi si frumosi.
Mephala m-ai inebunit cu tortul ala mai ales ca eu nu mananc nick ciocolata sau cacao.
Si eu o sa-l duc pe Matti la inot trebuia la 2 luni jumatate dar sunt sarbatorile noi plecam si-l duc dupa in ianuarie,la Active Center si facem cu Vania inot.

IO mami de MAtteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Daria-Elena, Sophia-Adina, Patricia-Maria, Tora, sa cresteti mari!

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Nicolae!

Mephala, ochi albastri are doar tatal meu din familie, noi nu avem niciunul.

Inni, am vazut si eu pozele, tare scupma Ami a ta!

Gripo, ma bucur ca nu sunt probleme cu Raducu.

Ramomar, tu sigur nu ai vopsit sprancenele la Patricia? Vezi ca eu sunt oradeanca de-a ta, adica bihoreanca, am facut liceul la Oradea, "Gojdu".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana01 si Mephala si noi ne incadram la barosani - raportam duminica la 2,5 luni 6750 grame si 65 de cm.

Inni - si la noi a fost o vreme superba azisi am vazut albumul cu o Ami superba .

Sephora- ma bucur ca sunteti bine si ca nu aveti probleme.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

sephora ma bucur ca Matteo e bine!

ehe, daca voi va laudati cu dulciurile, declar si eu oficial ca bag in fiecare zi cate o jumate de milka, nu de alta, dar sa aiba "milka" lapte . acuma bag la dulce in mine cat n-am mancat troata sarcina si de cand sunt.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crisnemes, waw, ce lungutz e! Si barosan...si frumos!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alina draga sigur nu i-am vopsit sprancenele, dar sti ce am facut: cat am fost gravi admiram toate gagicile cu sprance arcuite si frumos lucrate, atat si vad ca tare faine au iesit si ale Patriciei.
acum te lauzi ca esti oradeanca? te pomenesti ca imi vrei fiica de nora . eu nu ma supar, ca ia un fecior pe cinste; sa-ti traiasca!, de Adelina ce sa mai zic, frumoasa foc! Bravo mai, liceul Gojdu nu il face oricine.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumesc fetelor,sunt asa fericita si linistita,te face sa inebunesti una ca asta.
A-ti vazut aseara la stiri australianca aia care a scris o carte despre plansul bebelusilor?Foarte interesant.Cica sunt 5 feluri de plans.

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Carmen multam de aprecieri ,si ai tai sunt grozavi si seamana foarte bine.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput