Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 25
Crisnemes spune:
Sephora, da am vazut aseara la stiri dar nu e nimic nou cred ca fiecare mamica cunoaste plansul bebelusului si motivul
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Multumesc fetelor,sunt asa fericita si linistita,te face sa inebunesti una ca asta.
A-ti vazut aseara la stiri australianca aia care a scris o carte despre plansul bebelusilor?Foarte interesant.Cica sunt 5 feluri de plans.
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
N-am vazut emisiunea dar am observat si eu la Maria ca plange diferit atunci cand o doare ceva, cand ii e foame, cand se sperie sau cand e nervoasa... Cand o doare ceva plange cu intreruperi. Adica atunci cand o lasa durerea tace, cand o apuca iar, plange din nou. Cand ii e foame plange neintrerupt, cand se sperie are un plans tipat iar cand e plictisita are un plans ca un fel de behait.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Sephora spune:
Si eu recunosc,numai ca de multe ori nu reusesc sa inteleg radem stam de vorba si dintr-o data incepe sa urle zici ca-l taie,fiind schimbat,mancat...
Copilul asta se alinta atat de mult,cred ca mi-a prins mie slabiciunea si ca orice mi-ar face sunt a lui pe vecie.Cand adoarme (numai in brate binenteles) are un plans alintat,nu poate adormi fara.Vi se intampla si voua?
Mie mai am un pic cred si mi se rupe coloana,picoarele sunt varza,iar la maini cred ca am sa fac niste muschi de culturista.Am incercat sa-mi aduc o vecina macar o ora pe zi,dar nu vrea frate,numai cu masa si basta,noroc ca seara sta cu Ste ca altfel as inebuni,nici sa mananc nu am cum,o fac cu el in brate.Ajutati-ma va rog!Dati-mi ceva sfaturi...
Io mami de Matteo
eloise spune:
Fetelor am vazut eu reportajul de care vorbiti. Era la stiri pe Antena, la Observator, cel putin acolo am vz eu. Spuneau ca australianca aceea pretinde ca a descifrat limbajul bebelusilor, nu plasul, ci acele gangureli plangacioase pe care le emit ei. Spunea ca se refera la bebelusii de PESTE 3 LUNI! De exemplu, spunea ca "neh" inseamna "mi-e foame", si arata o serie de bebelusi spunand unul dupa altul "NEH", "auuu" inseamna "mi-e somn" si la fel arata bebeii zicand asta... A fost simpatic. Mamicile cu puiuti peste 3 luni pot verifica daca zic intr-adevar NEH cand vor papa.
INNI am vazut scumpetea. Cu tine seamana asa frumoasa si ochioasa.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Sephora spune:
Sa va spun sincer nu am vazut eu ca eram pe drum de la doctor,dar mi-a spus mama si chiar si-a notat ca sa putem urmari si la bebe Matteo daca e asa.Da pe Antena a fost,Eloise.Vroiam sa vad daca a-ti urmarit si voi si daca se confirma.
Io mami de Matteo
laliq spune:
,
La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi, si daca n-a ajuns mosul aseara sa vina azi sa puna daruri in ghetute.
Pufy - la multi ani si
pt Nicolas; nu's de ce nu reusesc sa deschid link-ul cu poze aburinde, zice page can not be displayed. Le-ai mutat?
m-apuc sa citesc de la capitolul anterior, ca-s in urma rau...
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
Crisnemes spune:
Eloise - australianca spunea ca a facut studiu pe copilasi PANA la 3 luni si ca urmeaza sa studieze si copilasii de peste 3 luni
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Ignatica spune:
David plange la foamne: lea lea, si la maraiala : bu bu
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
Sunetele lui frecvente pana acum sunt: aga, ega, agi ( cu i din i), va, pa, bu.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
putzuruca spune:
Si Deea e maraita cand vrea s-o iau in brate si s-o alint si face botic si bu...bu, si ii curg lacrimile fara sa planga. Mai nou de foame isi suge manutele.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA