Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 20
ramomar spune:
crisnemes
si flacaii tai sunt frumosi foc!, i-am admirat de dimineata, dar tot am uitat sa zic. de sprancenele ei toata lumea se mira. sper sa le aiba frumoase si cand va fi mare.![]()
pufymic
, politista ce e cu Patri in poza e o fosta colega de serviciu si acum o prietena. Ii era asa de frica sa o tina in brate
, de aceea a luat-o cu perna.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
CamiSol spune:
Daria-Elena, Teodor, Sophia-Adina, Patricia-Maria, Tora 
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicol, Nicolas...etc! 
La Multi Ani pt sotul Ralucutzei!
Dori Pupici lui Raducu cel sanatos si voios!
Am vizionat toate pozele anuntate :Alina Morostes , Crisnemes, Ramomar. Bebelusi superbi , mamici frumoase !
I-am mai laudat odata baietii lui Carmen dar nu ma pot abtine. Mai ales ca am vazut si ce gropita face Teo cand zambeste. M-am topit toata!
Marina si totusi unde gasim cartea? Ca o vrem si noi! 
Pupicei!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
gripo spune:
CRIS, pey eu oricum ii dadeam numai bibe, si ne-a recomandat dr., poate asa vomita si regurigiteaza mai putin, fiind mai gros, si poateia si mai ca lumea in grutate, ca o fi el lung, dar slabut rau. Sa vedem ce-o iesi. Oricum,
.
RAMO, asa da, credeam ca 2 copii au un bebe.
![]()
Multumesc fetelor ca v-ati gandit la noi, si PUFY, mmmm, iar tort? bravo mamico! iti rasfeti baietii!
Sa vedeti ce chestie. Dim, cand am iesit catre spital cu asta micu', era ceata aia densa, instantaneu a inceput sa haraie ceva de groaza. Nu are nimik puiul mic, de la ceata, dar n-am crezut cat de periculoasa poate fi!
A, si mi-a mai spus dr., ca cei careregurgiteaza des sunt mai predispusi la raceli la plamani si sa nu-l scot cand vor fi sub 0 grade temp.-le.
Am desfacut cutia aia de cereale, are un miros de as hali-o toata oadata! I-am dat o masa si s-a cam enervat, ca iese greu acum din bibe, ca e groasa mancarica, de la cereale.
princess spune:
Ramomar, Gripo, Beatrix, Scumpik,multumesc mult pentru urarile adresate puiutului meu Rares-Nicholas! Le urez si bebelusilor vostri aceleasi ganduri frumoase!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Nicolae si petreceri frumoase!
Alina
cu ingerasul
RARES NCHOLAS {20 septembrie 2006}
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
lakioana spune:
ALEXXIA!!!!!......nu stiam clar la ce se refera "Perlele Ruticai" si am dat click.....CE SA SPUN....am citit si m-am prapadit de ras. Era cat pe ce sa o trezesc pe Reby care doarmea in camera cealalta
HA HA HA....
E super fata ta!!!!!
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
beatrix spune:
Alexia-Nicole, Nicolas Mihai, Rares-Nicolas, sotului Ralucai si tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica
!
Daria Elena, Teodor, Sophia Adina, Patricia Maria, Tora
!
Multa sanatate si fericire tutuor!
gripom ma bucur ca este bine cu Raducu! si eu ii pun o linguritza de cereale in biberonul de seara! asa doarme si 6 ore noaptea! eu i-am taiat cu varful forfecutzei un pic la gaura de la tetina si e ok acum! in sensul ca acum cand apasa pe ea se deschide un picut mai mult! am stricat vreo doua pana am nimerit, dar acum e bine ca tare mult se enerva! la prima am incercat cu un ac de siringa incalzit dar nu a functionat apoi am apelat la forfecutza!
o zi minunata,
Beatrix si Eric
gripo spune:
BEATRIX, am inteles, o sa fac si eu la fel, ca vad ca a mancat putin, ca a obosit tot tragand. am incercat sa-i dau si cu lingurita, dar, desi deschide fara probleme guritza, nu stie sa si inghita, ei, ce sa mai bat campii atata, e clar ca trebuie facuta gaura mai mare.
Dar tu de ce ii dai cereale? incepe diversificarea asa devreme la voi? sau si t5u tot din cauza de regurgitari?
Mirabelac spune:
tuturor sarbatoritilor de azi!
Si la noi a venit Mosu aseara, n-am mai avut rabdare si am cotrobait prin casa si le-am gasit, mai nostim a fost ca eu n-am iesit din casa si tati si-a luat singur cadou de Mos Nicolae... asta este, in fiecare an noi ne luam cadouri si chiar le puneam in ghete... anul asta ne-a crezut ca n-am putut umbla dupa cumparaturi...
Azi este o vreme superba la Iasi, parca vine primavara, e soare si frumos si ar fi pacat sa nu ne bucuram de o plimbare lungaaa...
Sa aveti o zi frumoasa si Mosul sa fie cat mai darnic cu voi!
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.