Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ROAXANA si CRIS, vazut poze de bebei grasuni si frumosi foc. obraji de muscat!

Am fost la doctor, unde am constatat urmatoarele:

-copil crescut in 3 saptamani cu inca 1,5 cm, eu nu stiu unde ajunge copilul asta, ca n-are 3 luni inca si a luat pana acum 14,5 cm

-facut echo abdominal, cum nu s-a vazut nimik in neregula la celelalte organe, se banuie ca e vorba de reflux, prin urmare mi-a introdus cereale de la nestle cu orez, porumb si tapioca, sa ingroase continutul. A zis dr. ca e si o luna dificila(ELENA fii atenta aici), ca se misca muuult si inca nu-l poti pune ca lumea in funduletz, dar nici culcat nu mai vrea, de unde o agitatie peste masura, pe fondul refluxului, rezulta mai mult regurgitat si vomitat. A zis sa nu ne aruncam din prima la raze x si bariu, sa incercam intai cu cereale, si, daca tot nu cedeaza cat de cat, iar echo, si in final raze. Mie mi se pare corecta solutia asta, chiar ma bucur ca nu se arunca la tot felul de lucruri, ci ii da ocazia si organismului lui sa lupte, sa se adapteze.

-in rest- sanatos tun, vesel si bine-merci.

Dar sa vedeti fetelor, dupa ce l-a controlat dr., care e o finutza si vorbeste cu el, il mangaie, etc(si fi-miu a gangurit vesel cu ea), la echo a dormit Raducu meu, neintors, obosise flacaul.

In schimb m-a enervat ta-su la culme, imi venea sa-l dau cu capu' de pereti. pentru ca banii erau la mine in geanta, nu a bagat mana sa scoata banii pentru dr., ca cica nu e frumos sa umbli in geanta unei femei. Si chiar vroiam sa-i dau ceva, ca e super draguta si finuta. Cu ce obraz o mai sun eu pe dr. data viitoare! Mey, n-am vazut asa ceva! si cica tot eu sunt vinovata, ca tin banii la mine!

ILEANA, memorabile spusele lui LUK, sa i le notezi, ca astea-s tare simpatice si mai tarziu, cand o sa se amuze si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nicolas (Pufy) LA MULTI ANI !
Pufy..sa-ti traiasca sarbatoritul si sa fie sanatos si voios tot timpul.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gripo

ROAXANA si CRIS, vazut poze de bebei grasuni si frumosi foc. obraji de muscat!

Am fost la doctor, unde am constatat urmatoarele:

-copil crescut in 3 saptamani cu inca 1,5 cm, eu nu stiu unde ajunge copilul asta, ca n-are 3 luni inca si a luat pana acum 14,5 cm

-facut echo abdominal, cum nu s-a vazut nimik in neregula la celelalte organe, se banuie ca e vorba de reflux, prin urmare mi-a introdus cereale de la nestle cu orez, porumb si tapioca, sa ingroase continutul. A zis dr. ca e si o luna dificila(ELENA fii atenta aici), ca se misca muuult si inca nu-l poti pune ca lumea in funduletz, dar nici culcat nu mai vrea, de unde o agitatie peste masura, pe fondul refluxului, rezulta mai mult regurgitat si vomitat. A zis sa nu ne aruncam din prima la raze x si bariu, sa incercam intai cu cereale, si, daca tot nu cedeaza cat de cat, iar echo, si in final raze. Mie mi se pare corecta solutia asta, chiar ma bucur ca nu se arunca la tot felul de lucruri, ci ii da ocazia si organismului lui sa lupte, sa se adapteze.

-in rest- sanatos tun, vesel si bine-merci.

Dar sa vedeti fetelor, dupa ce l-a controlat dr., care e o finutza si vorbeste cu el, il mangaie, etc(si fi-miu a gangurit vesel cu ea), la echo a dormit Raducu meu, neintors, obosise flacaul.

In schimb m-a enervat ta-su la culme, imi venea sa-l dau cu capu' de pereti. pentru ca banii erau la mine in geanta, nu a bagat mana sa scoata banii pentru dr., ca cica nu e frumos sa umbli in geanta unei femei. Si chiar vroiam sa-i dau ceva, ca e super draguta si finuta. Cu ce obraz o mai sun eu pe dr. data viitoare! Mey, n-am vazut asa ceva! si cica tot eu sunt vinovata, ca tin banii la mine!

ILEANA, memorabile spusele lui LUK, sa i le notezi, ca astea-s tare simpatice si mai tarziu, cand o sa se amuze si el.

LA MULTI ANI SOTUL LUI RALU! RALUUUUUUUU MAI LASA DULCIURILE ALEA, CA DE AZI DE DIMINEATA NU TI-A MAI STAT GURITA! TE-AM VAZUT EU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

avem si noi pozici noi incepanad de AICI

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

dori ma bucur mult ca Raducu e bine!

ralu, LA MULTI ANI PENTRU SOTUL TAU! sa traiti fericiti pana la adanci batraneti..
.

strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

"Neatza. Aseara nu m-am culcat da' mi s-a descarcat brusc laptop-u'!

CRI- nu era sotul meu, eu ti-am trimis prin ROX. Trebuie neaparat sa-ti golesti sanul care te doare si sa arunci laptele! Nu stiu dak te simti mai bine sau nu ca acum sunt la pag 10. Citesc cand ma intorc ca iar tre' sa fug dupa kdouri! De 3 zile numai asta fac

PUFY- multumesc de lamuriri. M-am decis: Nu iau pastile, aplic metoda ta si vad ce iese!

Mergi la inceput

Nu stiu cum am reusit sa scriu cu Quote, ca pana acum ma chinuiam sa gasesc si nu reuseam, da' asa am invatat si eu.

RAMO, frumoasa foc printesa ta! Baiatul acel din primele poze e tatal Patriciei, adik sotul tau? Doamne, dar ce tanar e! cati ani aveti, maica? si nuantele de mov m-au dat gata, ca si sprancenele bebelinei, sa nu o lasi niciodata sa se penseze, ca ar strica perfectiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nicol, Ramo, Scumpik, Dori, Inni si va multumim de urari!
...si la toate fetele cate o felie de tort de ziua lui Nicolas!Si facem cinste...virtuala...si cu cate un pahar de suc!

Roxana e o scumpa Daria!Foarte reusit copil...si bucalat de-ti vine sa-l papi(adica s-o)!

Ramo voi vad ca tre' sa va luati vanita noua...si mai mare!Are o mutrita tare scumpa Patricia!
Cine e politista ce-o tine in brate pe Patri?

Alessia iti tin pumnii sa scapi rapid de lapte si fara prea mari dureri ....!

Dori ma bucur ca nu e nimic grav cu Raducu...tin pumnii sa se rezolve cu cereale...!

Noi abia asteptam sa vina Ovi de la servici sa "spintecam" tortul...!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramona- are freptate Dori- are minunea ta niste sprancene ... si la un copilas asa mic chiar ca sunt super conturate.

Dori- ma bucur ca Radu e ok, dar mi se pare cam repede sa-i dai cu cereale mai alea ca a spus si doctora ca e din cauza agitatiei refluxul.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

dori, m-ai dat gata, baitul acela tanar e fratele meu. Normal ca e tamar ca doar are 17 ani, e cu 10 ani mai mic a mine . daca te uiti in tot albumul gasesti si poze cu sotul meu (cel brunet, ca doar cu el semana Patricia). Iar nuantele de mov asa s-au nimerit (si la noi in dormitor e mov si la parintii mei acasa)

strumf mic si drag...

Mergi la inceput