Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Cu pupici speciali pentru Antoine si pentru Nicole!

Irina Noeliei, da, despre acele puzzle-uri vorbesc. Eu am si de la TCM unul, pe care scria ca e de la 2 ani. Mirunei ii plac, iar piesele sint destul de mari. Cred ca riscul e legat de butonasele de plastic, insa eu le-am incercat si nu se desprind.
Codruta, sa-ti traiasca finuta!
Carmi.
Zino, sari cu niste poze sa vad casuta. Ce mos darnic a avut Ana Banana.

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine cu exemple de "lei" si "leoaice" care se iau la intrecere in trafic ca si al meu de acasa (cred ca am uitat sa va multumesc atunci pe loc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata...deci avenit mosul la voi! si la noi a venit cu niste carticele si un tractoras Clemmy. carticelele sunt in top, s-a repezit direct la ele...iar tractorasul e deocamdata neinteresant!

si pt ca si eu stiam ce stia si Ruxandra, i-am pus sotului niste ciocolata in bocanci. sa vedem ce zice cand se trezeste...mai ales ca mi-am pus si mie

Ruxandra, Milan se distreaza cand il clatesc cu o stropitoare...ai putea sa incerci si asa si sa renunti la dus o perioada.

Miflore, ai fost la diverta? ce fel e casutza anei? si unde ai acumulat puncte pt elefant?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimienata la fete

La multi ani la toti si toate de sf Nicolae ,speciam pt fiu-meu si sot

la noi a venit mosul pt antoine-un cub de lemn si pe fiecare parte are cite o activitate ,un ren care se balanseaza,pantalon+ghetute+bluzite+50€ ca ta-su nu a avut timp sa cumpere nimic (si i-am pus la pusculita)si nu va spun cu cit interes desfacea pachetele Antoine
diseara avem musafiri si acuma ma duc sa constuisec o praji ,vorbim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Acum ca am bagat niste cafea intravenos m-am dezmeticit destul de tare ca sa urez La multi ani! tuturor celor care se numesc Nicoleta, Nicolae sau derivat.

Mihaela, vreau si eu sa vad casuta, mai.

Am uitat sa va povestesc ca sambata am fost la mobexpertul din pipera si l-am dus pe matei la locul de joaca si a fost super extra incantat. Ma gandeam ca e un loc bun de intalneala iarna. Tot in ordinea asta de idei astept sa se deschida un loc de joaca indoor langa primaria sect. 1, se va chema boo-boo si cica in decembrie se deschide. O sa va spun cum e.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

LA multi Ani tutror Nicolae si Nicoleta!

Ruxandra, poate orice sa mearga la locul de joaca de la mobexpert? eu credeam ca tb sa ai gold card sau ceva de genu

si Maria e fascinata cand o plimb prin mobexpert

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

boo boo e si prin floreasca. e bine ca se deschide si mai aproape...multumim pt veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani!" tuturor celor Nicoletelor, Nicolae si alte derivatii indiferent ca sunt copilasi/mamici/tatic/bunici.
Mentiune speciala ptr Antoine si tati al lui si ptr Nicole.

Si la noi a venit mosu'.
Si dupa spusele lui Victor 'Le-a adus exact ce si-au dorit'.
Mirarea asociata cu bucuria care i-o citesti pe fata in momentele cand descopera darurile sunt asa speciale.

De la after-school i-au spus ca ii vor astepta cadourile acasa.
Bineinteles ca atunci cand a intrat in casa, a fost dezamagit, ca nu erau nici in hol, nici in camera lui, nici in sufragerie.
Ne-am lustruit ghetutele, si cand faceam lectiile surpriza: a venit.

Victor e tare nedumerit de ce nu il vede deloc pe mos Nicolae. Ca Mosi Craciuni sunt peste tot.

Victor a primit casa de marcat, si o cutie imensa de bomboane.
Ancuta o tablita de scris (din Auchan), si masina cu papusa.

Au facut schimb imediat Anca a luat bomboanele si Victor masina.
In afara de bomboane, si tablita i-a placut f. tare Ancutei.

A, si eu am primit un set cu maieu &co, si tati o husa ptr masa de calcat si un pulover.
Ia, ghiciti cine s-a ocupat de organizare ?

Si am mai primit de dimineata o inimioara pe care Anca a lipit niste fasii de hartie rosie creponata.
Cica Ancuta l-a ajutat pe mosu' cat a stat la cresa confectionand asta ptr mine.

Jadi, am auzit ca a fost cu senzatii tari concertul.
Tie cum ti s-a parut ?

Gabi, o fi ajuns la Iasi ? Cum s-o fi simtind ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramona, Boo-Boo e aproximativ lg. noi, pe Lacul Tei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Da, Ramona, poate oricine. Sau asa cred, noi am intrat cu tupeu . Costa 5 roni distractia (nu stiu daca pe ora sau e suma fixa, da' tanti aia nu s-a uitat la ceas si am stat clar mai mult de o ora).
Am mai fost o data cand era mai mic matei si atunci chiar nu era nimeni, tanti de acolo e chiar draguta (un pic freaky de draguta) si s-a jucat cu matei.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

hai jadi..intra si povesteste ca sunt curioasa? ce senzatii tari? peripetii...

Mergi la inceput