Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 28
country girl spune:
Buna dimineata si La multi ani tuturor celor patronati de Sf Nicolae!
Felicitari Codruta pentru finuta
Gabi succes cu rezultatul amniocentezei. Tinem pumnii sa fie bine
Despre noi nu am vesti deosebite. Ilinca abia vineri si sambata va primi cadouri de la Mos Nicolae, in cadrul unor serbari, fiindca asa poate intelege ceva. Simplul fapt sa gaseasca cadouri in ghetutze nu stiu daca i-ar spune ceva la varsta asta.
Eu nu am primit nimic; nici macar o nuielusa. Semn ca n-am fost cuminte ![]()
mama Ilincai
country girl spune:
Mai am doua zile pana la examen si-s fiarta toata de emotii. Plus ca-s inainte de perioada sesitive a lunii si-s un car de nervi. Asa ca ma duc sa-mi exorcizez in alta parte energiile negative.
Mai viu eu. [copyright Doruletz]
mama Ilincai
jadi spune:
Salutare fetelor si LMA de MN! ce fericita sunt ca a scris asa de putin pentru o urare (urasc urarile de orice fel).
La concert mai aveam un pic si ajungeam la bisuri, am plecat la 7 de la birou si la 8.30 parcam la Palatul copiilor ca nu era nici o sansa sa urcam dealul cu masina, era ambuteiaj. Voiniceste la picior pana la sala polivalenta si surpriza se cantase deja albumul nou mai putin vreo 2 melodii si nici nu am vazut cand a picat Bittman in nas, mi-a spus azi o colega la servici. Cert e ca la tot venea unul si il tampona pe Bittman pe nas si nu intelegeam de ce. Concertul a fost dragut parca am imbatranit si nu ma mai satisfac asa oricum
. Erau si 2 panouri pe care afisau din concert, scenele din sala parca erau de la alt concert asa de misto apareau la teve. In plus concertul se da pe 2 sau 3 ianuarie la TVR1.
La noi MN a venit doar la copil drept pentru care sunt nervoasa tare! Am aliniat ghetutele si am pus cate o jucarie intr-o pereche de ghete deci 3 jucarii, un volan muzical, un animal de plus si cuburi pe care le-a imprastiat si calca pe ele si tare neplacute sunt la picior. Fimiu s-a trezit si s-a bucurat sincer de jucarii pe care le-a butona in timp ce se kk pe oala.
Voi ati primit cadouri de MN? Ca eu chiar sunt capsata pe treaba asta si am de gand sa fac scandal acasa!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
cge spune:
Pai, nu v-am zis ca eu mi-am cumparat singura cadoul.
Ca sa fiu sigura ca primesc - 1. si 2. ca primesc ce trebuie.
Si sotului i-am pus husa ptr masa de calcat (apropos subtil).
Sotul nu imi ia cadouri de ocaziile normale, numai daca ma calific la faza finala a vreunui concurs cum s-ar zice.
De exemplu, de obicei uita sa imi ia flori de aniversarea casatoriei dar anul asta mi-a luat un super buchet exact cu florile preferate.
Deci, sunt in finala.![]()
![]()
Jadi, pai nu fu concertul cadou de MN ?
Ina, poate tu primesti cadoul de MN tot la serbare.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
jadi spune:
Pai biletele la concert ni le-a facut cadou un prieten nicidecum sotul deci nu se pune!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
locca spune:
Jadi, eu nu am primit nimic. Dar nici el
. Asa ca nu face nici unul scandal. Cum spuneam, nu am avut timp nici sa mor, darmite sa ma duc la shopping. Chiar si ce se pune prin frigider am inceput sa cumpar de la buticul din colt pt. ca nu mai ajung la un supermarket cu preturi mai de oameni.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
tangerine spune:
cristina, il stiu pe boo boo din tei da mi se pare ca e pt copii marisori; nu cred ca o pot lasa pe fi-mea singura in jungla aia :)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
jadi spune:
Daca el nu primeste si nici ca a primit ceva de cand suntem impreuna e treaba lui! Eu vociferez ca nu primesc si vreau sa fie si ceva de care stiu dar mai ales sa fie si o surpriza. Si nu se pune ca sunt gravida daca va ganditi ca starile astea sunt date de sarcina
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Daca va incumetati la jungla sa ma chemati si pe mine sa vin cu Vladut, eu zic ca trebuie sa se descurce, viata e o jungla!
Tu vorbesti Ramono? am informatii clare despre Maria ca se descurca!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
cge spune:
Stiu sigur ca au ceva topogane mai mici, dar nu stiu daca sunt destul de mici ptr ai nostri.
Daca ne hotaram in vreo duminica sa mergem aici, va dam de stire.![]()
Victor e fun locuri din astea de joaca, dar in ultima vreme am incercat sa le mai rarim.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati