Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ege eu o dau o data la 3-4 zile, dupa baita (nu la fiecare baita) cu un lapte de corp cu galbenele de la Klorane. Sunt super multumita de gama aceasta de produse.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am o finutza I-a adus Mosu' prietenei mele cadoul dorit.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

SARA BUNA TUTUROR!

Sa nu uitati sa va faceti ghetutele ca sa aiba Mosul Nicolae unde va lasa cadourile. Macar, daca nu altceva, o nuielusa cu care sa se acompanieze copiii cand fac: "NA-NA-NA" [PUP]

Numai bine, mamici si copilasi si nu uitati sa fiti fericiti !
The best is yet to come!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codru, sa-ti traiasca finutza!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia, si voua sa va aduca Mosul tot ce e mai bun.

la fel pentru toti cei care au fost cuminti si nu numai

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Vad ca surprizele se tin lant Ioana, felicitari ! Sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos !!!
Gabi, asteptam vesti bune de la tine !
Sa va aduca MoshuŽin noaptea asta tot ce va doriti !
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Ati fost cuminti, ce v-a adus Mosu?
I-am montat aseara casa Anei si nu va spun decat atat: era cat pe ce sa-i mut patutul acolo! A fost super incantata!
Jadi, cum a fost la concert? Am auzit ca nea Bitman a facut poc ca si Boc.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare fetele! CE v-a adus Mosu?

Mie mi-a adus exact ce imi trebuia: un somn lung si bun, fara treziri.

Gabi, speram ca totul a decurs bine si rezultatul va fi cel asteptat!

Jadi, cine e ? cine e?

Noi o sa facem nota discordanta si o sa va spun ca nu am facut/luat/sarbatorit nimic de MN pt ca numai ideea de a merge aseara in magazine ne-a epuizat, dupa ce am facut o ora pana acasa; si am zis ca oricum Maria primeste in fiecare zi cate ceva...de exemplu i-am luat de la targul de carte 2 minienciclopedii LArousse cu PRima mea carte de animale si Prima mea carte de intrebari de care e foarte incantata (de prima adica ca a doua e pt documentarea noastra intr-o prima faza:)); se pune, nu?
si am incercat sa luam niste dulciuri din cartier si cand am vazut selectia deosebita iarasi am renuntat..am luat fructe

jucaria preferata a MAriei in momentul de fata este albumul ei de poze, despre care pot sa-i povestesc oricat ca nu se plictiseste; o sa ii mai fac unul si cu pozele mai recente ca e fabrica deschisa :)ii plac in special pozele cu ea si cu alti copii

Acum ca am auzit ca Petra introduce forme in gaurele respective, o sa scot si eu casuta cu forme-cand i-am luat-o era prea mica si tot ce facea cu ea era sa o tranteasca pe jos si sa zgarie parchetu; desi cred ca tot asta va face cu ea intr-o prima faza

sa va spun ce am facut eu aseara o ora in baie cu MAria: domnisoara da drumu la apa (ca stie, deh) si eu in prostia mea i-am dat 2 paharele mici sa se joace cu ele; ce s-a gandit ea: isi umplea paharelele cu apa de la robinet si apoi o bea! si a facut asta in continuu..si cu apa rece si cu apa fiarta..ma rog nu nimerea ea prea bine sa le umple si nici sa le bea din fericire, da mi-am pus intrebari serioase despre de ce dau eu banii pe apa plata si alte asemenea prostii; era de o incantare feroce si toate incercarile mele de interzicere a activitatii s-au lasat cu urlete de gorila; plus ca robinetii astia cu bila nu se pot bloca-complet inutili

a,da.. ege: MAria se trezeste frecvent noaptea si urla fara motiv; eu sunt mai mirata cand nu se trezeste decat cand o face..m-am obisnuit deja; banuiesc ca asa proceseaza ea informatiile de peste zi

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Ramona, si eu imi doream asta de mos dar se pare ca nu am fost cuminte pt ca nu am primit :(
Nici noi nu am cumparat nimic de mos, nu am avut timp. Plus ca pe mine m-au dezinformat parintii cand eram mica si mi-au spus ca MN e mai sarac si nu poate sa aduca decat dulciuri si alte nimicuri, nu jucarii, hehe.

Raportez o baie pe cap cu mai putine urlete. I-am dat o galetusa sa se joace in baie si aseara in joaca si-a turnat-o in cap , plina fiind. N-a zis nici pis, ba chiar i-a placut, asa ca l-am samponat si am asteptat cuminte sa repete figura. N-a mai vrut asa ca limpezirea a fost cu dusul si deci cu scandal. Dar oricum e un mic pas inainte.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pe mine nu ma surprinde ca i-au facut amnio lui Gabi. Nu ma surprinde nimic din ce ar face albu/gen. lab. Dar e vorba strict de experienta mea cu ei, asa ca ma opresc aici.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput