Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 25
innaa spune:
Sper sa ne dea vesti bune Gabi cat de curand!
Noi suntem na nimeni, ca nelumea. Adica nu am luat copilului nimic de MN
. Eu daca nu am masina..sunt legata la maini si la picioare aici... si decat sa iau fata la plimbare cu autobuzul...ma lipsesc!
Aseara mi-am luat sotu´la trei si mi-a promis ca asta seara iesim sa ii cumparam ceva. Dar parca vad ca va veni prea obosit si ca tot pe mine ma va trimite in oras(de unde chiar nu am ce lua) .
Voiam sa mergem in Alcampo si Toys R us but.... mai vedem daca il vrajesc.
Ioana despre ce puzzle-uri vorbesti tu? Am vazut si eu aici puzzle de lemn : o tablita de lemn cu forme care se potrivesc in figurinele decupate in tablita. iar formele au un tzumburus sa le poti apuca bine sa le fixezi. Dar pe ele scria ca sunt pt copii de peste 3 ani.
am mai vazut un minicamion din lemn care se "incarca" ccc cu alte bucatele patratoase si rotunde tot din lemn care se pun pe doua bete din remorca ccc camionului. insa mi s-au parut prea multe bucatele mici pe care eu urma sa calc si sa le strang. daca nu imi urnesc sotu´din casa asta seara asta o sa ii iau.
si mai vreau sa spun ca mi-e tare lene.
azi chiar nu facui nimic!
dar tb sa fac mancare ( chuletas de porc la gratar si cartofi praji + salata)
Mami si
Buburuza lui mami
innaa spune:
Ca sa nu mai spun ca mie nu o sa imi aduca MN nimic!
Si nici lu Ramonel ca sa fim in tandem. NA!
Mami si
Buburuza lui mami
kid2003 spune:
Distractie placuta la concert, Jadi!
Cristina, ce tare e Anca...deja se cearta cu fratele ei pe bomboane...
mi i-am si imaginat.
Am citit vesti de la Gabi, bine ca s-a terminat cu bine, aveam emotii...sa mearga linistita acasa, ii tin pumnii. Astept sa intre sa ne povesteasca. Si in 2-3 zile se linisteste si cu grijile, dupa ce vine rezultatul.
Biumil, ba chiar in Orhideea am aterizat ca era cel mai aproape de mine...omor. nu, nu chiar, sa mai zic o data O-M-O-R. Si am mai fugit si de unii de la Pro TV care vroiau sa ma intrebe una alta de jucarii, ce cumpar etc...
I-am luat cuburile de la Clemmy (Holiday) pana la urma, dupa ce am oscilat intre asta si Ball Popper-ul ala, sau cum ii zice de la PlaySkool. O chestie ca un tobogan, copii apasa pe o maneta si sare o bila si apoi aluneca pe tobogan. Nu ati inteles nimic, cred...
In fine, am decis sa nu ii mai cumpar jocuri din alea cu sunete si alte bazdaganii, vreau sa ma reprofilez pe cuburi, puzzle-uri si astea care ii stimuleaza imaginatia. Se plictiseste repede daca jucaria respectiva nu are decat o singura functie...sper ca nu bat campii degeaba si intelegeti ce vreau sa spun 
ege spune:

gabi,tinem pumnii sa fie totul ok.
si la noi vine MN cu un pizn cu microfon,o tablitza si i-am mai luat o salopeta pt ski ![]()
vroiam sa va intreb daca voi va dati puiutii cu crema?ce fel de crema?ma gandeam sa0i iau o crema lu ege dar nu stiu ce fel de crema.am vazut ca au si cei de la nivea si sanosanul.
inrest,nimic deosebit.ege a invatat cateva cuvinte si le tot repeta.ii plac f mult animalele,in special pisica.face ca pisica,ca vaca,calul,catelul,maimutza.
este un copil plin de energie.azi noapte iar a dormit la 00.30.
s-a trezit pe la 4 dimineatza plangand.ma gandesc ca o fi visat urat ?voua vi se intampla asa sa se mai trezeasca noaptea sa planga si sa nu stiti de ce?
uneori imi doresc asa mult sa traiesc in bucuresti!sunt alte oportunitati.e altfel viatza in buc,sau cel putin asa o vad eu.plius ca se castiga mai bine
va pup
nu ma mai lasa ege sa scriu
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
kid2003 spune:
Ege, ce fel de crema cauti? Pentru fata sau pentru corp? Noi am folosit dintotdeauna crema. Am avut si Sanosan si e f buna, la fel si Chicco. Dar acum suntem pe tratament, de pe la 3 luni incoace, au descoperit ca are un inceput de dermatita atopica si folosim produse din gama Mustela. Avem o cremutza pentru fata- Mustela Cold Cream si din gama Dermo Pediatrie, avem Stelatopia. Dar Mustela are si crema hidratanta pentru piele normala, miroase super. Si Sanosan imi place cum miroase.
Eu inca ii fac masaj dupa baie, ma rog, un fel de masaj. O naclaiesc cu crema, o frec de 2-3 ori peste tot si asta e, pijamaua si nani. Nu stiu cat ii mai fac asa, dar are pielea uscata si daca ratez o zi, imediat se vede...
codruta_grg spune:
Kidd, eu pot sa iti spun de masa modo ca ofoloseste doar cantand la pian si cand trece pe langa ea mai trage cu mana de albinele alea sau invarte ceva bile. Mai sta la 3 cuburi cand o pun pe olita. In rest nimik. Pe partea cu cuburile nu se joaca. Eu am crezut ca inca nu e timpul pentru cuburile alea, dar acum mi-am dat seama ca o plictisesc, pt ca ea baga triungiuri, patrate, stelute, hexagoane in locurile unde trebuie (lucur care mie mi se pare mult mai greu decat faza cu cuburile). M-am intins cu explicatia. Concluzia mea: nu se merita, concluzia unei prietene: e super masuta. Sper ca te-am lamurit 
La noi a venit mosul si acum facem nani ca ne-am obosit cu atatea jucarii.
Acuma se naste finutza mea. Prietena mea e la spital si isi asteapta sa treaca procesul nasterii cat mai repede si cu bine.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

Deni &