Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 24
jadi spune:
Am vorbit cu Gabi, a stat si a asteptat 2 ore pana a venit albu si a internat-o si pe la 2 astepta sa vina sa ii faca... surpriza... amniocenteza! Nici eu nu stia de ce, cica ar avea suficient lichid pentru amnio (are burtica destul de maricica) si nu mai trebuie sa astepte pana la sf. lui decembrie. Cica iese si mai repede rezultatul in 2-3 zile, a zis ca ma suna dupa ce termina! Oricum era obosita, plecata de la 3 din Iasi, pe drum plus asteptarile si cred ca vrea sa se intoarca tot azi la Iasi. Cica e sigur baiat, ca eu tot credeam ca ar mai fi vreo sansa de fata!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
cge spune:
Ghiciti ce ascult ?
Holograf !! Jadi, ti-am luat-o inainte.![]()
Anca s-a luat dupa Victor si mananca si ea cate o ciocolatica mica din calendarul de Advent.
De fapt, fiecare are calendarul lui, ca altminteri iesea scandal mare.
Anca ii cere lui Victor :"Da" si el ii explica ca i-ar da, dar nu ii dau voie. Si ea se crizeaza, cum a refuzat-oo ?!
Cadouri frumoase va doresc de la MN, fara nuieluse, si cu cat mai putina aglomeratie.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Of, in loc sa stea acasa sa organizeze mos Nicolae pentru Tudu si Mihnea, e la Bucuresti ptr testul asta.
Sa ii tinem pumnii sa fie ok pana la urma.
Cristina,
Sefii Casei
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Uffff, daca vreau sa mor acuma, nu am timp.
Am apucat doar sa citesc mesajul lui jadi de mai sus. Gabi iti urez multa bafta si Doamne ajuta sa fe ok!
Am intrat doar sa va zic ca va doresc sa va aduca mosul tot ce e mai bun pe lume, dar mai ales sanatate multa multa! Iar pt. bebei, ce sa zic, sa le aduca inzecit!
Pupici!
Raluca si
bursicutza mea draga (3.10.2005)
alinam spune:
Criatina si eu l-am scapat pe Vlad la ciocolata, impartim amandoi cate o ciocolatica din aia mika kinder, e vina mea recunosc.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
Alina, eu cred ca asa rau nu le face cate un pic de cioco pe zi.
Ca un lucru interzis in totalitate, e cel mai tentant.
Cristina,
Sefii Casei
jadi spune:
Kid, nu mai face nimeni nici un eveniment, oricum eu in afara de sediu, nu mai am nici o treaba cu stii tu cine!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Gabi a terminat si se duceau sa plateasca, sa manance si sa plece acasa... ne povesteste ea maine mai multe! Mi-a spus ca a fost cu peripetii!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
innaa spune:
Va salut!
hai sa dau raportul ..ca tot nu am mai intrat de vreo doua zile.
mai intai vreau sa va pup ca n-ati avut tastarnita ca in alte zile si am recuperat destul de repede.

asa...
Noelia e mai bine pot sa spun. nu mai face diaree dar e inca pe lapte fara lactoza. De fapt de azi ii dau lapte cu mai putina lactoza, ca sa fie trecerea treptat.
M-as duce din nou la pedi sa verifice daca infectia de la urechiusa a trecut, insa cand ma gandesc cat de superficial va fi controlul si ca Noa va tipa din momentul in care vioi pune piciorul in cabinetul pediatrului mai bine o las balta.
Eu i-am mai dat sa guste Noeliei care un pic din ce papam noi. De ex cumparam niste hopopotami de la KINDER CU lapte, napolitana si crema de alune insa nu e atat de interesata ca de bombonelele M&m.
Cred ca putem sa le dam cate un pic de ciocolata dinaceea cu crema de lapte de la Kinder- ca tot ii face reclama Claudia Schiffer. (nu stiu daca am scris bine si mi-e lene sa caut)
am vizionat si eu cei trei crai de la rasarit...se pare ca sunt cu totii sociabili.
hai ca fug ca se trezi bubu.
Mami si
Buburuza lui mami
b_irina_c spune:
Gabi iti tin pumnii sa fie totul ok
!
Eu abia astept sa ajung acasa... sa impachetez cadouri si sa-l asteptam pe MN
.
Va doresc si voua de toate de MN
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)