Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 23
b_irina_c spune:
Ioana
.
. O sa dau share la jucarie cat de caurand
.
Gabi bafta!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
Ioana, ce inseamna mult mai scumpe? de ex puzzle de la CR cat e de mare si cat a costat si cat e ceva similar la H&D? asta daca nu e acelasi cu al alinei![]()
poti sa imi spui pe YM. sorry ca iti cer detalii da azi de dimineata am batut magazinle de jucarii si m-am intors aproape cu mana goala...era f aglomerat si nici nu am gasit ceva sa imi placa...nu as vrea sa mai ma duc si pana nu stiu unde tot degeaba... merci
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Gabi, bafta! la giulesti se face CVS, sau doar se recolteaza?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
cred ca doar se recolteaza, analiza tot la genetic lab ajunge... mi-a promis ca ma suna dupa ce termina de recoltat. Din cate stiu raspunsul va fi intr-o saptamana!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
BiuMil spune:
Tinem si noi pumnii Gabi!!! jadi, daca vb cu ea poate ii transmiti ca suntem alaturi de ea!
BiuMil spune:
Miflore, tabla asemanatoare cu cea a Mirunei cu suprafata magnetica, litere, creioane si alte accesorii, am luat azi de la Diverta din Plaza. mai scumpa cu 50%...erau 3, eu am luat 2
...
cge spune:
Gabi, iti tinem pumnii sa fie totul ok.
Jadi, ce frumos ca mergi la concert.![]()
Noi asta seara nu mergem nicaieri, stam acasa, cu ghetutele lustruite, ca sa treaca mosu'.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Jadi, iar va face firma eveniment?
io astept sa merg la Banica, a devenit deja o traditie. Dar inainte trec si pe la Tudor Gheorghe, la Iarna Simfonica, am mai vazut spectacolul, merita!
Acum ma pregatesc sa plec prin Carrefour sa sparg bonul de cadou. Sper sa nu ma bat cu toata lumea pe acolo sa prind si eu o jucarica de MN pt Alex. Banuiesc ca si acolo e omor...
Ufff, de Sarbatori urasc sa pun piciorul in super-hiper-sau-ce-o-fi-market, cu toate ca de obicei chiar imi place sa casc gura cu orele prin fata rafturilor si sa buchisesc la etichete.
miflore spune:
Buna zanelor!
Bine-ai venit Piu_i!!!
Ti-am admirat zana cea blonda cu oki albastri!
Gabi, bafta multa multa multa!!!
Deci azi vine Mosu'!
Pentru cine-a fost cuminte, pentru cine nu, o nuielusa!![]()
Bianca, vreau eu a treia tablita!!! Oare o mai gasesc? Ma duc azi la Diverta la Plaza sa-mi incerc norocul.
Oricum tablita i-o dau de Craciun dac-o mai apuc; acum i-am luat fetii tablita magnetica simpla, masinuta cu telecomanda, elefantul de la Fisher Price (pe care l-am luat gratis c-am adunat puncte) casuta mare si ghetute rosii. Bine ca nu-i sotul in zona sa vada cati bani am spart pe jucarii.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI