Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piu_i spune:

multumim mult fetelor!
sunteti tare dragute,si ne-ati primit cum se cuvine:)
aseara maya a tres o trinta chiar sub ochii mei:(( .si-a crapat putin buza de sus.am crezut ca mor,ca la noi a fost prima trinta sanatoasa.
a plins iubita de ia,de parca-i sarea inima din loc:((
in rest suntem bine si asteptam sa vina mosu' :)
va pup si pe voi si pe bb vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Bianca, la Casa Retro jucariile sint in mare parte "chinezarii" (dar nu toate), ieftine si de o calitate medie. La H&D Mall sint mult mai scumpe, dar arata mult mai bine. Eu am luat din ambele parti. Ca puzzle-uri din lemn le recomand pe cele cu "buton" care se gasesc la Casa Retro.

Azi dimineata la gradi am auzit iar un copil tushind ca un tebecist; e clar, in citeva zile se imbolnaveste Miruna. Copilul a invatat o schema noua de dans la gradi, pune virful piciorului drept in fatza; astept continuarea optarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, mersi pentru pont. Reuseste Miruna sa dezlege puzzle-urile alea? Ca ma gandesc ca inca sunt mici pentru chestia asta. Dar i-as lua si eu, ar fi interesant. Pt Mos Niculae ma gandeam sa ii cumpar niste cuburi, sa inceapa sa se joace cu ele. Oscilez intre un set mare de la Clemmy si masuta de joaca Modo de la Chicco.
Cine mai are masuta Modo? Petra parca? Codruta poti sa imi spui daca merita?

Io am primit un bon de Mos Niculae de la scarbiciu, de 2 milioane, pot sa le sparg in Carrefour si ma gandeam sa iau ceva pentru pitica. De fapt asta era si ideea, pentru copii.

Noi suntem inca pe lapte fara lactoza, Nan, dar facem usor trecerea catre Nestle Junior (ne intoarcem la el, deocamdata). Suntem deja la 3 masuri de Junior si 4 sau 5 de Nan fara Lactoza. O tin sigur pana la toamna pe lapte praf. La vara planuim sa plecam cu ea in vacanta, undeva pe la mare si nu vreau sa am grija laptelui de vaca, mi se pare muuult mai comod cu lapte praf. Iau cutiile cu mine si asta e tot. Pana la 2 ani o tin pe Junior si vad ca si doctorii recomanda cat mai mult lapte praf, formula de crestere, pt juniori. La mine e mai mult din comoditate, dar ma bucur ca sunt in asentimentul lor

Mergi la inceput

kid, nu le dezleaga "la propriu", dar ia cite o figurina in mina si incearca sa o portiveasca intr-un loc. Daca ii arat eu locul bun, se chinuie pina gaseste pozitia exacta. Mie mi se pare un exercitiu bun de indeminare si precizie, dar nu stiu daca lui Alex o sa-i placa.

Noi avem niste cuburi Clemy dar Miruna nu e atrasa de ele (una dintre putinele jucarii de care nu e atrasa). Ii plac insa mult cuburile "normale", acum o luna facea un "turn" din 3-4 cuburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Kid, eu i-am luat de la casa retro jocul cu cercuri de diametre diferite care se pun pe un bat. Sunt din lemn si sunt dragute (calitatea este medie, cum zicea si Ioana) si sunt mult mai ieftine decat ceva similar de la carrefour dar din plastic. Si lui Matei ii place la nebunie sa le aseze. Cuburi avem de cand era prea mic pt. ele si nu il intereseaza asa tare, mai face cate un turnulet, dar atat. Si eu vreau sa dau o raita pe la casa retro, problema e ca au un orar cam naspa, e deschis intre 10-17.

Editez pt. ca acum am vazut ce inseamna de fapt cuburi clemmy. Modelul asta a inceput sa-i placa lui matei, dar inca nu e la varsta la care sa se joace cum trebuie cu ele. Se uita si reuseste sa imbine cate 2, apoi le desparte si le arunca si cam atat.

Sunt nervoasa. Mama incearca sa-mi bage pe gat o alta bona, dupa ce m-a santajat sentimental sa o las pe bona actuala sa se duca la matusa mea care e foarte bolnava si cu un baiat cu multiple dizabilitati. Si nu am nici un chef, toata povestea cu bonele ma scoate din sarite. Imi vine sa il inscriu si eu pe matei la gradi. Si pe mine la niste cursuri de cum sa devin mai egoista.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Kid, Vladut a primit de la Ioana un puzzle de lemn cu fructe si el incearca sa le potriveasca daca i le pun eu aproape hehehe, drept urmare i-am mai cumparat si eu unul cu animale, in felul asta invatam si fructele si animalele, de asemeni are bat cu cercuri de care zice Ruxandra din lemn si e foarte incantat de el stie sa puna cerculetele pe bat, evident nu in ordinea marimii dar orikum, avand in vedere ca are jucariile astea de cateva zile , i-am mai luat si o casuta de lemn cu forme geometrice care se baga in casuta, are doua seturi de forme, adika cate doua din fiecare si una o tin eu si una i-o dau lui si ii arat eu unde se baga cilindrul si il baga si el pe al lui si tot asa ...foarte mishto jucariile astea.

Ruxandra nasoala faza cu santajul sentimental cu bone.

A mi-am amintit sa va intreb daca a mai patit careva, Vladut are rosu intre doua degete de la picior ca si cum ar fi oparit, el transpira mult la picioare si nu stiu cu ce sa il dau.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor.

Azi merg la holograf la concert, am vorbit cu bona pentru o seara prelungita. In alta ordine de idei, imi povestea bona ca Vladut s-a jucat in parc cu o fetita de 1 an si 2 luni pe nume Maria si pe a carei bona o chema tot Rodica (ca pe bona mea). Ca fetita era tare dezghetata si cu ochii albastrii/verzui, bunica statea pe langa mine si mai avea o bunica la Miercurea Ciuc, ghici ciuperca cine-i? Si ca Vladut era nedumirit ca ii lua jucaria si ca bona se scuza ca nu luase nici o jucarie la ea ca preluase fata direct de la bunica. Si au stabilit ca merg in parcul Circului in fiecare zi, poate se mai intalnesc. Din ce am inteles, Maria e mult mai fashneata si repeta toate cuvintele auzite ceea ce nu vedem la Vladut, mai sfios si mai timid .

M-a sunat si Gabi Arama, a ajuns la Giulesti din pacate nu prea am inteles nimic altceva, se auzea cu intreruperi.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gabi, tinem pumnii!

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Alinam si Vladut a fost rosu intre degetele de la picioare... si eu am intrebat pe aici si n-a stiut nimeni nimic la momentul respectiv. La noi a trecut de la sine, cu ciorapi mai subtiri in casa si dormind descult. Asera am recuperat masina de la Ioana si i-o dau de mos diseara lui Vlad. mersi mult inca odata!

Ioana mersi mult ca mi-ai adus masina!

piu_i bine ai venit ! E o frumoasa fata ta !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Irina, sa stii ca m-am gindit mult daca sa ma dau disparuta de pe forum si de pe messenger si sa pastrez masina. Pina la urma m-am hotarit sa fiu o soacra parolista.
Gabi, bafta!

Mergi la inceput