Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alina aici pozele iar in legatura cu curatenia no coment hehehe nu e chiar asa cum a vazut Victor, e drept sa sunt cam obsedata dar mai am mult pana la perfectiune hehehhe si nici nu stiu daca vreau sa ajung acolo in domeniul asta.

Mai fetelor m-a inebunit Ioana cu jucariile de lemn asa ca am inceput sa cumpar multe, am deskoperit un magazinash care are tot felul de jucarii de lemn, mi-am fakut abonament

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Catush, mi-e greu sa-ti spun ceva, pentru ca n-am examinat-o eu. Dar mi se pare ok tratamentul. Si eu recomandam pana de curand ophtamesone N pt pus in nas, dar am citit ca n-ar fi tocmai bine sa se puna picaturi cu antibiotic in nas, pt ca mucoasa nazala este f sensibila si pot aparea alergii in timp. Probabil ca tu scriai si de alte picaturi produse de firma Alcon, care este o companie farmaceutica din cate stiu eu, nu un nume de medicament, asa ca nu stiu despre ce e vorba. Apoi, despre aerosoli eu am o parere buna (banuiesc ca ti-a recomandat sa-i faci cu ser fiziologic). Daca nu esti multumita de pediatra, schimb-o. Stii cum e, la pomul laudat...Sunt o gramada d3e medici cel putin la fel de capabili.

Da, frumosi foc copiii. Ce bine s-au inteles ei. Dar eu la un moment dat am numarat 4 prichindei in poze. Toti unul si unul. Despre prajitura...nu mai zic nimic.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Biumil, io zic ca e vorba de casete pe varste, uite aci. Din cate am inteles, de la 9 luni pana pe la 18 luni copilul se joaca mai ales cu consola independenta, ne-legata la TV pentru ca nu intelege prea bine relatia cauza / efect si nu-si da seama ca el provoaca miscarile personajelor de pe ecran. De abia de la 18 luni incepe sa-i exploateze functionalitatile de consola si poate folosi prima caseta, cea livrata la cumparare apoi si celelalte. Aici sunt casetele. Mi s-a parut interesant faptul ca bebeii pot invata cateva semne simple din limbajul semnelor, din cate am citit se pare ca e o modalitate de a comunica mai bine cu ei pana incep sa vorbeasca.
Noi am decis sa mai asteptam vreo cateva luni pentru consola asta, astept reactiile cupilasilor care o vor primi acuma. Probabil ca deocamdata o sa-i luam o www.comfyland.com/" target="_blank">tastatura pentru bebei mai ales ca are si un CD cu joculete in romaneste (sper sa-l pot cumpara de aci)! Si cel mai important, are si telefon la care o pot suna elefantu si catelu (uitati-va la demo)

anirim, io una m-as incumeta la drumul pana in Norvegia cu masina cu cupil cu tot dar in nici un caz intr-o singura etapa ci cu cateva opriri pentru innoptat la un hotel. Michelin spune ca sunt 2800 km intre Bucuresti si Oslo din care 2000 pe autostrada, iti vor trebui cel putin 3 zile pentru drumul dus, 3 zile la intors deci din cele 3 saptamani una o veti petrece pe drum. Depinde bineinteles si de copil, daca e obisnuit in masina, daca ii place in scaunel. A mea ar sta zile intregi acolo, e incantata. I-am fixat scaunul pe mijloc si se uita la drum, se joaca dar mai ales doarme. Noi am fost asta vara in Corsica trecand prin Italia (cam 1000 km + vapor). N-am avut nici un fel de problema desi era foarte cald si desi era perioada vacantelor deci blocaje pe autostrada cat cuprinde.

Ferry-ul va fi cea mai mica problema, nici nu simti ca esti pe vapor, e un fel de centru comercial plutitor, sunt baruri, magazine, restaurante, locuri de joaca pentru copii cateva ore trec imediat. Mie nici de viscole nu mi-ar fi asa de teama, mai ales in tarile nordice, ei sunt antrenati pentru asta, blocajele pe autostrada se intampla atunci cand ninge in locuri unde ninsoarea nu e un fenomen prea obisnuit.
Insa daca ai de ales, e evident ca avionul e mult mai rapid si mai comod si bineinteles ca ar fi preferabil drumului cu masina. Atata doar ca poate fi cam scump in perioada asta chiar daca copilul plateste doar putin (in jur de 30€)...Eu as incerca sa gasesc cea mai convenabila solutie dar n-as pleca nicaieri fara copil, unde merg io poate sa mearga si ea, e clar ca nu va fi ca acasa dar tocmai d'aia plecam in vacanta. Bafta la alegeri!

Felicitari noilor mamicix2, sarcina usoara si bebei frumosi!

la mamici si cei mai frumosi copilasi (i-am admirat in poze!)

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Country girl noi am oprit noaptea la hotel si la dus si la intors, chiar daca am ajuns la hotel la 4pm si am mai fi putut merge pana se insera, insa lui Petrutu' parca i-a crescut un motoras in fund, toata ziua vrea sa mearga si i-a fost greu sa stea legat in centura. Si eu sunt de acord ca e greu sa mergi mii de km intins, trebuie sa faci multe pauze, oprit la hotel pe drum, ca altfel...

Am avut o revelatie : cum sa-l fac pe Petrut sa se joace cu jucariile.
In dimineata asta am avut o intalnire cu mamici si copii la mine acasa. Am scos la bataie cea mai mare parte a jucariilor, inclusiv cele pe care el a pus mana doar ca sa le arunce cat colo ca-i stateau in cale. Sa nu-mi vina sa-mi cred ochilor cand am vazut cum il atrageau jucariile alea cand erau in mana la alti copii. Gata, asta-i solutia.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

piu i, bine ai venit! ai o fetita frumoasa foc!!!

roxi23, eu l-am trecut pe radu pe lapte de vaca. pe care il si bea mult mai bine decat pe cel praf. nu il fierb.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Dr.Alina - merci de raspuns....
Da nu mai stiu exact cum se numesc picaturile....
Pana acum Brianei nu ia dat de facut aerosoli,dar am vazut ca verisorului ei i-a dat de nenumarare ori de facut cu antibiotic si nici un rezultat.....pana nu l-a dus mama la cineva la Grigore ...bine la el e mai nashpa ca are o bronsita asmatiforma si i se stansese puroi pe sub ochisori....
Sunt atat de derutata.........
Miercuri ma duc cu ea la Grigore....
Nu face febra,doar ca tuseste si are muci la greu...

In rest face tumbe si este vesela se da jos singurica din patul "conjugal" si te trezesti cu ea pe langa tine....
Sta cu noi la masa si vrea sa manance singurica din castronelul eu cu furculita mare....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

diana_n : cata dreptate ai, iti multumesc. Toti imi spun ca nu am minte.............. oricum imi fac foarte bine toate sfaturile primite de la voi.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

ANYA_20 : si eu sufar cu spatele , am discopatie lombara, si in momentul de fata abia stau pe scaun in fata la calculator...ce ma fac abia ma pot cara pe mine in momentul de fata,sunt asa de ....nehotarata, as vrea sa pot lua decizia corecta. Maine ma duc sa ma interesez de bilete de avion

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

DORULETZ : gandesti la fel ca mine si eu tot pe VIAMICHELIN am cautat informatii despre drum, Noi tb sa ajungem in STAVANGER, acolo sunt finii nostrii stabiliti pe o perioada de 3 ani. Ei au facut pana acolo 3500km, eu stiam de ~2800 km, oricum de oprit am vrea sigur sa ne oprim , ei au innoptat la Arad, apoi in Germania, in DANEMARCA SI LA INTRARE in Norvegia.

mai vorbim, a venit sotu tb sa-i dau mancare

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

catush, daca fata are stare buna, nu face febra, mananca, e activa, nu cred ca ii trebuie mai mult decat ce-i dai deja. Adica desfunda-i nasul si eventual da-i un sirop de tuse din plante. Cand a fost Anya racita in cateva zile i-am scos mucii cand si cand, i-am pus karvol noaptea pe batistuta si i-am dat sirop de tuse cu patlagina si propolis de la plafar, vit. C si oscilococcinum.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput