Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 20
mary ilie spune:
buna ziua tuturor!
in primul rand o felicit si eu pe Ioana pentru 
si doresc inca odata tuturor gravidutelor sarcini usoare si nasteri si mai usoare
eu mi-am luat gandul de la BB2....ca vad ca deabia ma descurc cu unu
poate dupa un timp voi reveni la sentimente mai bune......
Andrei e mai bine, dupa episodul cu enterita a urmat o saptamana de raceala , luata tot din spital, ca acolo erau copii cu diverse virusuri
asa ca am avut parte de nopti nedormite din cauza de muci care-l impiedicau sa respire bine......am cerut de acasa batista bebelusului, ca ajunsesem la disperare, aici se recomanda aerosoli, da fi-miu urla ca din gura de sarpe cand vede masca aia, si e o adevarata aventura sa-i tin masca pe figura
cam cu asta ne laudam deocamdata.....
eu de mos niculaie i-am luat niste jocuri educative din lemn, in genul celor pe care le are Ioana- am gasit la ikea- si deja se joaca cu ele
ca le-a vazut si n-am putut sa nu i le dau...... oricum ma bucur sa vad ca-l intereseaza si se joaca cu ele
revin, acu am mancarea pe foc si tre sa fug
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by piu_i
buna mamici si multumim de primire :)
imi poate spune si mie cineva de ce suntem sub moderare?
Draga Piu_i, toti noii venitzi au primele 10 mesaje moderate.
Multzumim pentru intelegere
BiuMil spune:
Ioana, Miflore...ce ziceti? unde e mai interesant de mers pt jucarii de lemn? ..H&D mall sau Casa retro?...ca sa stiu in ce directie o apuc, ca sunt cam la mijloc!
si inca ceva...pe unde ati vazut cizmulitze?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Karmenutza, ce mi-a placut cum ai povestit! Si Dinu tot pe acolo, nu sta locului, ma epuizeaza, intelege, insa, cand ii spun nu, dar nu-i spun des, e innebunit dupa tractoare, macarale si alte chestii din astea, ma pune sa-i spun de 100 de ori ce face tractorul, ce face macaraua, si ar trebui sa ma mai informez ca mare lucru nu stiu sa-i spun. Asa ca i-am luat de Mos Nicolae tractor si macara, daca asta e vocatia lui...
Nici eu n-as merge atata drum cu copilul, de fapt nici singura. N-am rabdare deloc in masina, dupa 3 ore imi vine sa cobor si sa raman acolo, ma apuca o stare de nervi...Asa ca in tari straine avion scrie pe mine.
ege spune:
anirim,cati km sunt pana-n norvegia?
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
waw,3500 km?noi am fost cu ege 2000 de km in 2 zile.acum cand stau si ma gandesc nu-mi vine sa cred.mai greu a fost cand ne-am intors,pt ca am venit direct.am facut 2000 de km fara sa innoptam nicaieri.ege s-a comportat binisor.se mai pacalea cu tzitza.
acum depinde si de copil.sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
country girl spune:
S-au mai risipit norii pe cer si oarecum mi-a mai revenit si mie moralul.
Mary, tine-i masca de aerosoli lui Andrei cand doarme (dimineata inainte sa se trezeasca sau seara dupa ce adoarme). Eu asa am procedat cu Budinca fiindca altfel nu sta locului nici 5 minute.
Diana americanca, eu nu cred ca ai o problema fiindca nu ai incredere sa-ti lasi copilul cu o babysitter gasita pe net. Mi se pare foarte prudent din partea ta. Ok, o fi obiceiurile mai relaxate in State, dar e nu-mi asum riscuri cu copilul meu. Foarte sincer iti spun ca eu nu vreau sa o tin pe Ilinca in scaunul de masina decat maxim 6 ore pe zi (3+3). De asta nici nu mergem deocamdata cu masina in Romania (2000 km). Ar insemna sa fim 3 zile pe drum. Asa ca las aventura asta pentru la vara cand putem merge catinel si ne oprim in fiecare seara in alta parte.
mama Ilincai
Anya20 spune:
piu, bun venit tie si fetitei tale! E frumoasa foc (cred ca ti se spune mereu
). Sa-ti traiasca!
Roxi, bine ai revenit si tu. Ma bucur ca Darius e bine si plin de energie. Dupa ce am citit ce-ai scris, am intrebat-o si eu pe Anya: "O iubesti pe mami?" si a raspuns "da". Eu m-am entuziasmat de n-am mai putut, desi stiu ca asa raspunde uneori cand o intreb ceva sau cand o strig pe nume.
Carmen, are personalitate Catalina.Bravo ei. Pai pentru un sot ca Dinu, trebuia cineva pe masura
.
Eu am ratat pozele cu Teo, Miruna si Vladut. Unde sa le caut? Nu de alta, dar sa vad si eu ce curatenie si ordine este in casa la Alina, asa cum spunea Victor, ca nu degeaba i-am cerut eu mana de cateva ori. M-am orientat. ![]()
Cat despre plecatul cu copilul in Norvegia, imi dau si eu cu parerea. Cred ca este f greu. Eu una n-as pleca cu masina atat de departe chiar fara copil, pentru ca sufar cu spatele si atatea ore de mers m-ar termina, cu toate opririle. In plus mi se pare un pic riscant pt ca e iarna (cum spuneau fetele mai sus) si vremea este foarte imprevizibila. Asta nu inseamna ca nu poti fi tu o deschizatoare de drumuri, iar daca te incumeti si iese totul perfect, cred ca o sa fii tare mandra.
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)
catush spune:
Buna fetelor - nu am reusit sa citesc din urma caci am facut curatenie pana acum...nu ne mai dam venite de la mama,dar acum trebuie sa venim acasa sa-si faca si ea curatenia de Craciun si apoi plecam iar......
Noi acasa nu avem prea mult loc (o garsoniera) si fata mea care merge fff bine in picioare s-ar plictisi intr-o sg camera....nu mai sta o clipa intra peste tot, umbla la masina de spalat, la aragaz ....
In alta ordine de idei....

De 1 saptamama tuseste si are ffff multi mucisori....
Nu m-am mai dus la Marcu la Medlife ca ma enerveaza ii vede ca pe banda si in afara de aerosoli si cine stie ce nu mai stie nimic cred ca s-a sclero...
I-am dat sirop Prospan si picaturi de nas Alcon sau cam asa ceva nu mai tin bine minte,si oftamezoneN , Sterimar si aspirat la greu cu "batista bebelusului" - Sa-i dea D-zeu sanatate aluia care a inventat-o , si voua fetelor care mi-ati recomandat-o si m-ati determinat sa o iau.....
.....Dar nici o ameliorare...
Dr.ALINA te rog spune-mi si mie ce sa mai fac....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos