Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna ziua la fete

Piu, bine ai venit!

Anirim, zic si eu ca e mai bine cu avionul. Eu nici pana la viena nu m-as duce cu masina cu el. 3500 km mi se pare enorm.

Simona, daca ai vedea ce coaja are matei pe nas, acolo unde s-a lovit vineri ... imi vine sa plang de fiecare data cand il vad. Nu-ti mai zic ce imi aud urechile de la alex. Noi o sa stam acasa de revelion, poate facem perversiunea sa lasam mateiu la ai mei si noi sa venim frumusel acasa si sa ne destrabalam intr-un somn adevarat.

Maddy, te inteleg. Si noi am avut show cateva zile si nopti pe motiv de masea, tare greu ii ies.

Am vazut si ceva poze de la intalneala din galati, foarte frumos! Si am vazut si mamica x3 blonda cu ochi albastri, zina ce sa mai.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxandra, lasa ca trece coaja, cade si gata. Dupa cum l-am vazut pe Matei nu parea prea deranjat dupa ce s-a intamplat "accidentul". Nu cred ca a suferit prea tare si acum sigur nu mai sufera deloc, el nu stie inca sa se uite in oglinda si sa fie deranjat de "coaja".
Anirim, intra in prima agentie de turism si cere-le cotatie de pret (cea mai mica) pentru zbor. Sigur te ajuta si iti spune ce si cum. Cu escala e mai greu, ca tb sa te plimbi cu copilul prin aeroport dar oricum e mult mai bine decat cu masina. si profita acum, cat nu plateste bilet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna ziua la mamici si pupici la bebici(care sunt flacai si domnisoare in toata regula !)
Eu nu am mai intrat de ceva vreme, sper ca nu ne-ati uitat!
Suntem bine, sanatosi, Darius are o energie care ma epuizeaza efectiv...De vorbit...nu prea...in schimb intelege destul de mult ce ii spun, si, ce e mai important, stie ce inseamna "nu e voie" si se conformeaza...ceea ce pe mine ma bucura enorm. de asemenea mi se umple sufletul de bucurie si mandrie cand raspunde da la intrebarea "Darius, o iubesti pe mami?"
Am si o intrebare, bineinteles:voi ati trecut pe lapte UHT sau continuati cu formula?

Va las ca s-a trezit flacaul!
Vapup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Karmenutza, m-am distrat copios la cum ai descris-o pe Catalina si ce mai "considera" ea... ce mai, e mortala naratiunea, ca sa zic asa...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piu_i spune:

buna mamici si multumim de primire :)
imi poate spune si mie cineva de ce suntem sub moderare?
intreba cineva mai sus(scuze ,nu retin cine.trebuie sa ma obijnuiesc cu voi)de unde suntem.ei bine din oradea;).o sa revenim cu detelii.a! sper sa mai gasesc si oradence pe aici:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Roxi, noi am trecut la UHT. Dorna.
Fetelor, pe mine ma bate asa, un gand, sa-i fac fetei branzica din lapte de "vaca adevarata", fiert, evident. O fi prea grasa? Am o tanti de la care iau lapte de vreo 10 ani si nu am avut niciodata vreo problema, e lapte foarte bun si tanti foarte curata si cumsecade. Voi ati facut? E prea devreme pentru branzica de vaci grasa?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anirim din pacate n-ai NICI O SANSA sa pleci cu copilul asa departe pentru ca toti se vor opune. Daca pleci oricum, o sa te tina minte o viata toti pe care-i cunosti, o sa devii "o stii pe tipa care a plecat in Norvegia cu copilu'..." e greu cand toata lumea e de alta opinie decat tine
Daca ai fi aici ? propozitia "am fost cu copilul cu masina din Ro in Norvegia" ar fi o parte normala a unei conversatii.
Le-am zis mai multor prieteni americani si nemti saptamana trecuta "am fost din New Jersey in North Carolina cu Petrut cu masina", am fost intrebati " si a fost frumos si cald?"
Marinela nu stiu cum gandeste mamica aceea cu copilul care refuza mancarea solida, eu as gandi "daca mor de grija celui mic, ce ma fac cu cel mare de 3 ani ?!"

Fetele, zilele trecute sotul a facut o prostioara mica-mica de tot pe care as fi putut s-o trec cu vederea usor, dar m-am prefacut suparata si a functionat. Urma sa-mi cumpar o rochie de cocktail si pentru ca din 6 probate mi-au placut 3, dar eram nedecisa intre 2 din ele, am primit OK-ul sa le cumpar pe amandoua Plus sandale, poseta si sal deabia astept petrecerea cu fitze de vineri, plus cea de joia viitoare.
Aaa, iar petrecerea e in Connecticut, la 500km si iau copilul cu mine. O prietena a vorbit cu o prietena de-a ei care a acceptat sa faca baby-sitting cu Petrut. N-o stiu pe tipa, dar aici nu trec de iresponsabila pentru asta. Ba chiar mi-au sugerat 2 persoane sa caut baby-sitter pe internet si s-o angajez asa, pe nevazutelea. Eu m-am cutremurat, ele nu vedeau care-i problema ?! am tras concluzia ca problema e la mine

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

KARMENUTZA multumesc. Laptele Dorna il mai fierbi?
Eu i-am facut branzica din lapte de vaca de la tara de cateva ori si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Hai ca am citit tot dar nu mai stiu ce vroiam sa raspund. Cred ca de la hormoni s-au mai atrofiat din neuronii mei.

In fine, Carmen, poti sa-i faci branzica din lapte de vaca de la tanti, daca o cunosti bine si mai ales daca fierbi laptele.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nu, Roxi, laptele Dorna nu il mai fierb, doar il incalzesc putin. Dar trecerea am facut-o in cateva zile, treptat, cu cate 30 ml inlocuiti in Milumil.

Catalina

Mergi la inceput