Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

bine ai revenit pui-i, si eu am lipsit o mare bucate de timp, iar fetele m-au primit cu caldura, le multumesc mult.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, nora ta abia asteapta cumnatul . Ce mai considera ea? Considera ca ea are dreptul sa faca ce vrea ea. Adica sa umble la dulapul cu farfurii, sa le scoata si sa le insire in toata casa, sa umble la galeata de gunoi si sa scoata si sa bage acolo ce vrea muschiuletul ei, sa tipe daca nu ii dam voie. Tipa din toti rarunchii, de parca o taie cineva. Mai considera ca e bine sa se culce seara la 11-12 , sa scoata carti din biblioteca si sa le rupa foile...In rest, dimineata si seara bea cate doua biberoane de lapte, dupa care se punea cu burta in sus multumita. Urla dupa primul de parca nu bause nimic. Dar m-am desteptat si eu in sfarsit si i-am bagat niste cereale la fiecare biberon si a revenit la unul. Dupa ce mananca o cana mare de aproape 400 ml cu mancare, mai vrea. Nu-i ajunge. Si tot asa se pune cu burta in sus "sa se aseze". Se catara singura peste tot, trebuie sa fiu cu okii pe ea tot timpul. Noi nu putem manca nimic sa ne vada ea, ca ne trage de farfurie, de tava, ne fura painea, vrea si ea. Chiar daca e satula.
Dar Dinutu ce mai considera? Ziceai ca mai pui si tu niste poze noi, dar la lenea ta...cu plictiseala cum stai?

Catalina

Mergi la inceput

KID2003, sunt cam 4-5 zile de mers cu masina (doar dus), plus din DANEMARCA se ia feribotul(4 ORE PE MARE) si se trece in Norvegia . sI MIE IMI ESTE FRICA DE SCHIMBAREA DE TEMPERATURA, DE BLOCAJE, DE VREME, INITIAL AM ZIS CA O SA PLECAM CU AVIONUL, INSA NE-AM strans 3 familii si am considerat ca drumul cu masina , fiind mai multi va fi mai ieftin, dar nu merita ....sunt constienta ca lui Andutzu nu o sa-i fie deloc usor.....Voi cu ce o sa plecati pana la urma in Austria?

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si vorbind de Mos... dincolode intrebarea clasica "dar mie oare ce-mi aduce Mosu' in afara de facturi?" ,i-am mai luat Ilincai un joc pentru masina sa o tina ocupata la drum. Un fel de ecran care se atarna de spatarul scaunului din fata si pe care poate anima desene folosindu-se de un volan/telecomanda. Sper sa ne fie de folos...

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Anirim, nu ai cu cine lasa Andutu acasa? Daca il lasi pe el in siguranta, poate voi va aventurati impreuna cu prietenii. Asa, io m-as baga...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anirim, e foarte mult 3500 de km...si cred ca iesi mai scump cu masina decat cu avionul (2 bilete). Ca trebuie sa pui pe langa benzina, mesele si cazarea, ca totusi trebuie sa dormiti la hotel pe drum si sa si mancati...
Eu nu mi-am mai luat bilet de avion catre austria ca era complicat. Nu se zboara direct la salzburg, trebuia sa schimb avionul pe undeva sau sa vina tati sa ne ia de la viena, asa ca am zis pas, si tin pumnii sa fie bine drumul. Am investit intr-un BB confort Iseos Isofix ca tot l-a laudat Ioana, si ea este testerul grupului...am incredere in sfaturile ei.
E foarte comod si se lasa pe spate, sincer sper sa fie ok cu spatele lui Alex, chiar daca sta mai multe ore in el. Oricum la 3 ore vom face pauza...

Chiar, ati stabilit planurile de Revelion? Noi o sa stam acasa totusi, plecam dupa Revelion in Austria ca preturile scad la jumatate. Am mai fost acolo si stiu ca austriecii si nemtii nu se prea distreaza de Revelion, asa ca nu merita banii. Astia la 12.30 se duc si se culca...mai bine stau acasa si dansez dupa VH1 (hi, hi, asa am facut anul trecut cand era bb mic, au avut muzica f faina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nanadana, multumesc de incurajari. Prind bine intr-o asemenea zi, in care mai bine nu ma dadeam jos din pat. Din pacate, nici aia nu-i posibil :-((

mama Ilincai

Mergi la inceput

KARMENUTZA, IOANA, COUNTRYGIRL, va multumesc mult de sfaturi, o sa iau in considerare varianata cu avionul, am cautat ceva pe net, dar nu am gasit explicat "babeste", adica : este zbor direct sau cu escala ? , biletul este atat , taxele sunt atat?, ...ce companie aeriana imi recomandati? Precizez ca nu am mers niciodata cu avionul si ca imi este TARE FRICAAAAAAAAA.

va PUP DULCE

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

KARMENUTZA, ba da , am cu cine sa-l las pe Andutzu acasa, insa imi va fi foarte greu fara el, mai ales de sarbatori....si inca cava : Daca nu o sa ma mai cunoasca dupa 3 saptamani ?

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Fetele ami am o rugaminte la voi, sa ma ajute cineva care are rabdare , pt ca nu prea ma pricep : vreau sa-mi apara si mie in josul paginii "poze cu Andutzu", si sa dau clik si sa se deschida, dar nu stiu cum sa fac.....

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput