Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 27
adameasca spune:
Inni, mai imunizat decat e nu stiu cum... E in al doilea an consecutiv de Ribomunyl. Ma depaseste... Probabil ca daca eram eu acasa si nu in spital cu fata nu ajungea chiar asa rau, dar el a tot tusit, tac-su l-a tratat cu ce a stiut si el si uite asa s-a lasat spre plamani... Inca imi blestem ziua cand l-am trimis la gradi anul asta. Probabil ca nu e numai gradi de vina, e si vremea asta care nu se mai raceste sa inghete virusii, dar cu siguranta e focar de infectie gradinitza asta...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Da Vauva, am simtit ce spui tu. Bineinteles ca ma deranjeaza, dar in mare parte le dau dreptate. Eram in Austria pe autostrada. Intr-o parcare erau 2 masini cu romani. Aveau mertzane...se credeau bengosi, dar scuipau coji de seminte pe jos. Nu vreau sa spun cum arata acolo "pe jos".
Cum dracu' sa mai fii mandru ca esti roman cand ai asa conationali si cum sa nu le dai dreptate cand au retineri in mom. cand aud de Romania.
Dar pe de alta parte stiu sa aprecieze un roman inteligent.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
BRONCHO-VAXOM...incearca si cu asta..ca merge bine pe tractul respirator.
1/zi - 10 zile/luna - 3 luni (cure primavara si toamna)
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

adameasca spune:
Pai acuma n-am cum sa-l mai fac pe asta, sunt in a treia luna de Ribomunyl, mai e pana la 6. Probabil la anul... Dar nu cred ca va face minuni, Luk era destul de rezistent pana sa intre in colectivitate. Ma rog, om vedea... Cert este ca m-am saturat sa vad pe cate unul bolnav in casa. Pe mama am dat-o afara, ca si ea e racita, am trimis-o la tara. ![]()
PS: si pentru amuzamentul vostru: Luk umbla ca un cutzu schiop cu mana in care are branula. E si dreapta pe deasupra. Are veleitati de barbat adevarat din moment ce e bolnav si nu poate face nimic singur, striga intr-una "mamiiiiii!!!! vinoooo, ajuta-maaaaaa, te rooooog."
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
gripo spune:
Of, saracul LUK! Saraca ILINCA, si vai de voi! Dar macar nu s-a facut de ras in fata sora-sii!
Mandra nu sunt, dar parca, din natiile pe care le cunosc, tot romanca as ramane, e ceva pe la mijloc in sufletul meu.
Ia priviti ce incantat e fi-miu sa se vada in oglinda!: si mai sunt dupa poza asta inca 2 noi, facute adineauri:
http://good-times.webshots.com/photo/2194649240097219411buiwSJ
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon]Nu inteleg cine tot lateste pagina ...
[center][b]Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Cred ca eu am fost aceea

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alexxia spune:
scumpik_lui multumim !
Nic eu nu spreveghez copilul nonstop ( nici n-as putea ). Aseara s-a intamplat sa nu dorm ca s-o urmaresc pentru ca abia facuse vaccinul si am avut niste experiente neplacute cu Ruty la vaccinuri.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
scumpik_lui spune:
Vad ca dezbateti subiectul copil supravegheat sau nesupravegheat.
Eu pot sa va spun ca de cand am venit acasa cu el nu l-am lasat nicidata singur in casa si eu sa plec la cumparaturi. Nici macar pana la coltul blocului unde am magazinul. Sotul meu face toate cumparaturile cand vine de la servici.
Cand Luca doarme il las singur si imi vad de treaba, dar cand e treaz trebuie sa stau cu el mai tot timpul pt ca nu-i place sa stea singur decat vreo 5 min, dupa care se plicitseste si daca nu ma vede plange, sau mai bine spus tipa pana vin sa stau cu el.
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Ignatica spune:
Fetelor am fost la Baby Expo, mie sincer nu mi-a placut si nici nu prea inteleg de ce e atat de laudat. Am vazut niste chestii super super scumpe si unele nici macar de calitate - erau niste body-uri intre 17-22 lei care nu erau din Bumbac 100%, dau doar un exemplu. Ca sa nu va mai spun ce mult invidiam fetele din Bucuresti care au expozitia de mai multe ori pe ani.
Daca tot m-a provocat Dori sa povestesc cume singura acasa toata ziua, treaba sta cam asa. Sunt zile si zile, uneori raman nemancata mai ales la pranz daca David nu vrea sa doarma, nu pot sa fac nimic gen curatenie in baie, bucatarie etc. Noi stam cu el in aceeasi camera si acolo imi petrec toata ziua, exceptand mometele cand fac biberon, ma duc la WC sau iesim afara. Pentru mine e o izolare crunta, mai ales ca eu am fost o persoana extrem de sociabila si sufletul oricarei petreceri. Prietenii s-au imputinat si au ajuns la 0, pentru ca nici unul nu are copii, parintii sunt departe si vin rar sa ne vada... Treburile, gen gatit, spalat si igiena personala o fac seara dupa ce adoarme puiul, cu ochii impaiemjeniti de somn. Ma mai ajuta sotul. Nu e cazul sa il las pe bebe singur si sa plec la cumparaturi, de obicei imi sun barbatul in timpul zilei si ii spun ce sa aduca seara. S-a intamplat insa sa trebuiasca ceva urgent de cumparat pentru bebe, dar a venit el de la munca in timpul zilei si mi-a adus. Cam atat, nu mai povestesc ca ma deprim.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
ramomar spune:
mamiflori multumesc de raspuns. M-am linistit pt ca strumfita mea nu prea regurgiteaza. Daca in prima luna de viata se intampla din cand in cand, acum nu a regurgitatde cateva satamani bune, chiar ma gandeam intr-o zi, ca de mult nu i-a curs lapticul pe botic.
Am vazut puisorii tai. sunt foarte frumosi, sa creasca mari si sanatosi. Fetita ta are niste ochi minunati 
iar acum la subiectul supravegheat pot sa va zic ca si eu sunt singura cuc toata ziua cu asta mica pana vine sotul de la serviciu. Parintii si socrii sunt in alte localitati. Dar, eu o las singurica in patutul ei, in patul nostru sau in leagan si imi fac treaba (gatesc, calc), in cazul in care sta cuminte si se joaca. Cand e in leagan nu o las nesupravegheata, inca mi se pare nesigur, are el centuri si nu stiu ce, dar asta cand va fi mai mare o sa le aplic. Cumparaturile le facem cam o data/saptamana, incerc sa imi fac stoc cu de toate, doar paine mai cumpara sotul cand vine de la serviciu. Singura in casa mi-e frica sa o las, desi daca e sa se intample ceva (Doamne fereste) se poate intampla si cand esti pe wc (doar un exemplu).
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica