Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 28
giuliella spune:
ma inscriu si eu la clubul mamicilor "iresponsabile". Mi se cam intampla sa trebuiasca sa ies zilnic cu catelul meu si cum nu am cum sa il iau si pe bb cu mine il las singur in casa. Prima data a fost mai greu dar acum ma rog de fiecare data la Dumnezeu sa il apere, sa nu inceapa vreun cutremur sau sa se inece. Mai nou al meu a descoperit cat de gustos e pumnul bagat in gurita si l-am prins de cateva ori inecandu-se.
adameasca tare mi-e mila de tine cu ce ti se intampla. Al meu a facut temperatura 2 seri de la vaccin si deja era super stresata. Nici nu vreau sa ma gandesc ce fel ar fi daca ar fi avut o temperatura mai mare sau sa ii fie si rau.Multa bafta si insanatosire rapida baiatului.
Gripo de mult vream sa iti spun, nu stiu de ce dar cand ma uit la pozele baiatului tau parca il vad pe al meu. Am senzatia ca seamana destul de bine. Oricum e tare dragalas.
Inni sa raspund si eu la intrebare. DA..am momente cand sunt mandra ca sunt romanca. Asta se intampla mai mult cand constientizez cat de frumoasa e tara noastra, cand intrii intr-un muzeu si vezi ce capodopere au lasat in urma romanii nostrii, cand auzi vorbind in strainatate la seperlativ de romanii nostrii..
Nu sunt mandra ca sunt romanca - cand ma duc in magazinul din colt si ma trateaza cu fundul vanzatoarea, cand ma inseala in piata, cand urc in autobuz si strang poseta la piept ca nu cumva sa raman cu ea goala...si cand vad cata mitocanie e pe langa noi.
Fetelor care se tot chinuie sa puna o adresa cu poze sau altceva..cum e MAmi Flori- eu una folosesc butonul acela introdu mail care il gasiti pe bara a treia Format de la editarea subiectului. E al 10-lea buton. E foarte usor asa. Doar scrii numele pe care vrei sa apara pe ecran apoi lipesti adresa care o vreti. Succes.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
Oanacn spune:
Mai fetelor, stau si ma gandesc de ce o fi facut bebeul meu asa indigestie dintr-o data, aceeasi formula ii dau, nimic nu s-a schimbat in alimentatie, si dupa mai bine de 3 luni nu cred ca e reflux. Singura mea explicatie e ca soacra mea i-a spalat sticlutele cu buretele de bucatarie sau nu le-a clatit cum trebuie. Am vazut-o acu cateva zile si i-am spus ca sticlele fetii le spla eu, dar tare incapatanata e. Am gasit la un moment dat sticlele cleioase, probabil nu erau clatite f bine, si nu cred ca prin sterlizare s-au dezinfectat.
Ignatica , Gripo imi pare tare rau ca trebuie sa va descurcati singure, dar cu asa ajutor cum am eu... cred ca mai bine singur. Am vb azi cu mama care a ajuns in Romania si mi-a promis ca va veni ea din mai si va sta 6 luni. Eu am nevoie de cineva permanent in casa pentru ca din aprilie va trebui sa merg si in delegatii.
Cat despre parerea celorlati despre romani, cred ca numai in Europa e problema, aici nu au reusit sa ajunga multi romani de calitate indoielnica si chiar suntem apreciati.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
inni spune:
Ileana..normal ca nu acum, la anul. Eu sunt de principiul sa se lase imunitatea sa se instaleze natural, dar cand intervin complicatii..tr recurs si la imunizare artificiala.
Da-i si vitamina C multa.
Anyway...la gradinita aia e si gradinita de virusi
.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

eloise spune:
Salutare si La multi ani tuturor/ De ziua romanilor, hehehe!
Fost si noi la pedatra sa vedem ce e cu bebe de face figuri la "masa". Concluzia: bebe puturos
, solutia: Perseverenta
si rabdare. Asta pt toate fetele care se plangeau de probleme similare. Sper acum sa se vindece de mofturele, mai ales ca la ultimele mese a papat mult mai bine.
Dori, minunati ochisori are Raducu!
Alexxia, foarte frumusica Thea, ca si surioara ei mai mare de altfel!
Despre disputa lasat/nu lasat cupilu nesupravegheat: nici eu nu-l las singur in casa, dar pe de alta parte e adevarat ca nu acum e varsta cea mai periculoasa cand nu-i poti slabi din ochi nici o clipa. Mi se pare ca abia dupa ce incep sa "misune" chiar trebuie sa stai sa-i supraveghezi non stop, atunci incep si pericolele adevarate... nu mai spun cand exploreaza totul, prize, sertare in care pot gasi medicamente...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
ramomar spune:
quote:
Originally posted by alexxia
ramomar ce mamica vrednica ! Eu incerc de-o saptamana sa ma mobilizez sa fac curat si inca n-am reusit
[
AlexxiaRuty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
nu ma lauda prea tare, ca s-ar putea sa mi-o iau in cap si sa nu mai fac nimic
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) pozici cu minunea noastra mica
gripo spune:
GIULIELLA, din poze nu prea-mi dau seama de asemanare, iar filmuletele, pe care le-am vizionat de cand ai anuntat ca le-ai pus, sunt destul de intunecoase si nu-mi dau seama, dar te cred pe cuvant. Poate o fi de vina ca eu sunt la origini braileanca, vecine pe-acolo?![]()
ELOISE, ma bucur ca nu e nimik grav, asta e, trebuie sa aiba mami muuuulta rabdare. Si merci pentru compliment.
OANA, nu pot sa cred? cum sa le spele cu buretele ala? o, my god! ![]()
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
katia spune:
quote:
Originally posted by inni
Alessia...atunci scuza-ma, cred ca te-am confundat. Poate era Tasia.[/maroon]
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
[/b][/center]
Tasia era, iti spun eu sigur! Chiar Tasia cand mai dai pe la noi?
Alessia, vin daca e nevoie ca nu suport absurditatile de cand m-am tot ciocnit de ele.... Da'ce ti-a facut iubita de soacra-ta de te-a infuriat acum?
katia spune:
Cami am vazut poze cu ubita!!!! Sa-ti traiasca!
Gripo, am admitat ochii albastri ai lui Andrei si zambetul din oglinda. Eu pe Katia de abia am reusit sa o fac sa nu planga cand o duc in fata oglinzii!
Hai sa-mi dau cu parerea la subiectul mult discutat - supravegherea!
Eu nu cred ca as putea sa stau mereu langa fii-mea si nici nu stiu daca e asa de bine. Eu o las si cand e treaza si cand doarme si imi vad de treaba doar daca plange ma duc la ea si 'ne iubim' cum zice Dori. Si eu am lasat-o si am coborat la chioscul de la colt. Eu tot singura sunt de la 8 la 8.
Azi m-am certat cu Mihai pe subiectul Forum.....cica am devenit dependenta si nu e bine.......offfff acum nici asta n-am voie......nu va speriati ca nu va las.....ca eu mi-s incapatinata rau asa ca o sa se obisnuiasca tati ca alta solutie n-are!!!!![]()
![]()
katia spune:
Am uitat...Crisnemes, Roxanae multumim mult pentru mesajele de pe paginuta Katiei! 

De Roxana01 mai stie cineva ceva? Ca n-a mai scris demult
gripo spune:
Auzi, Silvia, dar oare disputa nu e din cauza ca nu mai are el acces la laptop? Ca parca tu ziceai ca poti intra cand vine el cu laptopul acasa. Si saru'mana.![]()
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )