Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise mie pediatra mi-a zis "bebe simandicos", cam tot aia e... lenese bucurii am mai facut noi

Si eu mai cobor pana la mag. din colt sa iau paine sau alte cele, dar nu stau mai mult de 5 min., il las asigurat ca sa zic asa, in patut pe o parte cu sprijin la spate, la fel cum il las cand mai am treaba prin casa. Mai rau este ca nu sta pe o parte decat in primele minute dupa ce adoarme, in rest cu fata-n sus si se mai ineaca si des cand regurciteaza... dar fac si jocking in acelasi timp, apropo, de obicei alerg cand ies din casa cu copilu nesupravegheat si mi-am dat seama ca-s greoaie rau de tot, ma misc ca o balena, parca am 100 kile dupa mine... dar lasa ca oi merge eu la sala si le-oi da jos...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ce-i asa pustiu la subectu' nostru? Toata lumea sarbatoreste intens ziua nationala ?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Io's disperata!!! L-am cantarit si a luat 80gr in 5 zile! Ce naiba sa fac ca de mancat mananca, habar n-am cat dar mananca! Am incercat azi sa-i dau supliment dupa ce termina cu sanii dar nu a vrut! Daca manaca o fi laptele meu slab de nu creste? Daca e slab laptele nu credeti ca ar trebui sa-i fie foame? Offff si toate sunteti plecate ...CE FAC? Pediatra nu raspunde... Roxana nu raspunde....

Maine ii dau lapte praf, nu-i mai dau san ca o iau razna cand vad ca nu creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare tuturor
Venim si noi sa va zicem "La multi ani" de ziua Romaniei!!! Si la noi s-a facut spectacol festiv cu aceasta ocazie si in final a colindat Hrusca niste colinzi frumoase. Ma ia iar nostalgia si dorul de "casa" numai ca atunci cand merg in Romania nu simt ca sunt "acasa". Casa mea este aici
Noi tot cu colicile bata-le mama lor de colici. Avem zile mai bune si mai putin bune, dar ne rugam la DD sa ne treaca si sa nu ne mai doara burtica.
Avem poze noi pentru cine are timp si vrea sa ne vizualizeze

Mathea 6weeks old

Pupici la toata lumea

Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

POZE

Mathea Roana 1 month

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Scumpik, Katia merci! Si eu cred ca sunt dependenta de DC. Dimineata primul lucru care il fac dupa ce schimb bebele si ii dau sa manance, deschid computadorul si paginuta noastra.Si toata ziua sta deschis si eu dau refresh cred ca din 10 in 10 min, cand sunt acasa . Oare chiar sunt dependenta?

Subscriu si eu la mama iresponsabila. Eu il mai las singur in camera chiar si cand este treaz, ca sta cumintel. Camera este la etaj, iar eu cobor la parter unde avem bucataria, sa pap sau dupa ceiut.

Hazul ai o fetitza scumpaaaa. Cum sta ea la pozat cu floricica in mana.Imi place si poza unde e pudica !

Alessia eu cred ca te stresezi asa si din cauza ca il cantaresti prea des. Cate kg are acum Armand?

Copilutzul meu, dupa trei zile de greva a foamei a inceput sa pape. Azi chiar a mancat bine. Sper sa nu-l deochi!

Pupicei la mamici si bebici!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI BUCURII DE PRETUTINDENI!!!

Alessia poate nu mananca destul.....poate nu mananci tu destul de bine si consistent....nu stiu ce sa zic....nasol totusi ca a luat atat de putin in greutate.
Incearca sa-i dai sa suga numai de la un san la o masa si apoi sa-i suplimentezi cu formula....asa nu renunti nici la alaptat, si se si satura....zic eu...

Gripo dulce foc Raducu din oglinda!...si are niste ochi frumosi...

Hazul si Mathea cu Luca sunt minunati!

Alexxia super Thea si surioara ei!Frumoase....

MamiFlori am vazut si pozele voastre cu copilasi frumosi...

Oanacn ma bucur ca nu e viroza...eu zic s-o dai incolo de soacra si sa nu o mai lasi deloc sa umble cu lucrurile fetei.Ii explici calr ca numai tu ii pregatesti mancarea si basta....decat sa fie ea neatenta sau superficiala si sa sufere Lisa.......sau daca e al naibii de incapatanata ...fa si tu in urma ei...mai bine speli de 2 ori sticlele decat o data si prost....

Eloise deci "putoare" se numeste?....asa ma gandeam si eu...ghinionul lui Nicolas ca e mama-sa incapatanata si nu lasa dupa el....cat de puturos si urlator o fi...(mai dar va spun sincer ca am impresia cateodata ca se bate cu tzatza, nu mananca din ea....asa urat face cand il alaptez...)

Alesio e in oras sa vada focurile de artificii Ovi), ma duc sa-mi pregatesc gongolinul mic de culcare...
Ati vazut ultimele si cele mai recente noastre www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">POZE?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

CamiSol acum ma uit si la pozele cu Ubitu!E adorabil!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by pufymic

CamiSol acum ma uit si la pozele cu Ubitu!E adorabil!

Pupici!

Si eu le-am admirat pe ale tale. Pufisorii blondini sunt superbi!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Vad ca e activitate intensa pe-aici, se vede ca au fost sotii liberi si am avut mai mult timp de DC. Sa stiti ca si eu, primul lucru pe care-l fac dimineata dupa ce-i dau papa la bebe, e sa intru pe forum macar sa citesc, dar acum pot sa si scriu de cand am cont; nici nu stiu cum de nu mi-am facut mai repede ca eu va citesc din iulie-august.

Nici eu n-am iesit din casa nici macar pana la uscator de cand am bebe dar nu stau tot timpul in aceeasi camera cu ea, mai ales ca doarme foarte mult. Chiar vroiam sa va-ntreb cat dorm copiii vostri pe zi, ca buburuza mea doarmeeee aproape toata ziua; poate sta 4-5 ore treaza, in reprize. In rest papa, cand se trezeste ne iubim si ne distram, doarme si tot asa!

Multumim fetelor de informatiile despre baita, temperaturi si alte alea; eu o tin in camera la 23-24 de grade, body cu salopetica si cand doarme o invelesc de fiecare data ca eu stiu ca temperatura corpului scade putin cand dormi si e bine sa fi invelit.

Mai am o intrebare: voi cu le taiati unghiile la puiuti ca eu am o forfecuta de la Nuk dar e tare grosolana si nu o folosesc si le tai cu o forfecuta de pielite finuta dar tare as cumpara o unghiera speciala pt bebei; spuneti-mi voi de care saiau daca folositi ceva si vi se pare ok.

pupici si pt bebeii vosti

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput