Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Floricel eu ii tai unghiile cu o unghiera micutza de bebei. Nu stiu exact ce firma este. Am luat in vara set complet cu forfecutza, unghiera si pila de la carrfour. Dar cel mai bine ma inteleg cu unghiera.

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Seara buna romance si bebei de romance!!!Mandre sau nu eu tot va urez LA MULTI ANI!
HAZUL e minunata fetita ta, mai ales cu floricelele in manuta,respectiv dupa urechiusa.
La subiectul "iresponsabilitate" nu stiu ce sa zic;eu nu il las singur pe Andrei decat ca sa ma duc la wc.Si eu sunt singura toata ziua cu el, insa am noroc ca eu la pranz(care e si unica mea masa) mananc la "carciuma" asa ca nu sunt nevoita sa gatesc,iar sambata am o femeie care vine si face curat si calca.Celelalte treburi casnice (ordine,spalat) le fac dupa ce il culc seara pe bebe.
Si toate acestea nu pentru ca-mi doresc sa fiu mama-model,ci pentru ca puiul meu ziua nu vrea sa doarma decat la mine in brate,iar cand e treaz trebuie sa stau si sa ma scalambai la el ca sa-l distrez , pt. ca altfel plange.Chiar vroiam sa va intreb daca mai are careva dintre voi un pui atat de fitos si pretentios.Al meu nu a fost asa de la inceput cand papa si dormea ,fara sa fie nevoie sa stau cu el in brate;tot stau si ma gandesc unde am gresit si ce e de facut ca sa reusesc sa-l fac sa doarma ziua in patut.Tre' sa mentionez ca am incercat sa-l las sa planga doar,doar se potoleste,dar n-a tinut sau poate nu l-am lasat sa se jeleasca suficient???!
Daca nu e tatal lui acasa,pana seara nici dus nu apuc sa-mi fac;oare ma vrea fiul meu sconcs???

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

In ceea ce priveste subiectul "prea imbracat sau prea dezbracat" sa va povestesc ceva:
Cand m-am intalnit cu DORI primul lucru pe care l-am facut amandoua a fost sa ne admiram reciproc puiutii si dupa o privire rapida ne-am uitat una la alta si am deschis gura in acelasi timp, eu ca s-o intreb daca nu i se pare ca Raducu e prea dezbracat,iar ea ca sa ma intebe daca Andrei nu e prea infofolit.Dupa vreo 2 ore de plimbari eu m-am convins ca puiul ei nu era prea dezbracat, el se simtea ft. bine asa cum era.Nu stiu daca si ea s-a convins ca bebelul meu se simtea confortabil asa "infofolit",insa eu stiu sigur ca asa era,pt ca eu am un pui tare friguros.In concluzie cred ca nu exista o reteta universal valabila in ceea ce priveste crescutul copiilor;fiecare cred ca ne dam seama pe parcurs de ce are nevoie copilasul si ce nu-i convine.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Se pare ca am ramas singurica.Ma duc si eu sa ma pregatesc de nani.
O noapte linistita tuturor.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

N-am plecat ca mi-am adus aminte ca mai aveam ceva de zis.
ILEANA nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau cand iti vezi amandoi puiutii bolnaviori.Al meu azi noapte a tras in somn un tipat de mi-a inghetat sangele in vene;l-am luat imediat in brate,dar mi-am dat seama ca tremur groaznic si plang in hohote, incat a trebuit sa il pasez lu' Adi.Buimaca de somn nu stiu ce a fost in capul meu insa tipatul ala nu a semanat cu nimic din ce-am auzit la el pana acum, senzatia a fost ca ceva groaznic i s-a intamplat.La mine a fost doar o sperietura in noapte si un gand fugar ca ceva ft. rau ar putea sa i se intample puiului meu.Sper din tot sufletul ca puiutii tai sa se vindece repede si sa nu mai fi nevoita sa vezi niciodata branule in manutele lor atat de fragile.Multi pupici de la noi ,cu toata dragostea.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Pufy vazut pozici, sa-ti traiasca baietii ca tare frumosi mai sunt.

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

Cresc pe zi ce trece

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Si DORI astept detalii despre colecta de hainute pt. bebeii abandonati.Poate iesim maine la o plimbarica.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by floricel79
Mai am o intrebare: voi cu le taiati unghiile la puiuti

pupici si pt bebeii vosti

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Eu am o trusa obsnuita pe care nu o folosisem niciodata, cu forfecuta, unghiera, pila... din Italia, si ii tai unghiutele cu acea forfecuta. Dar o folesesc numai pt el, nu mai tai nimic altceva cu ea.

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

Cresc pe zi ce trece

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Alessia, multmesc ptr sugestie, m-am gandit si eu sa-mi aduca cineva copilul ... dar biroul meu e la 25 de km de casa.

Gripo, nici eu nu-l supraveghez cu indarjire pe bb. N-am nici monitor inca. Il mai las singur in patut cate o juma de ora si ma duc in gradina.

Vauva, mentalitatea "esti roman AHaaa..." este doar in Europa, unde sunt eu esti la fel de om ca si alti oameni. Numai vest europenii se considera mai cu motz daca au avut norocul sa nu se nasca intr-o tara estica. Din cauza asta am ales sa venim aic la capatul pamantului. E greu dar este f frumos si nu ma discrimineaza nimeni.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK,

Mergi la inceput