Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 31
_Ralu_ spune:
mai, mai ce harnicutze ati fost! 10 pag intr-o zi!
vad ca nu mi-am pus pe nimeni in cap cu alaptat/lapte praf/biberon. mi-era teama ca asa va fi.
alessia, ma bucur ca esti in asentimentul meu! si eu am patit cu alexia asa, ti-am zis ca mi-a luat 200 gr in doua sapt, deci cam 100 gr/sapt. cred totusi ca e o faza! urmatoarea sapt mi-a luat 250gr intr-o sg sapt! nu te stresa. incearca sa mulgi laptic sa stii exact cat ii dai, si da-i si completare daca vrea! stai linistita, cred ca probl e daca mai multe sapt la rand iti ia putin! au si ei salturi si caderi...
mai dori, stai linistita ca nu esti singura mama "denaturata"! eu sunt panicoasa sefa, doar, ma stii si nu stau cu alexia toata ziua in camera! dar cred ca as si deranja-o, ca fac zgomot! mai are si ea nevoie de liniste! e adevarat ca eu nu plec din casa pt ca nu e nevoie. stam si cu ai mei, mama ma suna de zece ori pe zi sa ma intrebe daca am nevoie de ceva, tatal meu e acasa tot timpul si iese de cateva ori pe zi, marius mai ia ce trb seara cand vine....
aaa, si avem interfon! care e f f f util! se aude si cand respira prin el! il pun langa patutul ei, imi iau unitatea mea, si plec
! in bucatarie de obicei!![]()
nu stiu ce mai vroiam sa zic! noi suntem bine!
va pup!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
_Ralu_ spune:
aaaaa, unghiutzele le taiem cu forfecutza de cuticule normala. am luat speciala (trusa cu forfecutza,unghiera si pila) si mi se pare muuuult prea grosolana! de unghiera ce sa mai zic? eu am oroare de unghiera. nici mie nu pot sa mi le tai cu ea! nu stiu de ce! mi se pare prea....
am deschis toate pozele care s-au anuntat, acum ma duc sa le vizionez! revin maine cu pareri!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
inni spune:
13
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by usorlili
Apropo de cantarit. Ne laudam si noi cu 5.190 la 2 luni fix. Am luat intr-o luna 2 kg (fara 50g). Foarte mult, stiu, dar am avut de recuperat prima luna in care am luat doar 300 de g.
Aaaa... si am crescut 9,5 cm de la nastere. Avem 56.5 cm.
bravo Tudoras mancacila, papa tot sa te faci mare, sa te joci cu finutu'
Va pupam dulce si sa stii ca oricand vrei te astept la ciresele sau la piersicute (cu siguranta ca acolo te vei simti foarte bine
)
Ar trebui sa ma duc la nani, nu? Ca Alexu doarme deja de o ora si eu... dar nu ma puteam abtine ![]()
Monica
5+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
katia spune:
quote:
Originally posted by gripo
Auzi, Silvia, dar oare disputa nu e din cauza ca nu mai are el acces la laptop? Ca parca tu ziceai ca poti intra cand vine el cu laptopul acasa. Si saru'mana.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Oareshcum ai dreptate da' n-o sa recunoasca asta in veci.La noi certurile sau disputele se termina mereu cu 'nu vrei sa incetam ca oricum n-ajungem la numitor comun' moment in care tacem amamdoi si gata
mephala30 spune:
Katia, vezi ca avem subiect nou deschis. ![]()
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru