Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Pai, INNI, sa inteleg ca la tine acasa mai e aproape tot timpul cineva in casa in afara de tine si bebe, ei, la mine nu e nimeni, doar eu si el, zile intregi, si, dupa cum am zis si mai devreme si nopti. Chiar n-are cine veni sa ma ajute. Prietenii pe care-i avem au si ei servicii, iar rudele nu-s in Bucuresti, asa ca eu chiar nu vad unde e problema. Uite, eu as vrea sa zica si Ignatica cum se descurca in asemenea situatii, ca si ea e la fel ca mine, singura cuc.Mai fac cumparaturi cand ies cu el la plimbare, dar, de cand am copilul, am observat cu stupoare ca nu am cum sa intru cu caruciorul in toate magazinele din lipsa de spatiu. Si sa-l las la usa, n-as face asta pentru nimik in lume, de frica sa nu mi-l fure, ca s-au vazut atatea cazuri. Nu sunt prin jurul meu nici magazin cu servire prin geam.

CAMI, merci.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by gripo

Pai, INNI, sa inteleg ca la tine acasa mai e aproape tot timpul cineva in casa in afara de tine si bebe.

Nu..nu e nimeni..suntem doar noi doua. Paine, apa si ce mai trebuie cumpara sotul meu in fiecare dupa-amiaza cand vine de la serviciu (adica pe la 5-6)

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Nu inteleg cine tot lateste pagina ...

Vauva am si sistem de supraveghere...dar nu-l folosesc, las usa deschisa pt. ca se face prea cald in camera ei daca as tine-o inchisa. In felul asta peste noapte e mereu un geam deschis (la bucatarie..care e cea mai departe de restul casei) ca sa se aeriseasca si sa nu murim de cald .
Alessia...atunci scuza-ma, cred ca te-am confundat. Poate era Tasia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Macar al tau sot vine pe la 5-6, al meu vine cand apuca. imi aduc aminte odata, ca a venit pe la 12 noaptea, si se terminase laptele praf, si-l pacalisem eu pe fi-miu cu sanul, dar cum lapte nu mai aveam, urla mititelul ca apucatul. Nu stiam ce farmacie e de garda prin zona, asa ca s-a oprit si el sa intrebe un echpaj de politie care patrula prin zona. si aia l-au condus pana la farmacie. Adica masina politiei inainte, si Vio cu masina dupa ei, s-a trecut pe rosu, s-a mers cu viteza, ca-i faceau astia semne sa nu-si faca probleme. A fost misto faza, si toate astea pentru o cutie de lapte praf.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

He he..ce misto cu politistii.

Daa..al meu asa vine. Inainte venea si mai devreme..pe la 4 jumate era acasa, acum s-au mai aglomerat cu treburile la serviciu

Mergi la inceput

Ca tot e ziua nationala...va pun si eu o intrebare. Sunteti mandre ca v-ati nascut romance ?
Eu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Iaca nici io.

Nu mai apuc sa stau pe net deloc, tre sa pazesc copii. Luk are pneumonie, un gat plin de puroi plus stafilococul auriu in nas, asa ca e si el pe tratament sustinut, inclusiv injectabil. Aci recunosc cu mana pe inima: am cel mai cuminte baiat de 3 ani, cred. A stat de buna voie la pus branula, a smiorcait putin, dar nu s-a zbatut, nimik. Mergem zambind la injectii, daca va vine a crede. In concluzie si eu si sotul alergam toata ziua dupa copii, avem grija sa nu-i tinem in aceeasi camera, ne spalam pe maini cam de cca 500 de ori pe zi. Io cred ca ma duc sa-mi iau si niste masti d-alea chirurgicale ca ma incearca si pe mine o raceala...

Revin cand oi avea timp sa-mi tihneasca si mie o juma de ora pe forum. Ca seara cad lata inaintea lui Luk, iar dimineata se scoala amandoi cu noaptea in cap, deci nici cafeaua nu mai apuc s-o beau.

Pupa mama

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Sa spun si eu>:DA pentru ca avem o tara frumoasa pacat ca-i locuita(era o gluma) si NU pentru ca e groaznic sa fii roman in alta tara. Eu chiar sunt patrioata ca trebuie sa le mai deschizi ochii si strainilor ca prea ne considera natie inferioara. de cate ori trebuie sa spun de unde sunt parca am o strangere de inima pe cuvant. Cand aud Romania spun doar un AHAAAAA...poate ati simtit si voi cand ati mers in concedii prin strainatate retinerea asta.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Ileana..ai grija..deja Luk a facut pneumonie de 2 ori in 3 ani. E mult. Dupa ce termina tratamentul imunizeaza-l puternic.
Sanatate multa.

Mergi la inceput