Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 25
gripo spune:
De azi de dimineata de cand se dezbate subiectul asta, am tot stat si m-am gandit, pai, daca imi aduc aminte bine, cand aveam probleme cu hemoroizii si stateam dimineata pe tron cate un sfert de ora, doar eu cu el in casa, era la fel de nesupravegheat ca atunci cand fug la piata, si cand ii prepar bibele, dureaza cate 5 min, tot nu sunt langa el, iar bucataria mea e facuta in asa fel ca nu aud prea multe din restul casei, si mai sunt o groaza de situatii. Nici al meu cand e treaz nu e nesupravegheat, adica e cu mine in camera, dar cand doarme, imi pot permite sa-mi rup 10 min din timp.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
mexxa spune:
Intru si eu in grupul mamelor denaturate
Si eu il mai las singur....in patut si merg la bucatarie....sau chiar cand este treaz tot in patut sta....doar daca plange iau carutul cu mine la bucatarie...
Nu mi se pare foarte grav sa ramana nesupravegheat...si acum hai sa fim seriosi credeti ca in spital cand am nascut statea cineva non-stop cu ochii pe ei??Aici ma refer la copii care nu au stat langa mamici imediat dupa nastere....si daca era sa pateasca ceva sunt sigura ca pateau de atunci....nu acum cand sunt cat de cat mai marisori.
Si cu aceasta minunata zi...daca tot nu am ce vedea m-am apucat de facut curat....sotu varuieste celalt dormitor...facem doi pereti albi si doi rosii...
iar camera noastra am facut-o portocalie...cool nu??
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Vauva spune:
Si eu fac dus cand doarme ea, chiar si cand este treaza. Inni si voi dormiti cu usile deschise sau ai aparat de supravegheat? Eu tin patutul langa mine ca se mai trezeste nopatea si ii pun suzeta in gura. Ma gandesc ca mai tarziu un pic o sa o las singurica sa doarma cand incepe sa doarma mai bine noptile.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
Eu am chiar in familie 2 cazuri de nenorociri, chiar cu copii supravegheati; primul e vorba de copilul matusii mele, care, cu ea in camera, nu a auzit cand pisica s-a urcat pe fata baiatului si l-a sufocat. era iarna si, probabil a atras-o caldura respiratiei copilului, ca asa se intampla.Si al 2 caz, i s-a intamplat fetii aceleasi matuse, i-a murit baiatul in somn, a facut infart, nu a auzit nimeni nimik, desi dormea copilul langa ei. Nu i-a acuzat niemni de nimik, pentru ca bebele nu s-a zbatut, nu nimik, a murit pur si simplu. Gata, ma opresc aici.
VARSTA RADU ANDREI
scumpik_lui spune:

LA MULTI ANI!!! Teodor, Theodor-Matei si Cosmin-Mihai, sa creste-ti mari, cuminti si frumosi, iar parintii sa aibe numai bucurii din partea voastra.
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
inni spune:
Aoleo...da' s-a degenerat rau subiectu'. Mie mi se pare ciudat sa ies din casa indiferent pt. cate minute...cu atat mai mult sa plec din bloc. Atata tot...si mi se pare CU TOTUL ALTCEVA sa nu stai langa copil, in casa fiind cu totii, 100% din timp. E o mare diferenta. Bineinteles ca poti sa te duci sa bei apa si in acelasi timp sa-i cada ursu'n cap si sa-l sufoce si tu sa crezi ca doarme. Sau doar n-o sa-l tii in brate cand te speli pe dinti.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

scumpik_lui spune:
pischot si iancuta bine ati venit cu bucuriile vostre la Bucurii
Alexxia frumoase foc printzesele tale 
_
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by gripo
CAMI, e un scump, si are o expresie de semn al mirarii pe fata de-ti vine sa-l mananci.Si cum se iubeste el cu mami...
VARSTA RADU ANDREI
Si Raducu intradevar are niste ochi... or` sa fie topite fetele dupa el!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voiniceluluiUite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by inni
Alessia din cate imi aduc aminte..daca-mi amintesc bine..tu erai foarte incantata de soacra ta...ziceai ca iti face mancare, curatenie si tu nu faci decat sa ai grija de tine si de bb. Acum de ce nu-ti mai place ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
IO?????????????????? NEVER EVER! Nu eram ei INNI cu siguranta! Ea e definitia cea mai lunga si cuprinzatoare a cuv scorpie! Nu a ridicat un pai cand a venit la noi! Mama m-a ajutat primele 2 sapt, si bona e cea care face mancare curat si are grija de bb!
scumpik_lui spune:
Cami vazut pozici cu "Ubita mamei". Frumos bebe sa-ti traiasca.
Katia
si multumim de aprecieri.
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari