Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 24
inni spune:
Alessia din cate imi aduc aminte..daca-mi amintesc bine..tu erai foarte incantata de soacra ta...ziceai ca iti face mancare, curatenie si tu nu faci decat sa ai grija de tine si de bb. Acum de ce nu-ti mai place ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
Mai, fetelor, voi vreti sa ziceti ca bebeii vostri sunt supravegheati NON-STOP, adika fara nici 5 min pauza? eu chiar nu cred asta, nu stiu de ce vi se pare asa surprinzator ca il las 10 min, mai ales ca atunci doarme. A, poate, daca s-ar intampla, doamne fereste ceva chiar atunci, as avea mustrari de constiinta muuult mai mari, dar riscuri exista si cu voi in casa.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
mamiFlori spune:
VAUVA, merci pt informatie. Am intrat pe profil personal. Sa vedem ce a iesit.
GOGOSICA EMI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/album?.dir=fbba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/my_photos%3furlhint=actn,del%253as,1%253af,0LALI, O COMOARA DE FETITA[url]
alexutza_26 spune:
Gripo - stai linistita ca nu esti singura care procedeaza asha...si eu dimineatza, pe la 9:30-10, dupa ce adoarme, cobor pana la magazinul din colt, pt ca sotul pleaca ff devreme dimineatza, si cine sa iasa cu cateaua la plimbare, cine sa cumpere paine si multe alte maruntzisuri...decat eu....asha ca zic eu ca vreo 10-15 min, nu e foc...mai ales ca accidente vorba ta se pot intampla si cu tine in casa
Mamica fericita de
Gabriel (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Vauva spune:
Gripo stai linistita ca nici eu nu stau non-stop cu ochii pe ea mai ales cand doarme!E drept ca eu imi mut patul dintr-o camera in alta ca e cu rotile dar nu-s cu ochii tot pe ea.Si nici dupa vaccin n-am stat noaptea cu mana pe fruntea ei sa vad daca face febra, i-am pus cand s-a culcat un supo si pana dimineata a dormit bustean. Eu nici nu m-am gandit ca tre sa o pazezsc, mama denaturata, daca facea febra
?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
ei, fetelor, ati vazut ca nu sunt singura? si apoi mai sunt, de ex. Ileana, care isi culac fata in alta camera, si mai stiu eu cateva exemple, dar nu le mai zic.![]()
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
inni spune:
Dorina eu nu o supraveghez cand doarme...asta mi-ar mai trebui..dupa ce ca doarme putin sa mai stau langa ea si in timpul ala
, in rest nu o las singura deloc.
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Si eu o culc in alta camera, niciodata nu a dormit cu mine..are camera ei..patutzul ei dar asta nu inseamna ca daca doarme separat de parinti nu e supravegheat copilul.
Amalia si paginutza ei