Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 23
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Gigi25
Scumpik, bebe al tau mananca 170 ml??? Al meu, la 2 luni, f. rar manaca 150 ml, si atunci cu rugaminti si santaje sentimentale. Fiecare copil mananca atat cat ii trebuie. Copilul unei prietene manca la 3 luni cate 210 ml/masa, la 3 ore.
Da Gigi, asa mult mananca plus ca inainte sau dupa ce papa cei 170 ml mai vrea si tzatza vreo 10 min. Cateodata ma sperie cand vad cat mananca

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by mamiFlori
Am uitat url-ul.. Ia sa vedem...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/album?.dir=/541fre2ERIK[GOGOSICA EMI/url]
[ url = " link " ] poze [ / url ]
mamiFlori spune:
Aha! Dar nu ar trebui sa se vada doar POZE? Sa ma incerc...
[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/album?.dir=/541fre2]GOGOSICA EMI[/url]
alessia80 spune:
quote:
Aha! Dar nu ar trebui sa se vada doar POZE? Sa ma incerc...
[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/album?.dir=/541fre2]GOGOSICA EMI[/url]
ai uitat " inainte de ]
alessia80 spune:
quote:
OOOOOOF!
GOGOSICA EMI
cred ca ai uitat sa activezi optiunea public la poze!
mamiFlori spune:
Ura! In sfarsit!
Emi doarme in brate la mine de o ora si jum. Saracul! Daca nu sta ridicat ii vine pe gat mancarica din stomac, cu acid gastric cu tot si il doareeee! Asa ca doarme pe mine. Noaptea e mai bine ca si-a scos o masa si probabil ca dupa ce digera tot nu prea mai are ce sa ii vina inapoi...
Va pun poze si cu scumpica de Lali care are 5 ani si jumatate acum.
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
Vauva spune:
Inni ai dreptate cu Ziua Nationala.
Hai sa va spun cum e pe aici. S-a schimbat ambasadorul in primavara si de cand e cel nou organizeaza o gramada de chestii faine pentru romanii de aici
. Miercuri a dat o receptie cu ocazia lui 1 decembrie dar din pacate noi nu ne-am dus cu pruncu ca-i prea mic si ma rog m-am gandit ca numa stricam cheful oamenilor. Cu ocazia integrarii RO in UE organizeaza iar 2 concerte unul de muzica simfonica si altul cu Cotabita si VH2, acum in decembrie. Din pacate nici la astea nu mergem din cauza de decibeli
. Si face si o sarbatoare cu Mos Craciun cu cadouri pentru copii in 23.Mie imi place tipu ca cel dinainte nici ca-l durea undeva de romanasii de aici chit ca nu suntem prea multi.
Si eu am visat urat azi noapte, brrr!
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de astazi!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
mamiFlori spune:
Am "activat" albumele.
Acum iesim sa mancam in oras. Face tati cinste! Si BB ramana cu bona! 2 ore de libertate!
Voi scrieti adresele pt poze mereu sau exista o posibilitate ca sa apara automat in mesaj?
Vauva spune:
MamiFlori du-te la profil personal si trece link-urile la semnatura. Asa o sa apara mereu fara sa trebuisca sa le scrii de fiecare data.Am admirat-o pe Lali, tare dulcica. Ma duc sa ma uit si la bb mic.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE