Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dorina..si daca fiind afara incepe vreun cutremur sau se isca vreun incendiu....si nu mai poti ajunge la el?

..Scuze..eu sunt la ora de grozavii..tocmai m-am trezit din somn si am visat ca Amaliei i s-a rupt mana stanga de la cot si ii flencanea asa...si taica-su i-o legase cu un sal de al meu..asta pana sa mergem la spital..

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ce ma enerveaza 1 decembrie. Intotdeauna a fost aceeasi vreme. Nori si ceata..si frigultez bineinteles. Nici la tv nu ma pot uita ca vad de dim pana seara cum tin toti momente de reculegere, sunt piosi si merg imbracati in paltoane suparate...la mormantul soldatului necunoscut si depun coroane cu flori. Ce naiba chef de petrecere in aer liber sa ai intr-o zi ca asta cand tuturor parca le-a murit tot neamul

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, stiu, scenarii se pot face cu miile, si se pot intampla, Doamne fereste, si cu mine langa el, dar nu stiu, asa simt eu, ca nu e o nenorocire, ca atunsi cand doarme sa fug 10 min in piata, mai ales ca rareori se trezeste mai devreme de juma de ora, cand doarme ziua.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Am vazut la voi cum se pot posta pozele. Incerc si eu...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/album?.dir=/541fre2ERIK[GOGOSICA EMI]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Da, DORI si eu am vrut sa te intreb-chiar il lasi singur?
Eu nu-l las deloc, cand doarme il iau cu mine prin casa.Al meu se mai ineaca prin somn. Stie sa-si revina, dar tot nu ma risc! brao, esti o curajoasa! Eu cum nu mai fac inca un copil, mi-a frica rau sa-l las!

KATIA- am vrut sa-ti spun demult:- nuu vii si la soacra-mea pt o partida de ...?

Mergi la inceput

Am uitat url-ul.. Ia sa vedem...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinadascalu/album?.dir=/541fre2ERIK[GOGOSICA EMI/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Eu sunt singura 'nebuna' care-l tine imbracat in body si-n salopeta si cu sosete in picioare? Ca v-aud pe voi de body si pantalonas! Mie moasa mi-a zis ca e f bine ca-i pun sosetele pt ca piciorusele trebuie sa fie calde si oricum frigul de la picioare vine!

Si daca tot scrie peste tot ca trebuie sa aiba extremitatile reci, de ce atunci cand il imbrac mainile si picioarele i se incalzesc? N-ar trebui sa fie asa tot timpul? Ca doar e 'normal'/

Hai ca ma duc sa ma calmez ca sunt prea vehementa pe acest subiect!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND[/maroon]
uite cum cresc...[/font=Century Gothic]

alessia probabil eu sunt cealalta nebuna: si eu tot la fel o tin , adica cu body, salopeta si ciorapei. pantalonasii nu prea ii folosesc mi se pare ca o strange prea tare elasticul peste burtica.
iar daca seamana cu mine, eu sunt aproape tot timpul rece la maini si picioare, asa ca tebuie sa-i dau sosetute

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica[/b]

Mergi la inceput

Raromar in primul rand vomita! Emi nu a regurgitat de la inceput. A luat-o usurel din saptamana 3 si s-a tot agravat pana cand la sf. saptamanii trecute a fost nasol de tot: voma la fiecare masa si refuza sa mai manance. Daca BBle regurgiteaza din cand in cand e normal, dar Emi chiar se simtea rau. Si nici acum nu e f. bine. Are niste ochisori suferinzi!... Imi rupe sufletul ca nu am cum sa il ajut mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

LA MULTI ANI pentru Teodor,Teodor-Matei si Cosmin-Mihai sa cresteti mari si sanatosi si sa umpleti de bucurie inimile parintilor vostrii
Neata fetele,
La mine e inca dimineata . Abia m-am dat jos din pat dupa ce azi noapte am veghiat puiul mic pana la 6:00. Din fericire nu a facut absolut nimic dupa vaccin.
Acum daca tot m-am sculat si daca e si zi de sarbatoare, ma gandesc ca ar fi bine daca as reusi sa fac ceva curat in casa si eventual sa spal si niste rufe.
Oanacn, gripo, CamiSol, alessia80 multumim de aprecieri !
ramomar ce mamica vrednica ! Eu incerc de-o saptamana sa ma mobilizez sa fac curat si inca n-am reusit
beatrix chiar seamana ci Thea in anumite pozitii. Amandoua avem puiuti pletosi .
katia e asa bine cu doi copii. Cand le vad pe printesele mele cum sa iubesc ma topesc.
Pentru moment va pupez si plec la

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

iar daca seamana cu mine, eu sunt aproape tot timpul rece la maini si picioare, asa ca tebuie sa-i dau sosetute
[/black]

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006) [/font=Comic Sans MS]

pozici cu minunea noastra mica

[/quote]

Da, da si eu sunt reptila si vara si iarna[/b]

Mergi la inceput