Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 21
gripo spune:
Da, SIMO.
Iar editez: pai sunt zile cand chiar n-am ce face, sotl vine seara tarziu si pleaca dim devreme, si raman fara multe chestii strict necesare in casa, asa ca fug repede-repede. Oricum, eu stau practic chia langa o piata, adica la 50m de ea.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
amarantina spune:
Ce curajoasa esti. Eu sunt atat de panicoasa, chiar si cand doarme ma duc din 15 in 15min s-o verific. Cu David nu eram deloc asa, ala dormea cu orele si nu ma duceam nici macar o data sa vad ce face.
katia spune:
Neata' Credeti ca mai tre sa fac introducerea? ![]()
Lexi, Katia la 2 luni fara 2 zile avea 5,15kg nascuta cu 3.3kg. Uitat-te pe grafice si o sa vezi ca e perfect normal. Nu-ti fa griji degeaba. Sper ca nu te-ai suparat ca am atacat-o pe soacra ta preferata!
Oanacn, super pozele mai ales cele de studio! Sa va traiasca minunea!
Floricel, ma uitam la pozele copilei tale – chiar semana fetele noastre. Si eu tot asa ii zic lu’ barbatu-meu cand nu fac treaba prin casa, ca nu m-a lasat asta mica!
Sa incerc sa raspund la intrebarile tale: - eu ii fac baie aproape in fiecare zi, dar n-o las mai mult de doua zile nespalata si asta destul de rar si ii pun in cadita apa de la robinet, uneori cand am timp si chef mai pun infuzie de musetel.
- nu am verificat niciodata temperatura in baie (eu in baia noastra pun cadita) dar de obicei e destul de cald si putin abur de la apa calda.
- Masaj nu ii fac dupa baie ca de obicei plange cand o scot ca ii place mult in apa – asa am dedus eu dupa ce am urmarit-o o vreme. Dar ii fac in timpul zilei cand ma joc cu ea. O masez pe la incheieturi la manute si picioruse in special, pe spate putin pe burtica, usor ca sa-i placa nu sa planga; nu am o tehnica dar vreau sa citesc ce avem pe mail-ul comun da’ n-apuc.
- De obicei am 24-25 grade in camera si o tin in body cu maneca lunga si pantalonasi si ciorapei. La baita mai incalzesc cu un grad. Dar e prea cald asa din cate am citit, da’ n-am ce face ca asta vine din calorifer si nu pot sta cu usa deschisa. Cand are mainile reci o invelesc putin pana se mai inclzeste da’ nu mereu.
Itzy, stii cand moare speranta? Exact cand se trezeste copilu’ Ti-am vazut poza zilei – manca-o-ar mama cu tot cu laptic!
Alexutza eu zic ca sunteti peste grafic. Cat despre novocalmin....ai citit tot prospectul? Ca eu dupa ce l-am citit am pus cutia cat mai departe! Si eu zic ca tot de la el miroase pipi.
Gripo, desi nu reusesc sa-ti raspund la invitatia la cafea, sa stii ca in fiecare dimineata cand ajung la bucatarie si pun de cafea ma gandesc la tine si imi zic ‘hai la o cafea mai Dori!’ Buna a fost azi dimineata....tu chiar te pricepi la facut cafea!
Am vazut poze noi cu un Scumpik...mai mai mai ce rame frumoase, si nu mai zic de ce-i in ele!
Marina si eu am patit exact la fel cu fii-mea, a fost agitata vreo 3 zile dupa vaccin. Bun sfat i-ai dat lu’ Cata..![]()
Not, bine ai revenit printre noi!
Pishcot bine ai venit! Sa-ti traiasca puiuta cu fitze! (ca majoritatea copiilor de pe aici)
Lakioana, cum o prostesti tu pe saraca fata! Sa stii ca si eu am observat chestia asta cu mancatul normal daca e somnoroasa.
Ei Gigi...cat ma straduiesc eu sa raman ‘zeita’ nici nu-ti poti imagina. Acum e si mai greu ca barbatu-meu s-a obisnuit sa fac eu majoritatea treburilor prin casa si cand ajunge de la servici si vede ca nu am facut ceva incepe cu ‘da’ de ce?’. Deci: asa cum te descuci tu asa ma descurc si eu – o zi zeita, o zi baba cloanta
Giuliella, mananca dulce cat poftesti ca nu se face diabetul de la mancat dulce, abia dupa ce-l faci nu mai tre sa mananci prea mult sau deloc – sunt in cunostinta de cauza.
Cri, ma bucur ca mai dai si tu pe la noi! Nu e nevoie sa spui cat de frumusel e copilu lui Dori ca se stie – crede-ma!!! Bine ca nici al tau nu se lasa. E un scump!
Am vazut poze cu pufii si zau ca nu mai comentez ca n-am cuvinte........da cu tortu eu zic ca ai fost sadica mai Pufy! Si eu nu-s pofticioasa si nu mananc aproape deloc dulce!
Iancuta, bine ai venit la Bucurii!
Alexxia ti-am vazut fetitele! Cand va vad pe voi cu doi copii pe bune ca mai vreau si eu unul!
Osna, si fii-mra a facut o data faza asta cu tat-su. Eu radeam ca la cat sta acasa nu-l mai recunoaste copilu!
sa treaca buba la puiu mic
Alessia, si eu ii pun sosete copilului mereu, si daca body – ul are manecute scurte ii dau si salopeta sau bluzita, dar Katia mea sa stii ca sughite si stranuta si cand e calda. Oricum cand i se racesc manutele o invelesc putin asa cum scriam si mai sus. Eu zic ca depinde de cum e obisnuit copilul.
Dori, eu sunt la al doilea ibric de cafea (impreuna cu Mihai)
gripo spune:
Pai, vezi? eu sunt la el ca tine cu DAVID, fiind primul copil poate ca sunt mai inconstient. Nu stiu ce sa zic, adevarul e ca nu ai cum sa fii non stop langa, si daca Doamne fereste e sa se intample ceva, tot se intampla. Si apoi, mi-a intrat mie o convingere de-aia mare in suflet; ca am baiatul sanatos tun, si ca nu e nevoie de prea multa grija, adica exagerat, vreau sa zic. Eu, de ex. am fost hranita tot cu lapte praf, si la 3 ani ma invata mama ce e aia batista, ca trebuia sa zic o poezie cu batista si nu stiam ce e aia. Am fost sanatoasa tun, cat am fost mica.
Cu baiatu' am o singura chestie, dar vad ca merge bine si asa: varsaturile si regurgitarile.Se mai potolise inainte de vaccin, de cand cu asta e iar teroare, dar asta e! El asa, micutzul, s-a invatat ce sa faca sa nu se inece, mi-e asa mila de el uneori!
VARSTA RADU ANDREI
CamiSol spune:
Am pus si eu cateva pozici noi cu ficioramiu
, daca aveti placere sa le vizionati...
mamicile si bebicii!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc... 
mexxa spune:
Si eu care credeam ca sunt singura care da vina pe bb cand nu fac curat in casa ... sau nu am chef sa fac nimiccc![]()
![]()

* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Gigi25 spune:
Spuneti-mi si mei, va rog, cum trebuie sa fie scaunul copiluli, ca eu imi iau campii. Cred ca iar are diaree. Scaunul este exploziv, si a avut si ceva lichid (s-a absorbit in Pampers) si grunji mai mari ca de obicei.
gripo spune:
CAMI, e un scump, si are o expresie de semn al mirarii pe fata de-ti vine sa-l mananci.Si cum se iubeste el cu mami...
VARSTA RADU ANDREI
Vauva spune:
LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI!
Pai mai fetelor unde va este patriotismul
?
Si eu vin la cafea cu voi daca ma primiti!
Pufy o sa scriu lista in weekend, OK?
Floricel o sa venim acasa la anul la primavara dar nu cred ca o sa stam prea mult in Cluj. Apartamentul nostru este inchiriat si o sa stam la sora mea un pic, ca acolo ajungem dupa care plecam la parintii mei. Si sotul meu a copilarit pe Dealul Florilor in Dej
Vad ca ti-au raspuns fetele la intrebari. Eu cu masajul ma inspir de pe o caseta de-a lui Jane Fonda cu masaj pentru bebelusi si nu-i mai fac dupa baie ca am observat ca nu are rabdare ii este foame sau somn asa ca ii fac in timpul zilei. Si baita ii fac cam tot a doua zi deocamdata.
Pupici si sa sarbatoriti frumos!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE