Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI pentru Teodor,Teodor-Matei si Cosmin-Mihai.Sa cresteti cuminti,sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor !!!!!!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by cata14

Baiatul meu nu vrea sa manance nici de frica din biberon iar eu tb sa ma intorc la munca. Aveti vreo sugestie? Eu ma mulg si-i las laptic dar ... degeaba.

Da, sa ti-l aduca cineva la birou pentru masa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

'neatza

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by cata14

Baiatul meu nu vrea sa manance nici de frica din biberon iar eu tb sa ma intorc la munca. Aveti vreo sugestie? Eu ma mulg si-i las laptic dar ... degeaba.

Da, sa ti-l aduca cineva la birou pentru masa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Bine Marina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by lakioana

Am fost disperata si inca mai sunt cateodata, dar am descoperit ca daca o iau din patutz cand vad ca vrea sa se trezeasca si ii dau atunci sa suga, cand este mai somnoroasa, suge si nu face nazuri, chiar daca suge mai incet si dureaza masa mai mult. Asa ne-am tinut noi pe linia de plutire pana acum.

Si al meu facea la fel, cand era somnoros si noaptea nu facea nazuri.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

DORIIIIIIIIII- si io vreau shreck!
ALEXXIA-ce printzese ai...
OSNA-Matei ca sa-i treaca!
PUFY- plecaciuni zeitzei

De ce nu folositi protectiile de san de silicon pt a evita improscarea cu lapte a bblor? este o solutie si pt acceptarea biberonului -CATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza si de la noi,

Dori, acum vin la cafea. Tati e liber azi si a stat el cu printesa. Drept urmare m-am lafait pana la 10 in pat. Dar acum gata cu leneveala ca am treaba si plecam si la cumparaturi.

Printesa mea papa acum mai mult Humana. Lapticul meu nu prea mai este. Ii prepar si laptele dar si ceaiul cu apa fiarta si racita. Ceai ii dau Baby Drink amestecat cu 100 ml de ceai de chimen. Chimenul e f bun pt colici iar Baby Drinkul ii schimba pupin gustul ala salciu. Printesa bea in medie cam 70-80 ml pe zi. Si ii dau numai cand da semne ca ar avea nevoie. Este agitata si daca ii dau lapte il refuza insa ceaiul il bea cu placere si apoi se linisteste.

Baita ii fac cu apa calda de la robinet, nu pun absolut nimic in apa de baie, o masez apoi cu ulei de masline iar in camera ridic un pic temperatura fata de cea din timpul zilei. Nu-mi place sa aiba absolut de loc mainile si picioarele reci pt ca incepe sa stranute si sa sughite. Si nu cred in teoria ca stanuta si sughita din alte motive pt ca la ea se intampla cand ii este frig

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Apropode figuri de seara!
La ultima masa de la 9, ARMAND a mancat ca de obicei 3 min dupa care gata! Am incercat in fel si chip sa-i bag sanul dar nimic.Aveam 80 ml stocati in bibe de dimineata, l-am incalzit si ce credeti? Dupa ce m-am luptat juma' de ora sa-l fac sa mai manance si urla de nu se putea, cand i-am dat bibe- l-a ras pe nerasuflate!
Azi am stocat iar laptele meu pt diseara si in timpul zilei am sa-i dau completare de lapte praf sa vad dak ia!
Sper sa nu-l mai vomite ca data trecuta!
RALU- perfect de acord cu tine referitor la ce ziceai de lapte praf! Eu am incercat demult sa-i dau dar ba nu accepta, ba mi-l vomita! Offf, sper sa mearga azi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by putzuruca

Neatza si de la noi,

Nu-mi place sa aiba absolut de loc mainile si picioarele reci pt ca incepe sa stranute si sa sughite. Si nu cred in teoria ca stanuta si sughita din alte motive pt ca la ea se intampla cand ii este frig

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

EZACT! Asta e si parerea mea! Stiu ca in toate cartile scrie ca e normal sa fie rece la maini si picioruse, dar eu nu cred! Cand i se racesc mainile, pac sughite si stranuta de nu-l mai pot opri! Cand are mainile calde nu sughite niciodata!

Eu sunt singura 'nebuna' care-l tine imbracat in body si-n salopeta si cu sosete in picioare? Ca v-aud pe voi de body si pantalonas! Mie moasa mi-a zis ca e f bine ca-i pun sosetele pt ca piciorusele trebuie sa fie calde si oricum frigul de la picioare vine!

Si daca tot scrie peste tot ca trebuie sa aiba extremitatile reci, de ce atunci cand il imbrac mainile si picioarele i se incalzesc? N-ar trebui sa fie asa tot timpul? Ca doar e 'normal'/

Hai ca ma duc sa ma calmez ca sunt prea vehementa pe acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Stai linistita ALESSIA, ca nicuna dintre noi nu greseste, pentru ca fiecare mamica isi stie puiul, si unii sunt pur si simplu mai sensibili la frig decat altii, asta nu inseamna ca vreuna dintre noi greseste cu ceva. E bine sa ne documentam, dar, in final, fiecare ia ce se "muleaza" pe felul de a fi al puiului ei.
EDIT: fetelor, mai veniti si cu de-acasa, ca n-am atata.

Eu azi si maine sunt singura acasa, iar, ca tati a plecat cu firma la Predeal(mey, ce greu o fi de el0, pentru team building. Completati voi cu o injuratura, ca io le spun cu voce tare aici, singura, prin casa. Tocmai acum, cand seara vroiam sa ies sa vad luminitile din centru. Asta e! maine!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Dori ma tot gandeam la ce-ai zis tu odata: tu chiar il lasi pe bb singur, fara nimeni in casa, cand iesi pt 10min?

Mergi la inceput