Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata

gripo pe mine ma primesti la o cafeluta? imi trebuie una tareee, ca strumfita mea mi-a dat desteptarea la 6. Deja mi-a terminat masina de spalat o tura de haine, le-am si intins si am si facut curat.

pischot si iancuta bine ati venit printre noi si pupici la bebelusi.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

La Multi Ani pentru puiutii care au venit pe lume intr-o zi de 1! si
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR! (cat patriotism zace in mine)

itzy am admirat papusica ce frumoasa e! ii sta tare bine ib rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CATA, vezi ca mai ai un spatiu intre url si = si cred ca ai reusit.
Editez: ti-am vazut baiatul, imi place de el, si ce sprancene arcuite are? si ochelarii de soare, mey, mey, ce cuceritor de mic!
si, scuze de off-topic, ce se mai zice prin tara de steve Irwin, sua de familia lui? de sotie, coppii, etc, ca p-aci, la stiri numai violuri si furturi, crime, etc.

RAMO, normal, si la noi numai "tare" se poarta!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamiFlori

Oanacn sunt curioasa ce are puiul tau, pt ca si Emi al meu a facut asa si am sfarsit cu diagnostic REFLUX. Adica muschiul de la capatul esofagului, care se deschide sa lase mancarea sa intre in stomacel se mai deschide si aiurea, cand nu trebuie. Atunci mancarea tasneste afara. Unul din semnele ca are asa ceva este ca se aude in gatut sau in piept un harcait aproape tot timpul. Eu tot ziceam ca nu inghite tot, ca ii ramane saliva, ca poate ii curge din nas... De cand suntem sub tratament nu se mai aude asa. Oricum va doresc sa nu fie asa ceva.
Florina, mami de Lali (%ani) si Emi (29.09.2006)

mamiflori, doar acel harcait e semnul la reflux??? ca si la strumfita mea se aude, dar nu tot timpul, mai mult dimineta si doar de putin timp. Acuma m-am speriat.
Nu trebuie sa si regurgiteze sau vomite? ce tratament luati?
puiul mic sa se faca bine cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi...vrem si noi cafelutza...primim?

Noi aseara am fost la retaurant...a facut tati surpriza si a rezervat o masa cu lumanarele...papa bun...Acolo ne-am intalnit fara sa fie ceva planificat cu cativa priteni...printre care si un Andrei...si pana la urma sa lasat la o masa comuna...ce frumos a fost.Seby a fost in centrul atentiei...toata lumea la pozat...admirat...iar el cand vedea blitzu radea....si gangurea de ziceai ca ii place intre femei
Cand am ajuns acasa Seby a adormit busteam si mami cu tati au timp timp numai pentru ei cateva ore...asa ca in vremurile tinere..

Merg sa fac putina curatenie si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata,

am fost cu matei din nou la pansat si nu s-a imbunatatit deloc situatia la degetelul piciorului dar ne-a dat tanti doctor sperante ca pina luni va fi mai bine.i-a pus din nou pasta din aceea negricioasa si l-a pansat.acum sper ca peste week-end sa nu fie nimic rau.

aseara a avut o criza fiu-miu ceva greu de imaginat.urla ca disperatul cand il vedea pe tata-su.gicu incerca sa-i cante,l-a luat in brate.a plans jumatate de ora apoi la mine pina s-a calmat.nu a vrut nici tzitzi sa pape asa era de disperat.acum de dimineata cand l-a schimbat tati era tot un zambet,vorbeau si ii zambea de parca sunt cei mai buni prieteni.
sapt viitoare pleaca insa in delegatie pt 8 zile.sunt curioasa cum v-a reactiona cand il va vedea din nou.tot cu urlete????!!!!

ma duc sa-mi fac un ceai si revin sa citesc din urma pina se termina masina si nu mi se trezeste galma.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

buna dimineatza!

gripo si eu prezenta la cafea!

alexxia, ai niste fete superbe! de mult am vrut sa-ti zic ca m-i se pare ca Thea seamana cu Eric in unele pozitii! probabil din cauza podoabei capilare!
Pischot, Iancutza si bebeilor vostri bun venit printre noi!
cata14, vezi ca mai e un spatiu intre url si =! salutari lui Erik!

...si nu in ultimul rand Teodor, Theodor Matei, Cosmin Mihai precum si tuturor romanilor!

o si minunata,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

osna -ici pt Matei sa treaca repede problemuta de la degetel.
si noi am patit ieri ceva asemanator: a venit mama la noi si cand a vazut-o Patricia a schitat un zambet apoi a inceput sa stambe din barbita si dupa s-a pus pe un plans de abia am oprit-o. Se oprea, se uita la mami, apoi iar incepea. ce smecheri sunt! deja se obisnuiesc cu vocea si chipurile noastre.
eu sper sa nu reactioneze tot asa, sa nu devina o fricoasa cand vede alte chipuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by floricel79

pt toate mamicile am o intrebare; de fapt, mai multe:
- cat de des la faceti baita la pui si cu ce (ceai, apa fierta si racita etc)? Pediatra mea zice ca la doua zile e suficient in conditiile in care il spal la fundic dupa ce faca kk.
- ce temperatura faceti in camera la baita?
- cum ii faceti masaj, exista o tehnica anume sau ceva in genul asta?
- ce temperatura aveti in camera bebelui de obicei?
Eu sunt cam friguroasa si am tendinta sa fac prea cald si sa o imbrac prea gros; dar daca i-s reci mainile cum sa n-o imbrac (desi in Dr. Spok zice ca e normal sa aiba mainile reci!)
mai aveam ceva de intrebat dar am uitat
multumim!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

florina sa-ti raspund si eu la iontrebari desi vad ca multe fete deja au facut-o:
-baita o data la 2 zile-asa este sistemul aici si asa ne-au invat din spital si moasa ce a venit acasa,oricum la fundulet il sterg mereu cu servetele umede.
-in camera lui fac in jur de 24 grade cand ii fac baita dar apoi deschid usa(avem cu trecere din sufragerie la el in camera) si se mai duce caldura
-in mod normal am in jur de 20-21 grade in casa,matei doarme in body,pijama de bumbac si sacul de dormit,fara caciula il tin in casa si pina acum bat in lemn nu a fost nici o problema
-masaj ii fac putin dupa baita,din ce am citit in cartea ce mi-am luat-o aici dar nu este nici o tehnica speciala.oricum urla,nu-i place decat daca ma joc cu piciorusele lui.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Teodor, Theodor Matei, Cosmin Mihai

Buna dimineata mamicutze!

Not bine ai revenit!

Iancuta si Pishcot bine ati venit printre bucurii!

Alexxia ai o bebelina si o mica domnisoara superbe!

Osna pupici lui Matei sa-i treaca degetelul. Al meu bebe inca nu a inceput sa faca figuri la necunoscuti. Dar sunt foarte curioasa cum vor reactiona ai mei baieti cand vor face cunostinta pe 15 dec . Adica tati si Luca . Cred ca se vor varsa multe lacrimi de bucurie !

Pupicei!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput