LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 28
patriciaR spune:
Incearca niste brinzica de vaca, nu cred ca are ce sa-i faca rau.
Ai putea sa incerci sa-i dai sa bea niste ceai de menta.
Nu-i incarca stomacul daca nu vrea sa manance.
Dar poate sa vomite de la antibiotic, oare?
Ma gandesc si eu ?
Ceea ce e ciudat e ca face febra sub antibiotic, ceea ce nu ar trebui, nu?
Incearca sa fii cu ochii pe ea si vezi daca ii creste febra sau mai vomita?
Si mai insista la doctor, intreaba cum poate avea febra sub antibiotic?
Multa sanatate!
Bic spune:
Sal'tare.
Eu am treaba pina peste cap. Mi-am luat un curs online la un colegiu local si am de predat lucrarea finala saptamina viitoare. Asa ca nu am mai citit deloc.
Sorry, sint in urma si cu urarile de LMA pentru puiuti.
Asa ca urez acum si aici un comun La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de 1 an si Andreilor! . Si mai intru eu cind am timp sa recuperez. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Angi75 spune:
Am vazut stirile din Romania, veselie mare ! Ce-mi plac romanii ca nu pierd o ocazie sa petreaca........
Luminile sunt tare frumoase, din cate mi-am dat seama, cele albastre sunt in rondul din Piata Romana?
Si noi suntem in spiritul sarbatorilor, cred ca vom cumpara bradul week-end-ul asta , daca avem timp. Au parut deja la Ikea.
Ina, am citit ceva despre purcelus de lapte.....Cum l-ati preparat? M-ar interesa daca as gasi gata preparat...ma gandeam sa cumpar pentru Craciun.
Bic spune:
Mai citesc pe repede si mai raspuns:
Mimmy, deduc din postari ca ai suferit un necaz. Imi pare rau. {flo]
Barbatii Taur....groaznici. Eu una am facut o mare prostie sa ma cuplez cu un asa exemplar super incapatinat si care crede ca doar his way is the way.
Meems, sanatate Riannei.
Despre noi: mai ma plingeam ca fata mea nu merge si uite ca si-a dat drumul acum o saptamina si acum zburda de n-are treaba. E aboslut uimitor cum a trecut intr-o saptamina de la bebelus tiritor la copil care merge!
Zice "tata" si "mama". Tata mai zice ea la orice altceva. Ii zic:" uite Smaranda asta e palarie. PA-LA-RIE." si ea sopteste : "ta-taaa."
Dar de multe ori zice tata cu intentie. Azi de dimineata a fost tare haioasa ca s-a trezit un pic mai tirziu si l-a auzit pe ta-su si a strigat din pat ascutzit si grabit: "tata".
Apoi am invatat-o ca raspunsul la intrebarea: "Cine sint eu?" este "ma-ma". Si zice de mi se umple sufletul de bucurie. Dar daca o intreb: "Si tu cine esti?" In mod firesc, raspunde tot:" ma-ma."
Misto faza cu "nani." e-heee, ce mi-as dori si eu.
Anda eu nu inteleg de ce sa am DVD-uri cu filme in casa, cind pot inchiria orice oricind, dar am totusi doua pe care le revad cind vreau sa pling: Pe aripile vintului si Love Actually. Pe asta ultimul m-am hotarit sa-l mai dau inca o data tema familiei din Ro si apoi o sa dau extemporal anul asta, ca sa fiu sigura ca l-au vazut.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Ina869 spune:
Mada si Madutza, acum inteleg de ce v-ati incuscrit voi! daca i-a atins presedintele nu puteati alege pe cineva "din popor".![]()
Mie imi place de Basescu, este simpatic si popular 
Mimmi_dumy multi 
.
Macar vorbeste cu noi sa-ti mai usurezi din povara gandurilor.
Camelia,, uitasem ca si tu esti leoaica!dar esti una mai blanduta!
Interesanta combinatia leu+scorpion Catutza.
Cristina, soacra-mea stie ca aici avem apa minerala asa ca nu o pot pacali.![]()
Meems, sa nu fie vreun virus la stomacel sau asa cum a spus Patricia sa verse de la antibiotice.
Eu as incerca sa-i dau paine prajita, grisine, carnita fiarta de pui si facuta bucatele, supa de pui cu legume ( asta ajuta la stomacel, este consistenta si nici nu vad ce i-ar face rau) , ceva foarte usor.
Angi purcelusul l-am comandat de la o carmangerie din orasul nostru. Sint convinsa ca trebuie sa existe si in Toronto asa ceva, intereseaza-te pe la magazinele alimentare romanesti ( voi aveti mult mai multe decat avem noi pe-aici, ale noastre sint patronate de un polonez
)
Fetelor, am citit ca unele dintre voi ii culcati pe perna. Stiam ca dupa doi ani este indicat.
Stie cineva ceva in sensul asta?
Ieri am fost la coafor sa-mi fac niste suvite negre ( care oricum nici nu se prea disting pe culoarea mea de par, dar de, mi-am facut damblaua) si i-am taiat si bretonelul rachelinei.
Arata ca patratel, este tare haioasa.
La noi a venit un viscol puternic, astazi m-a luat cu fata pe sus si mi-a rupt umbrela in bucatele de la locul unde am parcat masina pina la intrarea in magazin (trei minute de mers pe jos).
Sintem ultimii din tot cartierul care nu si-au facut brad, nu au decorat pe-afara, nimic-nimic.
Majoritatea isi pun luminitele din timp fiindca atunci cand vine viscolul de abia mai poti sta pe-afara, daramite sa te mai cocoti pe scara sa pui beculete, ca te ia vantul pe sus cu tot.
si buna dimineata! 
edit: Ripleutza, ti-am trimis pm.
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
ela27oana spune:
neata,
noi matinale,la 7 s-a trezit cu o veselie debordanta,s-a trezit cantand apoi ne-a luat in brate pe amandoi,acum se joaca cu baloane
mai fetelor,eu de felulu meu nu sunt f emotiva,dar cand am citit mesajele de LMA,am plans imi curgeau lacrimile si simteam o caldura,e un sentiment de nedescris,poate unde aceste momente le traiesc o singura data in viata si ele sunt unice
va pupic pe toate dulce,poate revin mai tarziu
Ela si Oana-Daria
meems spune:
PatriciaR, Bic, Ina,
Imi pare asa rau ca in ultimul timp am scris mai mult despre problemele mele, nici nu am apucat sa dau alte raspunsuri sau sa fiu mai atenta fata de alte mamici... Dar simt ca nu mai am nici timp, nici energie pentru mare lucru... Of, of... Bine macar ca voi ma ascultati si imi pot descarca si eu un piculetz sufletul aici...
Rianna e mai bine. Parca i se schimba starea de la o ora la alta. In dupa-masa asta mi s-a parut ca a facut febra (cand am si scris ultimul mesaj), dar dupa ce s-a trezit din somn si i-am luat temperatura am constatat ca e in limitele normale. Am sunat totusi la spital sa intreb ce-i cu atata vomitat si mi s-a spus din nou ca probabil e din cauza dintilor si/sau de la un virus la stomac. Partea buna e ca nu vomita dupa fiecare masa, nici macar nu vomita in fiecare zi. Am intrebat specific ce pot sa-i dau de mancare si apoi m-am dus la magazin si am luat exact din lucrurile care mi s-au mentionat. Ii voi da mai mult lapte in zilele urmatoare, cantitati mici si mai des, iar mancare solida mai putina. Cei doi dinti din fata sus stau sa-i iasa prin gingie, se vede clar forma lor si gingia se simte foarte tare la pipait. Abia astept sa iasa la iveala, deja de mai bine de o luna de zile ne chinuie!
Va multumesc tuturor pentru ganduri bune si va pup dulce.
ela27oana spune:
Acum un an imi tineam pt prima data bebelina la san ,un ghemotoc la care mami si tati se uitau cu atata dragoste si de care ne indragostisem pt totdeauna
Daria a venit pe lume la 40 de sapt si 8 zile,depasisem termenul si asteptam in fiecare zi ziua cea mare dar ea a vrut sa vina pe lume in ziua in care mami si tati sarbatoreau 2 ani de cand s-au cunoscut si s-au indragostit la prima vedere,era cel mai frumos cadou primit vreodata
se pare ca cifra 2 ne poarta noroc-2 ani de cand ne cunosteam ,pe 2 s-a nascut minunea
va pupic
Ela si Oana-Daria
Madutza10 spune:
Sa va traiasca printesa Ela !!
Si eu am foarte multe emotii de pe acum ,nu-mi vine sa cred ca in citeva zile implineste un anisor!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI