LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

Acum un an imi tineam pt prima data bebelina la san ,un ghemotoc la care mami si tati se uitau cu atata dragoste si de care ne indragostisem pt totdeauna

Daria a venit pe lume la 40 de sapt si 8 zile,depasisem termenul si asteptam in fiecare zi ziua cea mare dar ea a vrut sa vina pe lume in ziua in care mami si tati sarbatoreau 2 ani de cand s-au cunoscut si s-au indragostit la prima vedere,era cel mai frumos cadou primit vreodata
se pare ca cifra 2 ne poarta noroc-2 ani de cand ne cunosteam ,pe 2 s-a nascut minunea

va pupic

Ela si Oana-Daria

Frumoasa poveste! Multi ani toti trei laolalta de acum incolo!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, da, chestii bazate pe laptic ca pt asta e pregatit cel mai bine stomacelul copilasilor.

cuscra, pai si acum ce faceti ca venii viscolul si nu puserati luminitele..

actiunea pe e-mail, de care stiti cu toatele, mai dureaza o saptamana deoarece mai astept niste raspunsuri promise de unele fete pentru saptamana viitoare, raspunsuri care nu puteau fi executate decat in decembrie din motive obiective legate de monede.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

LMA bebeilor la care nu le/am urat ce se cuvenea de ziua lor!
Am fost f "Busy" cu bebelu dar acum e pe picioarele lui. E sanatos. Nu tu vomat sau altele...
Asa ca LMA si Andreilor si Andreelor si ROMANILOR de pretutindeni...chiar si daca tarzior. Va pupacim!

Meems: iti raspund in mod special tie. Aron al meu vomeaza en/gros cand are rosu in gat. Si nu mananca mai nimic.
Dupa ce ii trece isi revine complet. O saptamana intreaga mi/a vomat peste tot si a avut diaree. Toata ziua era in scaunelul de masa poate poate ramana ceva si in stomacel. Acum i/a trecut. Suntem din nou pe "terenul de joaca". Asa ca trece. Adevarul e ca a si primit tratament: debridat sirop si biotics baby. Nu stiu dc la voi are ac denumire?

Anda, Madutza: aveti niste copii de nota 10! FF dulci si frumosi! Sa va traiasca.

Mimmi: imi pare tare rau pentru ce ti s/a intamplat. Trista intamplare! Putere multa sa ai! Dumnezeu stie de ce ne incearca.
Trebuie sa/i multumim si pentru tristeti si pt bucurii! ( cel putin eu incerc sa fac asa)

Fetelor, mi/e capul in 10 directii Nici nu stiu cum sa/mi ordonez gandurile asa ca va las putin.

Va pup pe toate. Sunteti niste dragute.

Ma intereseaza si pe mine retete bune pt party. Noi vrem sa/l facem pe 25 dec ca atunci avem cu cine.
Mai revin. Ma duc la o inaugurare de pizzerrie pe care am pictat/o. Poate va trimit poze.

Pupici

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ionikka, bine ca i-a trecut lui aron. debridat si biotics erau pt stomacel, dar pentru rosu in gat ce-a primit de la dr.?
mai, apropos, voi stiti sa va controlati copiii de rosu in gat, ca io nu prea stiu. imi e si frica/mila sa-i pun o lingura pe limba sa-i casc gura sa vad gatul si nici nu prea pot diferentia situatia in locul respectiv...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Facem doar apelul, am o groza de treaba plus ca trebuie sa plecam si la niscai cumparaturi.

Cuscra , noi din pacate n-avem poze, ca n-a fost tati pe faza sa scoata tel din buzunar. S-a petrecut totul extrem de repede, asa ca n-am "percutat"

Ela pupam mamica emotionata

Bic felicitari ptr mergareatza!!

Ina multumim ptr aprecieri

Fug sa urez si al sarbatoriti, apoi la shopping cu noi. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Hai salut,

MEEMS imi pare rau de Rianna, sa speram ca vii cu vesti mai bune.

MADA, imi place de Miruna, ba vedeta la BE, ba la SUPERBEBE, amu o lauda presedintele, ia trimite-mi si mie un autogaf de Mirunica, ca cine stie cati bani o sa faca peste cativa ani.

Va spuneam ieri ca Iulia e bine acum, dar azi m-am trezit eu cu nasu infundat si mucind, mi-e frica sa nu ia iar ceva de de la mine, stau lange ea cu un fular pe gura.

sa va mai povestesc despre noi: merge aproape singura trebuie sa se simta doar putin in siguranta, in ham o las nesustinuta si merge ingura vreo 10-15 pasi apoi pica, stie si ea de nani dar nu spune, il striga constient pe tati cand il vede, mama nu vrea, arata ca are un an cand o intrebi, recunoaste catelul si pisica pe srada si le stiga ham-ham , piss-piss

va pup dulce

ma duc sa fac papa

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

La multi ani Uka mica si draguta!Sa cresti mare,frumoasa si desteapta si sa o bucuri pe mama in fiecare zi.

Claudia si Lucasor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, am plans ca o proasta la filmul "tinutul din Nord", cu Charlize Theron. L-am inchiriat pe DVD, e super...!Se pare, ca acum cand sunt mama, percutez altfel la filmele cu mamici. Sa ma vedeti ce boceam cand mama discuta chestii emotionale cu fiul, parca ma vedeam pe mine peste vreo cativa ani cu Stefanel!

Meems ii are rau sa aud asa vesti de Rianna, dar cu au spus si fetele, e cel mai probabil sa fie rosu in gat. Multa sanatate!

Bicule tocmai ma pregateam sa intreb de tine, parca ai simtit! ce dulce trebuie sa fie Sma cand zice ma-ma! Stefan zice mama doar cand face baloane cu saliva - hihi!

Monet ce mai faceti voi? Mai apuci macar sa citesti pe aici?

Anda la mine e misiune imposibila asta cu controlul in gat. Fuge de instrumente de bagat in gat ca de bombe! Dar, pe de alta parte, cand e sa-si bage singru degetele pe gat, nu are nici o greata!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ionikka eu as vrea sa vad poze de la pizzeria decorata de tine. Mi-au placut mult lucrarile tale. Super vestea cu Aron din nou "pe baricade"

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Parerea mea este sa duceti copiii la cresa si gata cu bonele. Este un program super pentru toata lumea si toate nevoile.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput