LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 27
leea_cv spune:
Maaaaama, Madau cine mai e ca voi? Basescu nu pupa oriunde.Oare de ce o fi facut kk Miruna? De placere sau...din contra?
Leea si Tudor (19.12.2005)
Madutza10 spune:
Mada si pe Orlando l-a mingaiat Basescu in burtica la mami ,eram la mare ,gravi in 6 luni si l-am intilnit in Olimp la o terasa ,nu stiu ce petrecere era acolo si ne-am bagat la niste poze cu el ,iar tati ii zice ,,domnu' Basescu puneti mana si pe fi'miu poate ajunge presedinte '' si el a percutat imediat ,e tare de treaba!
Ia uitati aici ,noi cu Base:http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/album/576460762357834257
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
camelia_daniela spune:
Buna seara Romania!
Dragelor, ce va invidiez ca ati mers la "aprinderea" beculetelor
!! Vreau si eu
!
Ia priviti la fiica-mea! A comis-o ... a prins o ciocolata si manca din ea cu tot cu hartie !!! Mai, nu voiam sa-i dea drumul ! Iti dai seama, odata ce i-a prins gustul ... 
Aaaa, acum sa o si laud un pic, zice "nani" de vreo doua zile! Seara, de fapt, dupa baitza, pune capul pe perna si zice "nani!"
Noapte buna tuturor si w-e placut!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Madutza10 spune:
Cami ,chiar ca a comis-o ,sper sa nu aiba nimic de la ciocolata ,tare scumpica!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
Buluci spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Aaaa, acum sa o si laud un pic, zice "nani" de vreo doua zile! Seara, de fapt, dupa baitza, pune capul pe perna si zice "nani!"![]()
...al meu doar pune capul pe perna, nani inca nu zice dar zice aaaaa!

Si eu vreau sa vad luminitzele!

Asta e, poate o sa fie ceva frumos in Suedia, si sunt tare fericita ca voi sarbatori Craciunul intr-o tara crestina!

Catutza, de ce ai pomenit de kfc???ca mor de pofta!
Mai aveam de zis ceva dar am uitat!

nu reusesc sa citesc decit dupa ora 11 pm, asa ca neuronul ala, care era deja in putrefactie, nu mai retine nimik!
aaa, sper sa nu va suparati pe mine daca in perioada urmatoare voi felicita sarbatoritii cu intirziere!si oricum, bebelusul nu se va uita el la data cind a fost postata felicitarea!El doar va citi cu placere un gind frumos!
Noapte buna!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
Varsta lui Simon
catutza spune:
Buna!!
Ce rau i-mi pare ca nu am ajuns si eu azi in centru! Dar poate ca a fost mai bine ca era aglomeratie mare.
Lasa ca ajungem duminica-speram.![]()
Madu , felicitari pt pupic!
CristinaB , cand pleci in Suedia? Drum bun , sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii 
Fetelor, cand se deschide la sala Dalles targul de Craciun? Ca stiu ca acolo au super ornamente, mai casc si eu ochii.
Slaba miscare in seara asta pe aici, sarbatoriti?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
mimi_dumy spune:
Hello,
Fetelor va multumesc din suflet pentru gandurile bune
, am citit mesajele voastre printre lacrimi.
Gabitaco
, acum am inteles si eu prin ce ai trecut tu.
Imi este greu sa vorbesc cu cineva despre ce s-a intamplat fara sa incep sa plang, telefoanele suna intr-una dar nu am putere sa vorbesc cu nimeni, l-am lasat pe sot sa raspunda si sa le dea el vestea proasta, nici macar cu soacra-mea nu am putut sa vb azi.
Va pup.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
dordia2000 spune:
Nici eu nu am ajuns la artificii dar.....vom merge cu sigurantza la luminite in una din serile astea.
Madau suuuper .... se pare ca Miruna e facuta sa devina o mare celebritate si o invingatoare!!! Are stofa de vedeta si.... sa aveti maaare grija de ea ca e o printzesa !!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
raspundem si noi, cu parere de rau ca, dupa ce am citit juma de "scutec" vesel nevoie mare, cu soacre minunate, gasesc si vestea trista cu mimmy... multa putere mami, o sa vina si bb 2! si oricat ai plange, ai langa tine o mica minune care deja iti insenineaza viata! trebuie doar sa vezi! 
cu soacrele... ma INA, eu am un sfat... daca tot cara soacra-ta de innebuneste, de e nu-i spui tu ca ai o pofta nebuna de BORSEC? si ca nimic nu te-ar face mai fericita ca 3 valize cu sticle?! le poate trece la vama?! ca dupa astea o sa plangi tu, nu ea, daca nu trec ![]()

carucior de papusa. al nostru nu e de firma, dar e destul de inalt, mai ales pt 2-3 ani, e metalic, rezistent (o tine pe iris), 40 roni, de prin niro... ah, si e landou... na, ca io n-am avut asa cand eram mica si-am jurat ca-i iau irisucai.
priorix. n-am avut reactii...
dienutza, se poate lucra acasa, daca te limitezi la ce poti face in 2-3 ore, ori cand doarme bb, ori seara tarziu.
ptii, gata, end.. s-a sculat fi-mea, ii dau sa pape si ma duc la nani!
nb!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
meems spune:
La Multi Ani ROMANIA! Of, ce-as mai fi vrut sa fiu si eu in tara intr-o zi ca asta!...
Roxi, eu sunt mai bine, multam de intrebare. Mi-a trecut aproape de tot raceala, ma mai chinuie un pic tusea dar in rest sunt ok.
In schimb Rianna nu e bine... De ieri a inceput iarasi sa vomite, nu-mi dau seama de la ce. Plus ca aseara a facut si putina febra, la fel si-n dupa-masa asta. Am sunat la spital si mi-au spus ca nu ar trebui sa ma ingrijoreze prea tare starea ei, dar nu pot sa nu ma panichez. Fata mea nu vomita mai niciodata, iar acum voimta zile in sir. Mi-au spus ca mai mult ca sigur vomita de la dinti (???), ma gandesc acu' ca poate si febra o fi tot de la dinti...? Nu prea stiu ce sa-i dau de mancare sa nu-i supere stomacelul... ceva sugestii?