LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 26
maria_alexia spune:
Multumesc pentru raspunsuri si poze!
Deci asa arata un carucior de fetite
. Cristi a fost in vizita la o prietenuta de-a lui, cu bunica, nu cu mine, si mi s-a povestit ca exact pe asa ceva a pus ochii de cum a intrat in casa. Iar tot timpul n-a facut decat sa dea ture cu caruciorul in jurul mesei.
Totusi, e cam roz pentru noi, o sa-i gasim altceva de impins. ![]()
Cu bunici vs. bona, e evident ca sunt avantaje si dezavantaje, iar factorul incredere chiar cantareste mult. Oricum ar fi, pana la urma tot trebuie sa faci compromisuri. Nici sa stai 100% cu copilul nu e chiar usor. 
Simona, am vizionat si eu pozele de la aniversarea Patriciei - super decoruri, papa, tortul si - nu in ultimul rand - copii!
Felicitari ca ai pregatit singurica o asemenea masa, arata profi de tot! Poate ne dai ceva idei si noua, ce era pe platourile cu gustari?
Anda, deci ai transformat biata masinuta cu telecomanda intr-una baby-proof
. Hmm, la sarma aia nu ma gandisem, dar am vazut si unele care au ceva bila la capatul sarmei.
Ina, intr-adevar pe-aici exista o gramada de ceaiuri pentru bebe, la plic sau instant, cele din urma de la Milupa sau Humana. Ceaiuriel de colici au la baza chimen si anason, apoi musetel. Ceai de musetel simplu i-am dat cand era mai constipat si l-a rezolvat de fiecare data. Nu se recomanda bebelusilor ceaiul de tei. Dupa 8 luni e voie ceai de fructe, Cristi a mai apucat de cateva ori la ceaiul nostru de macese si taaare i-a mai placut.
Madau, nici eu nu stiam de obiceiul cu graul pus la incoltit
Observ ca pe la noi chiar sunt putine obiceiuri cu toate cele...
Ela, esti mortala cu retrairea orelor de acum un an! Sa vedem ce ma mai apuca si pe mine pe la sfarsitul lunii
, pana atunci - ca si anul trecut - incerc sa acumulez din experientele si relatarile voastre, imi mai vin si mie idei de celebrat evenimentul.
Silvia, te inteleg perfect cu sperietura cu buctaica de scotch inghitita, asa am patit si noi mai demult cu o eticheta plastifiata, cu deosebirea ca n-am fost in stare sa i-o scoatem de pe gat
.
Leea, si Cristi are hernie ombilicala inca din prima luna. E micuta, cam de un cm, si doctora spune ca a evoluat spre bine, dar... buricul inca tot mai e iesit in afara
. Metoda asta cu lipitul monedei e considerata de multi pediatri total invechita, unii spun chiar ca e mai mare stricaciunea produsa de leocoplast in zona decat binefacerile monedei asupra buricului
. Din cate am mai citit, o hernie ombilicala mica nu se opereaza pana pe la 6 ani, cand se mai vede o data ce e de facut...
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Vad ca bantui singura pe-aici, chiar toata lumea e la beculete ? ![]()
Uitasem sa ma laud cu puiul, care a inceput sa se poarte si el ca unbaiat mare
. Aseara a mancat in premiera soldatei cu unt si cascaval ras pe langa iaurt! Cu soldateii cu unt am mai tot incercat eu, dar se stramba de parca-i dadeam vaselina. Iar de cascaval tot asa - n-a vrut sa se atinga pana acum. Dar, intr-adevar, trebuie tot incercat, ei isi mai schimba gusturile.
Si iarasi minune, am gasit niste cereale pe care le accepta in sfarsit: de la Milupa, Muesli cu fructe (cereale cu lapte).
Si iarasi sunt fericita ca a inceput sa-i placa leaganul!!! Il avem in casa zilele astea, il adusesem sa-l spal, si vad ca-i place sa sada in el pe podea si sa se legene in fata-spate a hutza-hutza ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
madau spune:
Am fost la luminte, am vazut artificiile, nu ne-am vazut cu fetele ca era o nebunie acolo, dar.....ne-a pupat Basescu si a dat mana cu noi si ne-a zis ca suntem frumusele
. 

Am nimerit fara sa vrem fix in timp ce dadea mana cu oamenii in Piata, a vazut-o pe Mirunici in brate la tati, a venit direct la ea si a pupat-o
. Tasu' cica..."acu nu mai spalam copilu..ca l-a pupat presedintele"

Oricum a fost frumos, artificiile minunate, ma declar fericita.
Va pupez si fug sa hranesc "vedeta"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
madau, ba io as spala-o imediat![]()
![]()
acum io as vrea sa ne intalnim cu becali intr-o piata ca am auzit ca asta dk pupa copilul ii baga si 1000euro in scutec...![]()
![]()
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Am si spalat-o ca era kkcioasa

Madau si
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
pe acasa tv este pe aripile vantului. nu am citit cartea decat d 23 de ori pe la 12 ani (colegele mele ii visau pe aia din new kids on the block si io il visam pe rhett butler
) si filmul este deosebit, dar nu se compara cu cartea.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
LMA Stefan al Silviei!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89442
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
roxisialexia spune:
noki, multumesc de mesaj, sa stii ca am ajuns la intalnire insa era infernal, asa lume eu nu am vazut niciodata.Am si incercat sa te sun insa nu stiu ce s-a intamplat ca mi s-a inchis apelul.Am vazut artificiile si luminitele, atat, nu am mai stat ca erau oameni ca intr-un furnicar.Imi pare rau ca nu ne-am si intalnit 

Voi ce ati facut?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
madau spune:
La multi ani Uka (Ela27oana)!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89445
Madau si
pozici la 11 luni
leea_cv spune:
Anda m-ai cam bagat in sperieti cu hernia asta.Eu credeam ca e ceva trecator, ca am vedenii,ca-s prea prapastioasa cind vine vorba de probleme de sanatate si aspect la bb.Dar se vede treaba ca e serios.Nu stiu ce sa zic de moneda.Cert e ca ma voi duce la medic.
Maria_alexia multumesc pt lamurire. Tie ce ti-a zis dr.Daca nu-i trece lui Cristi va trebui operat? Alt remediu chiar nu-i?
De plins , plinge dar nu chiar o gramada.Nu m-am gindit niciodata ca i-ar putea afecta ombilicul,desi imi tot repeta mama chestia asta.Am zis ca sint aere de baba.
Madau am gasit ulterior explicatia ta data Taniei referitor la griu.
Silvia la fel si T.Parca ii sint dusmani toate jucariile.Cu atita furie le arunca.In timpul mesei mai ales.
Leea si Tudor (19.12.2005)