LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 25
Noki_Lara spune:
Buuun, deci pana acuma avem un Melk si o Madalina!
Haidetzi, doamnelor si domnilor...cine se mai inscrie?????
Io tot asa o sa fac, cred...se scoala si plecam. Ca se pare ca Adila are treaba la greu, deci o iau pas-pas pe jos...Nu stiu cand si unde o sa-i dau de papa, dar ne orientam noi.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by patriciaR
[ br]Ina eu ii dau ceai de musetel, medicul zice ca-i ok.
Apropoo..Ina cate saptamani are burtica ta?
multumesc mult Patricia
. O sa intreb medicul intai sa vad ce zice. Ceaiul de musetel nu face diaree?
Voi face 15 saptamani marti.

Cu Rachel ma descurc mai binisor - fata de debutul sarcinii cand imi era foarte rau.
pupicei
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Madutza10 spune:
Fetele care ati facut antirujeolicul...,cum s-au manifestat copilasii dupa?Ceva reactii adverse?
Eu cam stau cu frica ,am inteles ca pot aparea la citeva zile dupa vaccinare ,..deocamdata e super bine ,nici macar febra n-a facut!
Ina ,eu ii dau ceai de musetel granulat de la Milupa de vreo 2 luni si nu a facut diaree ,de obicei il combin cu cel de fenicul tot granulat ,doar d'asta bea 1
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
Noki_Lara spune:
Ina- in principiu ceaiul d emusetele bun pentru burtca. Io nu-i dau decat cand vreau sa faca kk, daca e intr-o perioada de constipatie. Ca da, asa este, cam inmoaie scaunul. Dar nu la toata lumea bebeluseasca.
Madutza- reactiile la AR apar la 5-7-10 zile dupa. Nu inainte. La noi la 7 zile dupa i-au aparut 2 bube pe faza. Din pacate se vede urma lor in contiuare, ca io nu le-am dat cu nimik.Si sunt deja cam 2-3 saptamani de atuncea.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
melku spune:
Mimmy, imi pare fff rau. O sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele astea. Dariuca ta o sa te ajute!
io o sa iau la mine clasicul iaurt, incalzit de acasa si bagat in recipientul ala termorezistent si mancam noi pe acolo pe undeva.
Mie mi-e putina teama de artificii, sa nu mi se sperie mandra.
I-am cumparat si io din parc azi cadou de 1 Dec.
, o roata din aia zgomotoasa ca se ducea la toti copiii care aveau asa ceva. I-am luat si ceva pt Mos Nicolae.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Gandacel spune:
Gata, ne-am intors de la super parada... Mare inghesuiala si nimic deosebit, insa daca as putea sa va descriu cat de maaaare era zambetul de pe fata mea si cat de bine m-am simtit ca am participat la ceva diferit complet de ce fac zilnic... ati zice ca m-am damblagit! Parca eram un copil de trei ani pentru prima data scos in lume. Mi-a facut tare bine plimbarea asta. AM facut si niste poze, dar nu am ce sa arat. Bogdan a dormit cat a fost parada, pe drumul catre si de la parada a fost numai ochi si urechi. Nu-i nimic, i-am pozat si caruciorul pe langa blindate, ca sa stim ca am fost si noi.
Ela, ca sa-i placa o jucarie trebuie din cand in cand s-o "animezi", adica sa te joci tu cu ea, sa faci diverse care sa-i placa si atunci o sa o atraga din nou.
Anda, help mic cu zodiile. Spune si tu ceva de cunoscator la ce tot discuta fetele, ca parca dupa 28 de ani, ne comportam cum ne e ascendentul, nu? Pardon, vad ca deja raspuns... Super tratatul despre gemeni!
Eu am intrebat pediatra despre pasta de dinti si apalat pe dinti in general la pitic, dar mi-a zis ca pana la doi ani pot sta linistita fara spalat pe dinti. Eu nu cred ca ma complic, inca. Atunci cand va da semne ca e interesata sa-i arat cum se face, o sa incerc... Deocamdata doar se distreaza copios cand ma spal pe dinti.
Ina, ceaiul de musetel se da ca sa treaca diareea, mai spuneam nu mai stiu cui mai demult. Da-i fara nici o grija.
Madutza, noi am facut Priorix pe 13 nov., nu a avut nici o reactie la el. De nici un fel. Poate doar starea de nervozitate si urletele care au tinut cateva zile sa fi fost cauzate de el, dar nu bag mana in foc. Nu toti copiii au reactii secundare.
Noki, noua pediatra ne-a zis ca dupa Priorix bubele pot aparea dupa vreo 2 saptamani si sa nu ii dam cu nimic! Deci ai facut bine.
La luminile de asta seara nu cred ca ajungem, ca am facut un drum enorm astazi si nu vreau sa exageram, insa le vom vedea intr-una din zilele care urmeaza! In fiecare zi ceva interesant, nu-i asa? De luni incepem o alta viata oricum, cu bona.
Va pup si ne auzim luni!
Sa petreceti frumos!
La multi ani!
Gandacel
19+ si Bogdanel (14.11.2005)
ela27oana spune:
MULTUMESC DE RASPUNS
NOKI-NU pot veni la beculete pt ac peste o ora mergem la joy sa-l sarbatorim pe vladut,asa ca le vedem alta data
si acum sa continui,acum un an la ora asta aveam dilatatie 2,contractii usoareeeeee la 15 min si o vedeam pe dariuca pt ultima data la eco,iar parvu imi spunea f serios,ca e un baietel fff frumos,si eu:exista baietei fara.....??/ca eu nu am auzit",iar parvu dupa control a declarat solemn ca nu se va naste de 1 dec ci pe 2 asa ca pana maine dim la 4 -5 nu ansc,sia sa a si fost
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
Neata pe seara,fetili!
Mimi,imi pare rau pentru pierderea ta,asha e,au zis si fetele ca era un bebe nedorit...hai sa nu-i zicem nedorit,ci ne-venit la timp,dar tot te-ai atasat de el,ca era in burtica ta;iti doresc multa liniste sufleteasca si multa sanatate!
Fetele,cat ati mai scriss.....
Nici nu mai stiu ce vroiam sa spun...aaa,ca s-a inecat ieri stefanel cu o bucata de scoch(scriu bine?),si nu-i mai iesea din gatut,si-am bagat mana si-am scos-o!s-a speriat tare,ne-am speriat si noi,el se-nrosise la fata,nu mai misca,offff...ce dracii o sa-nceapa sa faca astia mici;kiar scrie-n mami de luna dec ce a gasit o dr.pediatra in gatul,nasul sau urekile micutilor!
Deci voi ziceti ca trimovaxu'e de stat?stai s-o aud pe pedi a mea cum imi cere ea banii pe trimovax,ca n-o sa tac!ca am intrebat-o ce vaccin vom face,si-a zis ca trimovaxu'acum,si peste o luna-doua,ala cu 5 valente!Oricum,skema e skimbata fata de anii trecuti!Sunt si eu curioasa de ce...
Va poop,ma duc la codobelcu'meu,care tipa,s-a-nvatat in brate,arunca jucarii cu o furie...kiar,bebeii vostri sunt furiosi pe jucarii??
leea_cv spune:
Maaama in ce galop scrieti.
Am cetit io ceva dar nu chiar tot.Pt paginile aferente, iaca ce as avea de zis.
In primul rind multumesc pt urarile de bun revenit.
Mimi iti doresc din suflet sa treci peste tristetea grea ce te apasa acum.Tare rau imi pare.
Lavi,Ina cred ca aveti dreptate relativ la varza.Am scos-o din meniu.
Tania si Tudor al meu maninca f prost.La fel ca tine sper sa fie din cauza de dinti. Desi are deja 8.Parca a vrea sa zic pas.
Miha sanatate Iuliei cu gitul rosu.
Dordia a cazut si feciorul meu de "n" ori.Ultima data din premergator,direct in cap.Era sa fac infarct.Asa ca n-as zice ca s-a golit tolba cu cazaturi.
Madau io is pe dinafara.Ce-i cu griul incoltit??? Apropo de ghivece si T e expert deja.A rasturnat nenumarate (sau ma rog,pe acelasi de mai multe ori) si am gasit pamint in pampers si chiar in urechi.Si in continuare sta calare pe flori.
Simona e o floricica fetita ta.Sa-ti traieasca si sa te bucuri de ea.
Gindacel,Ina felicitari pt bebeii ce vor veni.Io is mai intirziata.Doar acum am aflat.Trebuie sa fiti taare fericite.Si mie mi-e dor.
In alta ordine de idei, as avea o intrebare.Mi se pare ca pe masura ce trece timpul,buricul lui Tudor iese in evidenta din ce in ce mai tare.Care-o fi cauza? Sau am io vedenii?
Leea si Tudor (19.12.2005)
anda77 spune:
leea, nu e bine dk iese buricul afara. din cunostiintele mele singurul motiv este hernia ombilicala care, dk nu se retrage ombilicul, trebuie operata pana in 2 ani. ca masuri de tratament si pediatrii recomanda sa pui un banut, o fisa, o moneda pe ombilic si s-o lipesti cu leucoplast zilnic, vezi si tu leucoplast de bebelusi sa nu se irite. si nu- lasa sa planga ca atunci cand plange iese buricutul si mai rau. si du-te sa-l vada dr. neaparat dk asa vezi, ca tot iese ombilicul.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"