Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 25
country girl spune:
WOW Irina ce elan la curatenie!
Nici pe mine nu m-a apucat febra cumparaturilor. De fapt daca stau sa ma gandesc am declarat in fata consortului ca exceptand cadoul pentru matzone (mancare dupa retete imperialiste) nu cumpar altceva pana nu ajung in Romania. Dea Domnul sa ma tina hotararea!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by tangerine
nanadana
, ce vrei sa spui?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Incercam sa-mi actualizez informatiile ref la legaturile de incuscreala dintre noi, respectiv idilele dintre piticii nostri, care cu cine...
ca am pierdut sirul...si Ilinca (10 septembrie 2005)
tangerine spune:
multumim pentru aprecieri
LiaMia, foarte tare ce face Florin; Maria e un pic mai pacifista: imi scoate rufele din masina de spalat, da se mai intampla sa le si puna la loc; pt sertare am invatat de la Irina cum se face : se lipesc cu scotch! tb sa merg mai des in vizita :)
Ina, am crezut ca vrei sa fii subversiva :); eu stiu ca Vladut e cu Miruna si Ana Banana cu Antoine si MAria e single; sper ca nu am incurcat borcanele asa ca mai departe ma abtin
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
cge spune:
Intru si eu sa o felicit pe Irina ptr elanul cu curatenia (eu nici nu mi-am pus pb asta pana acum), pe Doruletz ptr vacanta super -reusita, pe Kid ptr bucatareala.
Eu i-am aratat Ancutei aseara globulete, si i-au placut asa de tare incat le pupa.
Si a privit un mos Craciun vreo 5 minute.
E primul lor Craciun constient.
MaryIlie, ce faceti ? Cum e Andrei?
Vineri seara Victor a vomitat exact ca Andrei, l-am reparat pana azi cu regim.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mimsi spune:
Salutare zane buuuune!
Apar si eu meteoric. Cu cititul deja m-am consolat. Vaz ca prin forum bate vant de sarbatoare. De laudat ne laudam cu 6 dinti si niste muci aposi (de martea trecuta). Nu sta neam sa-i pun picaturi, ba am indraznit s-o tin in casa cateva zile si ziceai ca-i bomba cu ceas. Daca faceti vraji si doarme un pic promit sa pun cateva poze noi. Pup!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
b_irina_c spune:
Cristina
.
Vladut si-a cumparat globuri cand am fost la Auchan
. Si era cat pe ce sa cumpere si un brat de beteala. Noroc ca era si tati cu noi ca altfel plecam cu tot magazinul
.
Saptamana trecuta am fost la mall si s-a zgait vreo 10 min intr-o vitrina de la Sarra Blu unde era un bradut tare frumos si un om de zapada care-si ridica palaria in semn de salut. El ar mai fi stat, dar umplea gemul de amprente
(si probabil de bale daca'l lasam).
Pe Mary nici pe YM n-am vazut-o... Sper sa fie doar ocupata cu 'febra' sarbatorilor de iarna.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
A, si intrebarea zilei: voi unde vreti sa puneti/catarati bradul anul asta ?
Noi obisnuim sa il facem mai devreme, ca sa avem timp sa ne bucuram de el.
Eu ma gandeam sa il exilam pe brad pe balcon.
Cand era Victor mic am riscat si am facut bradul in casa.
Nu va povestesc de cate ori l-a rasturnat.
De sarbatori ne luam zborul la Slatina![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
nanadana spune:
vad ca vorbiti de braduti,aici se impodobeste pe 1decembrei , se spune ca daca copii au fost cuminti ziua ,seara trec reni si lasa bombone de ciocolata pina pe 24 decembrie pina vine mos craciun cu cadouri,la noi antoine este mic sa caut boboanele in pom,paote la anul ,asa ca anul asta o sail facem si noi in 20 decembrie
mismi primeste de la mine o vraja sa doarma alexia 
mimsi spune:
Cristina, gand la gand cu bradul! Eu ma gandeam sa-i luam unul mic pe care sa-l cocotam astfel incat sa nu-l poata atinge. Sau unul de plastic cu toate fixe in el
. Mi se pare ca anul asta e cel mai delicat dpdv al bradului. Gresesc?
Gata, pt ca a dormit copila am pus si poze. Ne puteti vedea aici
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)