Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 24
tangerine spune:
irina, m-ai impresionat cu curatenia; si mi-ai adus aminte ca nu am mai spalat perdelele de 2 ani; cred ca ar fi timpul, nu? sper ca nu mocirla de pop corn de pe covor creata de Maria si Vladut te-a mobilizat :) (Maria i-a aratat lui Vladut modul corect de utilizare a popcornului
si Vladut a fost de acord)
imi si imaginez pe Vladut alergand dupa tine prin casa :)
am admirat si pe cei trei muschetari: Miruna, Vladut si Ana Banana in plina actiune
Doruletz, frumoasa poze, frumoasa pitica si frumoasa vacanta; la mai multe!
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
nanadana spune:
bonjour
ce de laude in dimineata asta
tinem sa felicitam pe toti si toate cu un mare pupicel 
country girl spune:
Aha, va tineti de vizite?!!!![]()
Da' cu incuscreala cum mai stati?
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Meme1 spune:
'Neata fetelor,
fug acum dar voiam sa ii spun Biancai ca are PM.
Revin mai tarziu un pic.
Pupici tuturor si o saptamana buna.
PS. Sper ca merge acum link-ul de la pozele de la gym...
Meme
LiaMia spune:
neatza la pranz!
am admirat copii tare frumosi si destepti: Miruna, Vladut si Maria! Sa fie sanatosi sa va bucurati mereu de ei! mi-au placut mult si jucariile, chiar istete. poate o sa i le aduca mosul si lui Florin 
kid, felicitari pentru meniul deosebit! ce rabdare ai avut sa stai sase ore sa gatesti... si mie imi place emisiunea aceea, chiar am prins ieri jumatate din ea. e haios tipul si stie sa faca lucrurile sa para usoare si placute ![]()
LiaMia si
Florin
miflore spune:
Buna dimineatza intr-o frumoasa zi de luni!
Hildi, am citit mesajele, e ok.
Nanadana, te asteptammmmm!
Irina, esti
cu curatenia! Eu inca n-am demarat nimic...hmmm... presimt ca ma voi inghesui din nou cu curateniile si cadourile...
Bravo Mariei Ramonei care e atat e politicoasa si stie atat de multe!
Ruxandra, e chiar nasol daca nu mai vine bona...poate totusi revine. Bafta multa! Tu cand mai vii prin Militauri, ai fost in week-end? Mie mi-ar place sa ne-ntalnim si in timpul saptamanii, mai pe seara.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Neata! Am o leneeee...
Tangerine, si Dinu haleste singur tot cu furculita de plastic dar trebuie sa fie ceva semisolid, altfel se scurge tot.
Mi-au placut la nebunie cei trei pitici: Miru, Vlad si Ana-banana! Cea mai tare faza mi s-a parut aia cu desenatul pisicii, chiar semana a pisica bine de tot!
BiuMil, si eu am comandat la prieteni jucaria, multumim Doruletz! Eu o pastrez pt cand ies din maternitate, cica e bine sa vii acasa cu o jucarie frumoasa din partea lui bb2. In rest, incerc sa ma infranez cu jucariile pt ca are destule si nu se mai bucura corespunzator. Am prieteni ai caror copii, ceva mai mari, de 4-5 ani, nu stiu ce sa-i ceara lui Mos Craciun, au de toate. Mi se pare nasol de tot sa le dai atatea fara sa le lasi timp sa viseze la ceva. Nu e cazul la varsta la care sunt ai nostri dar vreau sa fiu atenta.
b_irina_c spune:
Ramona hi hi hi... Sa stii ca Maria mi-a dat o idee pe Craciun in cazul in care nu va fi zapada
.
Decizia legata de curatenie era luata mai demult
. In fiecare an o las pe ultima suta de m si ma apuca nervii ca nu am timp si de mancare, cadouri si curatenie... Asa ca anul asta o iau din timp
. Oare ce-o fi cum mine
?!?!
Inca o tura de multumiri pentru laudele voastre 
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
LiaMia spune:
tangerine, cate stie sa faca maria... bravo ei!
ioana, cartile alea de sub masa care stau stiva, chiar nu sunt atacate de Miru?
Florin darama si imprastie tot ce prinde. la noi e un adevarat camp de lupta zilnic, iar seara trebuie sa strang toate cele si sa le plasez la locul lor. am incercat sa-l cooptez la aceasta treaba, dar fara succes: deschide hibloul masinii de spalat - imprastie tot, carti din biblioteca - pe jos toate dc le prinde, pantofii din hol - luati de siret, invartiti si dat drumul sau tarat dupa el prin casa, sertarele de la comoda - deschise si continutul lor facut sa zboare, in bucatarie mi-a ciobit toate smalturile pe care a pus mana (vaide vecini...), dulapurile cu vase au cate o lingura de lemn pavaza sa nu deschida usile, dar te pui cu Florin - a invatat sa scoata lingurile si sa deschida usile bine-merci si sa se serveasca cu ce-i place daca nu e domolit...
mda, hai ca l-am "laudat" destul... bine ca vad la voi ca mai sunt si copii mai cumintei, mai vorbareti si in general "mai > " si imi fac sperante ca are de la cine lua exemplu bun ![]()
ultima faza: are o carte cu o ratusca si la un moment dat aceasta plange si florin se face si el ca plange si-mi arata lacrimile ratustii ![]()
LiaMia si
Florin