Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 23
miflore spune:
Cristina, multumesc frumos pentru ajutor!
Ai facut un mare bine!
Anya, acum am citit ca mi-ai admirat fata.
Adevatul este ca Ana nu arata deloc slabuta, are doar putine kg. Am cantarit-o aseara si a ajuns la 9500gr.
Bianca, sa stii ca dvd-ul e de mare succes, chiar daca mai are intreruperi; fi-mea e hipnotizata, hotarat lucru, si are bucati preferate.![]()
Nanadana, multumim pentru invitatie!
Sa speram ca data viitoare ajungem si prin Paris; dar tu cand vii prin Ro sa ne faci o vizita?![]()
Doruletz, super poze!!!
Am avut ce admira!
Ina, multumesc pentru felicitari, mami a mea e Ecaterina!
Ruxandra, felicitari Mateiului pentru maseluta!
Hildi, eu ti-am trimis PM, nu mai vrei dvd-ul? Eu ti-l trimit instant.
Si cu un pic de intarziere LA MULTI ANI GABI!
Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta frumoasa!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Bianca, something bad is happened si nu pot vedea micul pictor!
Tablita si masa nu stiu de unde o sa iau, dar o sa iau! ![]()

Nanadana, multumim!
Ce-mi creste inima cand imi spui ca seamana cu mine!![]()

Hmmm, mai e nitel pana la miezul noptii si eu bantui pe-aici...maine dimineatza oare cine va fi cu ochii de faianta?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
miflore cind o sa apar cu siguranta nu ai sa scapi ne vizitata 
biancaam vrut sa il admir pe micutul piccaso,dar din pacate nu merege ![]()
Hildegard spune:
Ce copii frumosi: Ana, Vlad, Miruna.
Un pupic din parte mea la toti 3

.
Imi pace jocul acela cu cilindrii. Si eu ma gansdesc sa-i cumpar la Steff.
Miflore, ti-am trimis 2 mailuri si azi un PM.
Steff umbla prin toata cas...imi deschide dulapurile cu oale in bucatarie. Mai nou ii pla maimutele...le imita de numa.
Si inca ceva: incpe sa danseze cand aude muzica. E asa de haios.![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
alexuta2005 spune:
Neata' !
Gabi, La multi ani! 

(e chiar intarziat dar sper ca o sa ma ierti)
Sa va povestesc ceva si despre Alexia ca nu m-am mai laudat de mult.
Alexia merge bine, se plimba prin casa cu telefonul la ureche, de fapt ea ne imita pe noi ca noua ne place sa vorbim la tel. plimbandu-ne prin casa.Cand vede ca nu o mai tin piciorusele se mai pune in 4 labute si merge cum a invatat ea.
Mai nou se urca pe mobila.Se urca singura in masinuta si din masinuta se urca pe biblioteca.
Nu suporta ordinea deloc.Daca vede ca jucariile sunt aranjate asa o streseaza ca intr-o secunda le imprastie prin casa.
Mucisori mai avem dar nu foarte multi.A reactionat foarte bine la raceala asta.
Ce ma streseaza pe mine e ca Alexia nu are dintuci inca.Mai sunt copii fara dintuci?I-am dat samanace odata o jumatae de maslina si cand a muscat din ea am vazut doua urme de dintuci dar nu ies deloc la iveala.
Acum se trezeste si ea la o ora mai decenta adica la 7.De fapt de 3 zile eu iam dat ceai de tei indulcit cu sirop de muguri de brad, facut de mine.
Ma streseaza rau ca nu stiu ce sa-i aduca Mos Craciun? Voi la ce v-ati gandit?
Casiana si Alexia
BiuMil spune:
ok Miflore. ma bucur ca ii place Anei si imi pare rau ca sunt probleme cu calitatea...al nostru merge bine, nu se intrerupe (sotul a vrut sa ti-l dam pe al nostru dar eu am zis ca mai bine iti dam o copie noua, mai putin uzata...deci, mea culpa)
nu stiu de ce nu se vede poza?! e in albumul comun, la "arts&crafts"!
ne-am horatat...mosul ii va aduce lui Milan Vsmile baby. Doruletz, iti multumim pt idee!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
tangerine spune:
salut
mai dam si noi un semn de viata; eu am avut o luna deosebit de stresanta la birou; mi-am facut timp sa va citesc si sunteti relaxarea mea zilnica; nu am scris pana acum pentru ca nu am avut starea de spirit necesara
m-am distrat pentru ca m-ati dat gravida pe forum; nice try, dar chiar nu e cazu acum; felicitari noilor gravidutze ca am vazut ca bate vant tare de insarcinare
sanatate si pupici copilasilor care au trecut prin incercari grele; si Maria e la sfarsitul unei raceli mucioase tare; a ajuns in stadiul de tuse; sper sa treaca cu timpu; ne-am tratat cu oscilo si cu aspiratorul pt ca din fericire nu am avut febra
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor perioadei
in rest, ca sa ne laudam MAria stie din ce in ce mai multe cuvinte; foloseste competent Da si Nu; stie ce inseamna jos si spune; stie sa spuna si merci- e foarte politicoasa; iubeste copii si citim cu ardoare albumele de poze ale familiei si stim mai ales numele copiilor care apar; daca n-ar chinui pe motanul mamei, ar fi perfecta :) am fost ieri in feeria si era un loc de joaca pt copii temporar si s-a jucat f bine cu copii mai mari ca ea cu un an doi; pot sa spun ca mersul in parc e cel mai educativ lucru - pt MAria cel putin; si pt Tonnia special: Maria mananca singura-am descoperit accidental in weekend, insa doar cu furculita (ia alimentele cu furculitza si le duce in gura); si-a dat ea seama ca lingurita e pt bebei; tb sa ii cumparam insa niste furculite de plastic si sa repetam experimentul
incetez aici cu laudele - au fost oricum pt intreaga luna lipsa :)
pt Ioana: suntem foarte interesati de proiectul cu gradinita/centru de activitati/etc; vorbim pe mail sau pe mes
kid: cum se numeste cartea de bucate a lui Jamie? si eu sunt fan
si ma bucur ca v-a revenit tastarnitza
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
country girl spune:
No' buna dimineata!
Intru si eu repejor sa zic ca de azi am reexpediat-o pe mamzel Ilinca la cresa. Unde batea vantul de dimineata, adica efectivul de tineret este nesemnificativ. I-o fi imbolnavit pe toti ailalti?
Aku ma fac ca muncesc. Cartea aia a lui Jamie mi-o doresc si eu (fac cumva s-o cer cadou de Craciun de la ai mei parinti). Barbat-meu este mare fan bucataria lui Jamie si cu ocazia asta primeste o noua sursa de inspiratie gastronomica. Poate-poate se prinde...
si Ilinca (10 septembrie 2005)
b_irina_c spune:
neata'
Gabi La Multi Ani! Sa fii fericita alaturi de familia ta! 
Multumiri multe pentru laudele la adresa lui Vladut 
!
Vineri seara a venit Maria (Ramonei) la noi in vizita si trebuie si eu sa o laud ce frumos zice ea 'merssssi'. E o dulce
. sper sa pun si eu diseara poze, ca de la o vreme sunt tare comoda la faza asta
Mai nou jocul preferat al lui Vlad e alergatul dupa mami
. Eu alerg prin casa si ma ascund si el vine intr-un suflet sa ma caute. Si se amuza copios de fiecare data cand ma gaseste.
Si acum sa ma laud pe mine nitel
. Am spalat si calcat toate perdelele din casa si am lustruit toata baia
. Ca sa nu mai zic ca am reparat peretii unde candva au fost lipite cu super glue diverse personaje din desene animate. Eu inca nu am intrat in febra cadourilor, ci dor in aia a curateniei.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Buna dimineata
Mai, ce de vizite va faceti ...
Pe mine ma asteapta o perioada super cah, si cu munca si acasa. N-am sa zic decat ca bona nu mai vine de azi si nu stiu cand o sa vina iar si daca o sa mai vina, asa ca pe langa oboseala legata de trezirile nocturne mai adaug si dracii provocati de vestea asta.
De curatenie si cadouri nu mai pomenesc nimic, va invidiez pe cele care aveti timp/dispozitie de asa ceva.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)