Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Urez si eu un pic cu intarziere LA MULTI ANI pentru Gabi, de 3x mamica! Sa iti traiasca minunile, sa fii fericita si sa scapi de toate grijile: samburelul nr 3 e bine sanatos!!!

Doruletz, am vazut pozele cu Alexandra ta , cea blonduta, si irezistibil de plinutza, imi place mult, mult de tot de ea si ma bucur ca ne-ai aratat poze cu ea din nou.
Si felicitari pentru vacanta de vis, sunt superbe pozele . La caldurica in noiembrie, ce placere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cine vrea sa admire niste copii frumosi si destepti, o poate face in pozele urmatoare - astazi au venit la Miru in vizita Vladut al Irinei si Ana-Banana Zinei. Aici sint Miru si Vladut cu cilindrii, aici tot ei dezlegind un puzzle, iar aici desenind o pisica. Aici sint toti 3 mincind popcorn, aici uitindu-se dupa o jucarie si aici tot ei. Din pacate mi s-au terminat bateriile inainte ca Ana-Banana sa se aseze pe perne in virful patului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, bravo piticotilor care s-au intalnit! m-am uitat si la poze de cand era miruna mica-mica, iti vine sa crezi, ioana, ce mult s-a schimbat, cate lucruri a invatat?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, s-au schimbat mult, si o sa se schimbe in continuare; nasa mea are o fata de 3+ ani, si zice ca abia isi aminteste cind era si a ei de 1 an. Am vazut ca ai pus anunt la mica publicitate inainte de a-mi spune; eu nu caut aparatoare, vreau sa pun salteaua direct pe jos, si sa-i fac ceva in jur. Daca vrei, o sa pun poza cind e gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cge, acum m-ai amuzat tu. O sa am grija sa nu spun mereu aceleasi prostii, ca sa se vada ca mai citesc pe ici pe colo

Bianca, lasa periaju' .

Schema de vaccinare este f simpla si clara (e cea care e trecuta in carnetul de vaccinari). Nici eu nu stiu de ce se fac tot felul de "artificii", nejustificate dupa parerea mea (am mai spus asta). Ministerul impune vaccinarea obligatorie in Ro, care spune ca la 1 an se face antipolio cu DTP si la 15 luni ROR-ul. Vaccinarea ROR s-a introdus in urma cu cativa ani (obligatoriu), pentru ca pe vremea noastra nu se facea. Restul (antigripal, antivaricela, anti haemophilus, antimeningococ sau mai stiu eu ce) sunt facultative. Le face cine doreste. Asa ca prea mare mister nu e. De ce nu li se spune clar pacientilor care este mersul treburilor, deja nu pricep. Ca doar deciziile astea nu se iau asa peste noapte.

Editez: am vazut ce-a spus Ina despre asta; deci si la ei e f clar cu vaccinarea. Asa e si normal.

I-am admirat si eu in poze pe Miruna, Ana si Vladut. Ce copii frumosi! Iar Ana nu este asa slaba precum o descrie mami a ei. E doar o fetita delicata .

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara frumoaselor!
Sper c-ati admirat-o pe Ana in pozele cu Miru si Vladut!
Si asa-i cum zice Ioana, merita o poza tolanita fiind in patul conjugal!
In drum spre casa mi-a adormit in scaunul de masina si cum n-aveam de gand sa ma duc spre Pitesti am trezit-o cand am ajuns acasa; ca urmare somnul fuse si se duse
Sa va spun concluzia vizitei: in curand si Ana Banana va avea tablita de scris cu masa din aia de care are Miru; e super!
Multumim Ioana pentru gazduire.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina !nu stiu la ce te referi?

Bravo pt intalnire! si multumim pt poze! sunt glumeata rau azi...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

o poza cu micul pictor. asa ne-am distrat azi!

edit: sunt super pozele cu copiii! de unde luati tablita? a reaparut la Auchan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara la fete

am venit si noi acasa ca am fost haimanale am umblat pe la nasi unde antoine a fost foarte mandru ca a fost rasfata de mult popor,chiar sa uitat si nene doctor(un prieten al nostru care este dentist si va dati seama ca imediat la luat la puricat) la ditii si spune ca sint bine iesiti pina acuma

Ioana are niste ochii Miruna !!!!!!!
irina este un dulce Vladut
miflore nora mea este o dulce si ce bine iti semana ii facem un mare pupic de la mine si Antoine
dorulet este o dulce alexandra
kid eu una chiar am inteles ca faci placita ,dar totusi ce de bunatati ai facut!!!!!!!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by BiuMil
sa stii insa ca eu sunt destul de sadica sa intreb chestii de mai multe ori....chiar spuse de dr mai demult, ca sa vad daca imi zice tot timpul acelasi lucru. am eu un fix ca dr mai baga si povesti...bineinteles persoanele de fata se exclud

Despre asta spuneam, Bianca

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput