Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Codruta, ti-a spus bine dr. tau, ROR-ul se face la 15 luni.
Bianca, m-ai amuzat. Normal ca dr. spune mereu aceeasi schema de vaccinare. Ca doar asta e treaba lui, sa o stie. Pai tu crezi ca mai uita cate ceva si apoi se lasa impresionat de parerile pacientilor?
LiaMia, banuiesc ca voi ati facut DTP+antipolio la 1 an, asa ca la 15 luni urmeaza ROR-ul.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anya multumesc . Doctorul meu mi-a spus acum vreo saptamana ca ror-ul il vom face la 18 luni avand in vedere campania cu antirujeolicul.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina, in sensul ca nu zice azi ca se face nu stiu ce vaccin si peste o sapt ma cheama sa fac altul, cum am auzit si pe la mamici in parc...cum a patit si Codruta. schema pe care am discuta-o la inceput, adica acum un an aproape nu a suferit nici o modificare.
sa stii insa ca eu sunt destul de sadica sa intreb chestii de mai multe ori....chiar spuse de dr mai demult, ca sa vad daca imi zice tot timpul acelasi lucru. am eu un fix ca dr mai baga si povesti...bineinteles persoanele de fata se exclud

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bianca si pe mine ma amuzi.
Pai daca intr-un an dr. zice aceleasi lucruri poate fi un semn si ca n-a mai citit nimic intre timp.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by Anya20
LiaMia, banuiesc ca voi ati facut DTP+antipolio la 1 an, asa ca la 15 luni urmeaza ROR-ul.
Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

merci, alina. ai dreptate... am vrut sa ma uit pe carnetul de vaccinuri, dar din pacate doctora nu a trecut ce i-a facut la un an si eu m-am ametit

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hehe...acum ma amuz eu. pai daca imi da explicatii diferite de la o vizita la alta in legatura cu acelasi subiect, inseamna ca a citit prea mult si e confuz!!!! ma rog, ati inteles voi ce am vrut sa spun! bine ca v-am descretit fruntile

am priceput si ce s-a intamplat in cazul codrutei (desi dr a "uitat" cand se face ror si si-a adus aminte peste o sapt)....totusi, de ce exista atatea pareri si scheme de vaccinare (de fapt mi se pare ca e doar una, doar ca se mai aduc modificari pe ici pe colo)? nu e o treaba clara de la minister ?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sara buna!
Cu intarziere La multi ani Ecaterinelor, daca avem printre noi!
Ci eu aici in lumea mea ma simt atat de rupta de realitate ca nu stiu nici in ce data, nici in ce zi a saptamanii ne gasim.
Copila mea si-a revenit cred in proportie de 99% sau cel putin sonorul i-a revenit la maximul cunoscut.
Ca vorbiti de scheme de vaccinare si doctori, pai aici e o singura schema de vaccinare cunoscuta si batuta in cuie, se fac vaccinurile mai precis decat vine trenu japonez. Doar ca se intampla sa dai si pe aici la consultatia gratuita de cate un doctor care habar n-are ce vaccin urmeaza sa dea in ziua aia copilului, nu accepta sugestia asistentei care de treijde ani stie cum vine treaba si prin urmare se ciufuleste si nu face el vaccinul care trebuie la o anumita data ca asa vrea mushkiu lui. Deci... lumea ideala nu exista

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Diana, sper si eu sa ne vedem. TREBUIE sa mai scap de acasa ca nu se mai poate! Se pare ca planurile pentru amarata aia de saptamana de vacanta sunt foarte ambitioase, adica n-o sa stam toata saptamana la Cluj ci doar intre 22-26. Ceea ce ma cam inerfeaza, dar pana nu divortez trebuie sa mai cedez si consortului cate un favor. Pe care o sa am eu grija sa-l plateasca cu varf si indesat.

Mergi la inceput

Doruletz, matzonele meu a ramas la bunici, Ilinca il vede doar in vacante. Pana acum a fost prea mik sa reprezinte un stres pentru bietul motan, dar vacanta asta de Craciun s-ar putea sa reprezinte un moment de cotitura in relatiile dintre ei

Asa, in general, abia astept sa vina ziua de maine sa se intoarca Ilinca la cresa ca mi-a facut nervii prastie in ultimele doo zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raspund si eu repede sa nu pierd ideea:

Mai fetelor, eu nu faceam placinta pe buuuune!! Hahhaaaa, am ras de m-am prapadit, se vede ca umbla gravidutzele printre noi de toate aveti pofte!!! Am zis ca ma opresc din scris ca fac o placinta prea mare, dar ma refeream la cat de mult am scris, nu ca ma apucasera talentele culinare acum!!!

Totusi, ca sa ma laud: am cumparat cartea de bucate a lui Jamie (ala de are emisiunea pe TVR 2) si azi am executat pui cu lamaie si rozmarin la cuptor, orez cu ghimbir si ardei iuti si pere coapte cu sos de vin si crema de nuci. O minune, dar am stat vreo 6 ore in bucatarie, asa ca mut cartea in biblioteca si o las acolo. Si cand te gandesti ce repede pare Jamie ca gateste...la TV!!!

Mergi la inceput