Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
BiuMil spune:
doruletz, nu mai suci cutitul in rana...la noi o sa gasim la anu' si la multi ani asa jucarii! cea de la vtech pare supeeer, ce sa mai zic de restul! sper sa vina un Mos darnic la voi cu cat mai multe de pe lista![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
codruta_grg spune:
Buna seara! Am venit din Vatra Dornei si sunt cam obosita, ca a fost tare rapid totul. Mi-am luat haine de la TCM-ul din Dorna, o gramada. Dar au scumpit lucrurile, smekerii.
Irina mie mi-a placut Brasovul mai mult decat Clujul, poate ca sunt obisnuita cu Clujul. Cred ca nu ai avut timp sa ma suni. 
Diana, noi chiar nu ne intalnim? Nici pe la cluj rulz nu intri..Dar vi la Gala (centrul de calarie din Floresti) de Mos Nicolae?
Norina, noi avem 10 kg 1/2 si folosim nr. 5 de vreo luna.
Hildi, eu ti-am spus ca ti-l trimit dvd-ul, numai sa ai rabdare pana mi-oi face io timp (vreo 2 ore) sa merg la posta (ca stii ca am fost foarte ocupata zilele astea)
Meme am incercat si io sa vad pozele, dar something bad happened.
Ina, sanatate si felicitari pentru verighete 
Doruletz, cum sa nu te tinem minte?! Foarte frumoase pozele cu Alexandra, de revista e 
Si eu am chiloti nr. 6 luati de bunicu..
Pe noi ne-a sunat doctorita sa facem ROR-ul acuma. Ati facut careva la 1 an trivaccinul acesta?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
BiuMil spune:
codruta, Milan a facut la 1 an ROR. Voi ati facut anti-rujeolic simplu la 15 luni? intreb doar, nu comentez, pt ca nu stiam ca se face AR simplu la varsta asta, in carnetul nostru cu vaccinari AR apare la 7 ani(!!!)...bai ce zapaciti sunt astia cu vaccinurile astea!
doruletz spune:
ce ma bucur ca nu m-ati uitat ![]()
Ina, hahaha ,exact asa fac si io, daram usa la magazinu de jucarii (de hainute nu mai vorbesc) si pe pitica o gasesc seara cel mai adesea jucandu-se cu tubu de pasta de dinti! Da asta nu ma impiedica sa reincep a doua zi. Si io am admirat-o pe ilinca cea zambareata si pe matzoane de asemenea. Cum se impaca? Alexandra alearga bietele mātze, le trage de coada, de mustati... Noroc ca din cand in cand mai ia cate o zgarietura si se potoleste...cateva minute pana uita si o ia de la capat. Bietii pisoi sunt traumatizati deja.
Noi am analizat multe destinatii (printre care si Cuba) pana s-o alegem pe asta . Am ales Guadeloupa pentru siguranta sanitara, mi-am zis ca e piticania prea mica s-o expun la diverse riscuri tropicale. ne ramaneau deci antilele franceze. Data viitoare insa ne indreptam si noi spre locuri mai pitoresti.
Codruta si noi am facut vaccinul ROR, chiar in saptamana cand a implinit 1 an. merci de complimente si petra e o frumoasa, mereu o admiram in albumul comun.
BiuMil, cand mai vii la Bercy mergem impreuna la magazinul de jucarii. Io p'acolo imi petrec toate pauzele de pranz, e foarte aproape de serviciul meu (din pacate
). Sper ca nu confund... de obicei am memorie buna, va zisei ca citesc cu regularitate la mamici.
gata, noapte buna
Alexandra - 13 octombrie 2005
LiaMia spune:

se vede ca e we
trageti chiulul la greu
edit: codruta nici noi n-am facut ROR la 1 an, ci DTP+antipolio...
biumil n-am facut nici un anti-rujeolic la 15 luni. de altfel cred ca doctora lui de familie ne-a abandonat, ca nu s-a mai interesat deloc de copil de pe la 6 luni, iar eu vazand atata nesimtire am cautat o pediatra la care sa-l mut si gata! nu mai vreau sa ma enervez! cand l-am dus la un an la vaccin se uita doctora prin mine si cand am intrebat-o cand mai trebuie sa-l aduc la control a mustacit in barba... nu mi-a raspuns nimic concret... de vaccinul urmator nu mi-a zis nimic
ca la romani... la clinicile private din romania cum o fi cu abonament pentru copii? stie careva? sunt mai responsabili?
LiaMia si
Florin
kristinutza spune:
uau, doruletz, superbe pozele
!
si noi am analizat destinatii diverse, tropicale si pitoresti
, insa am preferat sa ramanem pe plaiuri mioritice. puteti vedea la noi in album poze incantatoare de la costinesti, predeal, suceava... ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
Buna dimineata!
"La multi ani,Gabi!",sa fie toate asa cum iti doresti!
Doruletz,faine toate jucariile alea;parca cel mai mult mi-ar place sa-i iau pruncului kitul ala "comestibil".
La noi in familie consortu-i obsedat de jucarii pt fi-su si isi ia mustarea de la mine.Ultima achizitie e o masina cu telecomanda de la chicco,pe care chiar n-a putut-o lasa acolo,asa mult i-a placut.Are vreo importanta ca-i pt copii peste 2 ani?Doar el(consortul)cam pe acolo se incadreaza.
Ai o piticanie minunata,pe care o invidiez pt apele alea turcuaz.Faina vacanta!Sa va fie de bine!
Codruta,ar fi fain sa ne intalnim,ca mi-e dor de voi.Da ce se intampla acolo de Mos,ca io habar nu am?Da detalii si om vedea ce si cum.Important e sa fie copiii sanatosi,ca atunci le putem face pe toate.
Ina,poate pui de-o cununie acuma cand veniti in tara.Sper sa ne vedem cu aceasta ocazie.
BiuMil spune:
LiaMia, nici noi nu am facut AR la 15 luni. mi s-a parut ca am inteles de la Codruta ca Petra a facut...noi mergem la clinica privata, dar fara abonament...in privnta vaccinurilor sunt mai responsabili zic eu, cel putin de cate ori i-am expus dr diferitele variante auzite pe forum mi-a spus mereu acelasi lucru, semn ca are bine schema in cap...
acuma o fi buna nu o fi, nu stiu...dar seamana cu schema din carnetul de vaccinari primit la spital.
Doruletz, nu stiu cand mai ajung la Bercy...pacat ca nu am stiut atunci ca esti prin preajma! daca e dupa mine nu mai ajung asa repede ca m-am saturat sa plec si sa las copilul acasa. totusi cred ca e greu sa rezisti tentatiei, la cate magazine cu jucarii si haine sunt!
codruta_grg spune:
BiuMil, la 11 luni am facut antirujeolicul. Ne-a chemat la 7 luni dar nu am vrut sa i-l fac asa repede. Iar ROR-ul ne-a spus dr. ca se face la 18 luni si ne-a chemat acum, mai repede cu 3 luni (adica la 15 luni).
Diana, intra pe www.parinticlujeni.ro, ca acolo afli toate detaliile.
Doruletz 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Carmi spune:
Buna duminica !
Doruletz, faine poze si super-faina domnisoara. Noi avem jucarii asemanatoare cu cele de care zici tu, da nu prezinta deloc interes pentru Fabiano. El are alte preocupari: sorteaza chiloti, pantofi, le linge talpile, muta cabluri prin toata casa, se uita cu jind la valiza de scule a lu“ta-su“ si innebuneste setarile de la cuptorul cu microunde. Asa ca am jurat ca nu-i mai iau nicio jucarie. I-am dat o tastatura si un mouse de la un pc mai vechi, doua telecomenzi fara baterii, un ap. foto stricat si e foarte fericit asa.
La multi ani frumosi, Gabi !
Pup toate fetele.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video