Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI, GABI ARAMA! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

norina, nici mie nu mi s-a parut diferenta intre 4 si 4+, dar dupa ce i-am schimbat copchilului pampersul, am observat ca nu mai facea urme pe picioare concluzia: este totusi o diferenta! ... no suntem pe 4+ de cateva luni si tot ma intreb cand o sa evoluam la altele. bine-ar fi sa inceapa sa presteze si la olita, dar nu pare incantat: imi arata olita dupa ce face si imi spune "kk"

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

II zic si eu La multi ani! mamicii noastre x3.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gabi, la multi ani!!!

radu are preferinte clare la sortat incaltamintea: ghetele lui taica-su stau o-bli-ga-to-riu nu-mai in cosul caruciorului, iar ghetele personale stau exact in vasul de wc .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

E tare de tot Raducu!

ia sa ii iexplici tu ca saptamana viitoare toate, dar absolut toate ghetutele trebuie sa stea langa fereastra pt ca o sa vina Mos Nicolae si le va umple cu cadouase.

chiar v-ati gandit la ceva cadouri pt luna ce vine cu pasi repezi?

Ina bulina mama de Ilinca budinca...ai asteptat trei luni sa iti fie gata verighetele sau cum? si pe cand evenimentul cu ? Saracuta de tine ...nu de mult bubatul...acum raceala... de la noi fara virusi.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc tuturor !

Va invit pe toate la

Sa nu va imaginati ca am pregatit ceva din toate astea

Mi-a ajuns balamucul de pe 8 noiembrie .Dar nu stiu daca voi scapa si miine .Deja am niste presimtiri ...Apropouri ...

Stiti ce imi place , ca pina acum toata lumea imi lua o bluzita , un plover ,ceva cosmetice .Acum , cind am ramas insarcinata inainte de zilele mele ,le-am cam dat planurile peste cap .Au inceput sa se reorienteze :deja am primit primul covor pentru casa noua

GABI12+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hop si io pe aici desi nu stiu daca ma mai tineti minte dupa atata vreme de tacere. Insa va citesc cu regularitate, admir piticutii si progresele lor, mai pun cate o poza in album (apropos, nu mai avem rubrici noi?) Din pacate nu prea am timp sa scriu mai des.

Hildegrad io am einsteinul cu animalele salbatice, zi-mi daca il vrei pe asta sau numai cele domestice te intereseaza.

Io sunt in cautare de idei de jucarii (ca mai toata lumea pe aci din cate am citit) si voiam sa mai aflu pareri de la mamici avizate.
De exemplu, am gasit intr-o revista de cupii ca www.vsmilebaby.co.uk/" target="_blank">V.smile Baby ar fi fost aleasa jucaria anului 2006. O are careva? Si daca da, ce parere aveti? Taticul alexandrei nu prea e de acord sa-i luam una, el e adeptul jucariilor clasice (de lemn daca se poate) cu care sa invete forme, culori etc. Si io as fi de acord numai ca deja are niste exemplare cu care se joaca putin si apoi tot la telecomanda tv-ului sau calculator vine. Pe de alta parte taticul Alexandrei are si un alt gen de obiectie, cica daca da asta de gustul consolei de joc nu o sa ne mai putem noi uita la Tv

Alta optiune ar fi www.eveiletjeux.com/Produit-504515/clavier-miniclick-comfy-des-tout-petits.htm#" target="_blank">tastatura de calculator pentru micuti, se branseaza la calculator, exista si CD-uri cu jocuri adaptate lor. Problema de mai sus insa ramane doar 'obiectul incriminat se schimba'...

Am mai vazut diverse "mese de activitati", una care e un fel de www.perenoel.com/jouets/PGU93228-aire-activites-animees.phtml" target="_blank">lego pentru cei mai mititei , alta www.perenoel.com/jouets/PGU82549-table-activite-boulier.phtml" target="_blank">din lemn. Inconvenientul e cel de mai sus, mi-e teama ca o sa le abandoneze repede.

Mi-a placut si www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2481&e=product&pid=29031" target="_blank">robotelul Toby care canta, danseaza, isi misca ochii, deseneaza, numara si zice alfabetul (m-as fi asteptat si sa schimbe copilu si sa-i dea sa manance da' vad ca asta nu face ). Insa i l-am aratat putin piticaniei in magazinul de jucarii si nu a parut prea interesata, se vede ca nu avem aceleasi gusturi...

Altele care mi s-au parut interesante:
- www.eveiletjeux.com/Produit-G23002/set-du-jeune-musicien.htm" target="_blank">setul tanarului muzician => sper ca e vandut impreuna cu 2 perechi de dopuri de urechi pt parinti
- www.eveiletjeux.com/Produit-201932/magnetico-valisette-junior.htm" target="_blank">Valiza cu piese magnetice=> un fel de lego cu magneti
- www.apache.fr/coffret-d-eveil-mini-kids/art/frfr_00003070.html" target="_blank">kitul de creatie mini-kids de la Crayola => se foloseste incepand de la un an, contine carioci lavabile (si comestibile ), pasta de modelat, pictura pentru degete etc
- www.eveiletjeux.com/Produit-202169/chariot-de-marche-rouge-et-vert.htm" target="_blank">Cariucor de impins jucarii
Hai ca ma opresc aci ca si asa e foarte greu de decis mai ales ca nu-s ieftine si, asa cum am spus, ea se joaca mai mult cu lucrurile din casa (telefon, telecomanda, mouse etc) iar jucariile zac intr-un colt

In rest, noi n-avem prea multe noutati, inca trebuie sa o tin de manuta ca sa mearga altfel sta singurica in picioare da' nu se 'lanseaza', probabil ca ii e frica inca.
Saptamana trecuta am fost cateva zile in vacanta in tarile calde, a fost foarte incantata piticania, s-a jucat in nisip, s-a balacit in ape turcoaz, ne-am plimbat cu vaporul si am facut excursii prin jungla. N-am avut nici o problema cu decalajul orar, nici cu zborul peste ocean, mi se pare chiar ca in avion e mai linistita decat acasa unde m-a disperat cu zbieratele. Ai vostrii tot asa urla cand vor (sau nu vor) ceva? Sau doar io am nimerit una cu sonoru defect?
Aici sunt mai multe poze noi cu Alexandra in vacanta

la mamici si mai ales la cei mai frumosi piticuti!

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Intai de toate, La multi ani Gabi!

In al doilea, al treilea, al patrulea si celelalte randuri, jucariile si bugetul alocat lor si depasit cu indrajire luna de luna constituie si preocuparea parintilor Ilincai de luni bune.
Spun a parintilor, fiindca tot asa si Ilinca este a b s o l u t dezinteresata de cele mai sofisticate jucarii si absolut fascinata de surubelnitze, piulitze, telefoane mobile, telecomenzi, cabluri si mufe etc
Ceea ce n-o impiedica pe muma-sa sa sparga pusculitza in magazinele de jucarii saptamanal si pe tat-su sa ameninte ca ne muta in pivnita cu toate cele.

[Innaa, am asteptat 4 luni jumate sa-mi confectioneze mie verigheta fiindca onorabilii de la Piaget nu aveau in standard masura inelarului meu. Cat despre cununia religioasa mai are de asteptat pana cand reusim sa incropim ceva. Era cat pe ce sa fie anul trecut dar s-a ocupat mama soacra de organizare si n-a iesit nimic]

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Doruletz, ti-am admirat piticania zilele trecute cand ai postat la sectiunea celor cu cosuri adolescentine
Mie personal mi se pare absolut irezistibila cu parul ala blond roscat si okii mirati albastri.
Iar ideea cu Guadelupa ne-a suris si noua. Cu toate astea prioritara ramane Cuba, ca vreau s-o mai prind odata pana nu da coltzu Fidelito si intra americanii...

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

kristinuta tare haios copchilul . si ce te ajuta el la sortareeeeeeeee!!!

doruletz, frumoasa vacanta! sa va fie de bine si la cat mai multe si mai frumoase!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput