Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 26
kid2003 spune:
Tangerine si Country Girl, cartea se numeste Jamie Oliver- La masa cu Jamie, e imposibil sa nu dati de ea prin librarii, eu am tot vazut-o in ultima luna si sambata mi-am luat-o din Diverta. E super si retetele nu sunt complicate, mai greu e ca trebuie sa cauti ingredientele necesare, dar se gasesc acum si pe la noi diverse...
Mda, Jamie face sa para bucatareala usoara si rapida, dar in emisiune nu imi arata cine curata dupa el...ca asa, greu nu prea e, in schimb e munca multa la curatat oale si ustensile
cge spune:
Mimsi, am vazut pozele.
E mortala Alexia cu 'balaria' ei si cu cotorul de varza.
Cam asa ceva cu bradul, e un an riscant.![]()
So, avem 2 variante:
- brad artificial catarat undeva;
- bradul in balcon.
Dana, merci frumos ptr povestit traditia franceza.
Noi o tinem si pe asta franceza, ca e cu mancat bomboane.
Ii cumpar lui Victor 'calendrier de l'Avent' ca sa si coloreze si sa manance si ciocolata.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Si eu vreau sa cumpar un bradut mic-mic si sa il cocotz pe o masa...ca nu vad cum ar fi sa darame non stop bradul si globuletele.
irina, wow, ce harnicie pe tine!
Ruxi, iti tin pumnii sa treci cu bine de saptamana incarcata!
Mimsi, am vazut-o pe Alexia, e mor-ta-la!!! S-a facut o adevarata domnisoara. Am recunoscut in poze pijamalutza cu pestisori pe care o avem si noi! Sa stii ca acea carticica fosnitoare cu tot felul de masini si mijloace de transport pe care i-ai facut-o tu cadou, e preferata lui Alex, nu plecam nicaieri fara ea. Cand termina de "citit", o strange cu ariciul si o pune bine!!!
Am vazut si eu pozele cu cei trei muschetari, Miru, Vladut si Ana-Banana. Zano, e o scumpete Ana, de ceilalti doi deja stiam ce le poate pielea (nazdravani si frumosi cum sunt), dar pe Ana nu o mai vazusem de multisor, e foarte frumoasa si arata f bine. Felicitari ca ati ajuns la 9,500, Alex are 9,100 acum, dar a fost bonava si acum e in recuperare, mai am rabdare.
Sunt in pana de idei cu ce pot sa ii cumpar de Mos Nicolae si de mos Craciun, ma duc azi sa dau o raita in Carrefour Orhideea, am auzit ca au hainute festive pentru copii (Mos Craciunei pentru baietei si Craciunite pentru fetite). Ar fi haios sa o imbrac asa de Craciun.
mimsi spune:
Multumiiiiim!
Va dati seama ca's uda toata (de mandrie, evident!).
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Hildegard spune:
Buna,
Si noi nu stiu cum facem cu bradu. Cred ca il catar pe mobila
.
Steff ma inebuneste cu mobilul lui de plastic.. Are niste melodii de ma enerveaza deja....
Dar ce sa fac cu el!
Acum la amiza nu a prea mancat.
Mihaela, merci de telefon si sa sti ca iti multumesc foarte mult. Nu ma asteptam!![]()
Am sa ma revansez.Cum? Vad io!

Mai pune poze noi s-o vad pe Ana mareeee!
Nu stiu ce sa-i cumpar la Steff de sarbatori....am uitat sa va zic: am comandat de la Quelle SMOBY-masinuta de impins si de mers singurel, la primavara eventual. Are si claxon, butoane etc. E foarte faina! Care vreti uitati-va pe net. Este la pag 66 din catalog.
Ce sa-i cumpar la banditu' asta ziceti voi? Cred ca voi vedea la fata locului ce va fi in magazin.
Stit dupa ce e innebunit? DUPA BUTOANE, DOMLE'....
Steff inca nu si-a scos somnul de la 10....nu vrea si gata, casca de i se rupe gura si trebuie sa-l culc. Bea cam 600 ml/lapte/zi.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
locca spune:
Deci sunt singura nebuna care vrea brad mare pus pe jos?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Buna intrebare asta cu bradul.![]()
Eu tot timpul imi puneam aceasta intrebare, an de an, pentru ca am avut animalute incontinuu; pisica se catara in brad iar catelul cand trecea pe langa el pleca impodobit cu toata beteala din partea de jos.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI